- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
vuuuuBu hafta farketmez ama haftaya mutlaka cuma sabah tartıl. Sonraki hafta listeye girersen o kilo bize kesin lazım. Cıbıldanıp tartılıyoruz unutma
Tebrikler canım güzel gitmiş bu uymamis halinmiEki Görüntüle 2294832 Eki Görüntüle 2294832
Gecen hafta 74.1
Bu hafta 72.8
Fark 1.3
Yuzde 1.75LAydLiNe
Yaaa ama sen cansın yaaaEki Görüntüle 2294832 Eki Görüntüle 2294832
Gecen hafta 74.1
Bu hafta 72.8
Fark 1.3
Yuzde 1.75LAydLiNe
Yarışalım o zamanAnka seninle tam tamına aynı kilodayiz
Sen bildirim yaptın mı seninkini de görmedim benTebrikler canım güzel gitmiş bu uymamis halinmi
Ben de anlamadim. Reglim bitti belki onunla alakalidir. Biraz da sudan kaybetmiş olabilirim diye korkuyorum su pek dikkat edemedim son günlerdeTebrikler canım güzel gitmiş bu uymamis halinmi
KesinlikleeeYarışalım o zaman
Yaptım Betül den 1 mesaj onceyimSen bildirim yaptın mı seninkini de görmedim ben
Etiketle gelince atlamışım seni
Hadi inşallahEtiketle gelince atlamışım seni
Bu hafta herkes eksi galiba
Yarın tartıl canım amaHerkese günaydın
Günün menüsü ve programım
02/08/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta,2 çeri domates,1 dilim peynir,5 yeşil zeytin ve şekersiz limonlu çay,2 adt peksimet
Öğle:
mercimek çorba,küçük bir kase yoğurt ve bol salata (yemekte bugün makarna var,belki 1-2 kaşık yerim ,biraz halsizim)
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
üzüm,soda
Akşam:
detox içeceği
Spor:
Leslie 5Km ve 45 dk pilates (bacak-iç bacak ve karın)
Su:
2,5-3 lt
Bu arada akşam tartılacağım mecbur çünkü sabah işe geç kalıyordumyada yarın sabah da tartılabilirim. Kaptan ne yapayım? ada81 LAydLiNe
ok o zamanYarın tartıl canım amaAnka söylemiş haftaya cuma kesin tartılman lazım. Listeye girersen lazım bize o kilo
yarın sabah tartıl canımHerkese günaydın
Günün menüsü ve programım
02/08/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta,2 çeri domates,1 dilim peynir,5 yeşil zeytin ve şekersiz limonlu çay,2 adt peksimet
Öğle:
mercimek çorba,küçük bir kase yoğurt ve bol salata (yemekte bugün makarna var,belki 1-2 kaşık yerim ,biraz halsizim)
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
üzüm,soda
Akşam:
detox içeceği
Spor:
Leslie 5Km ve 45 dk pilates (bacak-iç bacak ve karın)
Su:
2,5-3 lt
Bu arada akşam tartılacağım mecbur çünkü sabah işe geç kalıyordumyada yarın sabah da tartılabilirim. Kaptan ne yapayım? ada81 LAydLiNe
çok iyi canım tebrikler
eeee maşallah daha ne olsunEki Görüntüle 2294832 Eki Görüntüle 2294832
Gecen hafta 74.1
Bu hafta 72.8
Fark 1.3
Yuzde 1.75LAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?