hoşgeldin canımmmm işte kilosu kiloma en yakın dişli rakip buldum kendimeeeee bende bu sabah 58.900 dim canım bu hafta yarışalım mı seninle ?Evet geldim sonunda arkadaşlar
Bende artık aranızdayım
54,4 ile diyeti bıraktım ve 2 aylık bir tatile çıktım
Gözümün gördüğü canımın gönlümün istediği herşeyi yedim gerek otelde gerek anne yemekleri misafirler komşular Ne bulduysam yedim öyle geldi ki hiç pişman değilim sonuçta senede bir kere böyle bir ortamım oluyor şimdi döndüm yine kürkçü dükkanınaevet kilomu merak edenler var eeeh bari söyliyim
Bu sabah itibari ile 58,7
İki ayda 4,3 gr almışım hedefim 1 ayda aldığım kiloları geri vermek 54-55 aralığında kalmak benim için yeterliada81 LAydLiNe aypare ackerman Anka @madamhd @merve4416 @gulenyuzumsunsen başka kim vardı hatırlayamadım eskilerden
Ay ada seni tebrik ediyorum gerçekten canı gönülden söylüyorum nereden nereye geldin resmen benim kilomdasınhoşgeldin canımmmm işte kilomu kilosuna en yakın dişli rakip buldum kendimeeeee bende bu sabah 58.900 dim canım bu hafta yarışalım mı seninle ?
canım benim hedefim 52Ay ada seni tebrik ediyorum gerçekten canı gönülden söylüyorum nereden nereye geldin resmen benim kilomdasın
Senin hedefin ne peki şimdi
Seve seve yarışırım ama ben bu hafta fazla verebilirim dikkat et
tamam olur ha 52 ha 51 yorulduğum an izine ayrılırım nasılsa izin hakkım olacak değil mi ? aslında daha hiç mezun olmayacam mezun olmak ne pismiş yahuuuu hedefimi 49 gösterecem yılda iki kere izin hakkım var onları kullanırım sıkıldığımda.... bir seneyide öyle atlatırım
tamam olur ha 52 ha 51 yorulduğum an izine ayrılırım nasılsa izin hakkım olacak değil mi ? aslında daha hiç mezun olmayacam mezun olmak ne pismiş yahuuuu hedefimi 49 gösterecem yılda iki kere izin hakkım var onları kullanırım sıkıldığımda.... bir seneyide öyle atlatırım
aman yok istemem karne ben listede olayım kendi takımımdakilerle ve diğer gruplardaki kızlarla yarışayım arada dereceye gireyim alkışlansın havai fişeklerim olsun yeter bana .... öyle karne zahmetli şeyler istememkarne için değerdi
2 ay izin hakkın olmayacak canım listeye girdikten sonra. Ya benim gibi ayrılıp 6 ay ciğerci kedisi gibi bakarsın ya da 2 ay beklersin
Burda olur senin istediğin ben kendi takımımda 2 hafta sabit geleni 3 hafta gönderiyordum
Üzüm u dikkatli tuket canım tehlikeli bir meyveHerkese günaydın
Günün menüsü ve programım
02/08/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta,2 çeri domates,1 dilim peynir,5 yeşil zeytin ve şekersiz limonlu çay,2 adt peksimet
Öğle:
mercimek çorba,küçük bir kase yoğurt ve bol salata (yemekte bugün makarna var,belki 1-2 kaşık yerim ,biraz halsizim)
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
üzüm,soda
Akşam:
detox içeceği
Spor:
Leslie 5Km ve 45 dk pilates (bacak-iç bacak ve karın)
Su:
2,5-3 lt
Bu arada akşam tartılacağım mecbur çünkü sabah işe geç kalıyordumyada yarın sabah da tartılabilirim. Kaptan ne yapayım? ada81 LAydLiNe
aman yok istemem karne ben listede olayım kendi takımımdakilerle ve diğer gruplardaki kızlarla yarışayım arada dereceye gireyim alkışlansın havai fişeklerim olsun yeter bana .... öyle karne zahmetli şeyler istemem
evet biliyorum ,hergün 3-5 tane yiyorum.Bu ara canım çok şekerli şeyler istediği için onunla bastırıyorum.Üzüm u dikkatli tuket canım tehlikeli bir meyve
merhabalar Ebru hanim hoş buldumHoş geldin Büşra’cım aramıza. Ben Ebru
Sen ne kadar verdin bu hafta kaçırdım bencanım benim hedefim 52.... sende dikkat et canım ben 57.100 ile mezun olmuştum benimkide çoook oturmuş kilo sayılmaz bende çok verebilirim bide ishalim
bu pazartesi başlamaya niyetlendim ama çarşamba günnden bu yana mide bulantısı ishal beni mahvetti canım o yüzden diyeti bıraktım hep katı beslendim... hala devam ediyor azaldı ama bugünde katı yerim inşallah yarın başlarım hem spora hem diyetime....Sen ne kadar verdin bu hafta kaçırdım ben
Sen benden bir hafta öndesin galiba
Ben diyetisyene gittim okudun mu o yazımı
Benim boyunda ve kilomda birinin 54-55 aralığında olması gerekirmiş onun aşağısına inme dedi güçten düşersin falan dedi
Sen benden biraz daha uzunsun 52 az değil mi
Kendini hangi kiloda mutlu ve güzel hissediyorsan o kiloda kal bence ben mesela 54 kg da en güzelim
hoşgeldiniz aramızamerhabalar Ebru hanim hoş buldum
Sıcaklardan mı hasta oldun Ne oldu sana geçmiş olsun kızın nasıl napıyor bu sıcaklarda yavrumbu pazartesi başlamaya niyetlendim ama çarşamba günnden bu yana mide bulantısı ishal beni mahvetti canım o yüzden diyeti bıraktım hep katı beslendim... hala devam ediyor azaldı ama bugünde katı yerim inşallah yarın başlarım hem spora hem diyetime....
benim boyum 1.58... 52 tartıda görmek istiyorum ... 55 ile korumaya geçerim... yok ayol bize bişey olmaz içimizde yeme canavarı var... 52 oldum baktım güzel durmadı 2 künefeye iskendere bakar hooop alırız kiiii
bilimiyorum salgın var canım .. kızımda hastaydı o atlattı bende başladıSıcaklardan mı hasta oldun Ne oldu sana geçmiş olsun kızın nasıl napıyor bu sıcaklarda yavrum
benimde saçlarım çoook dökülüyor ama memlekette hiç dökülmedi buranın havası suyu sanırım döküyorBu arada saçım dökülüyordu dermatologa gittim bana bu ilaçları önerdi aldım kullanıyorum biraz dökülme azaldı gibi ama yeterli değil devam etmem lazım mezotetapi yaptıracağım heraldeaypare ackerman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?