Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Napiyorsunuz kızlar? Mevlüt vardı gittim geldim şimdi yemek yapıyorum akşam yürüyüş e cikarim inşallah

sebebini bulmadan mezoterapi yaptırma bence mutlaka dökülmenin bir sebebi olmali
Kan değerlerimde hiçbirşey çıkmadı ha d vit 21 çıkmıştı onu da fısfıs olarak alıyorum stres dedi geçti bende strese bağlıyorum şimdi Türkiye’den geldim enerjimi depoladım bu beni 3-5 ay götürür :)
Sen nasılsın derslerini hep verdin mi

tiroid falan da baktırdin mi
stress de olabilir doğru ama saçların gurdur senin bence şampuan bitkisel kullan
iyiyim ise girdim bende derslerimin hepsini verdim haftaya da tatile çıkıyorum 25 gün yokum :))) senin gibi az kilo alsam ne mutlu hemde herşeyi yiyip içerek valla

Napiyorsunuz kızlar? Mevlüt vardı gittim geldim şimdi yemek yapıyorum akşam yürüyüş e cikarim inşallah
Huzura ermiş gibi yatıyorum valla hiç bişey yapmadım... kızım sabah bi kek istedi onu yaptım evi toparladim yatıyorum hiç kalkasım yok...

Bu hazır gıdalara kattıkları bağımlılık yapan tekrar tekrar canımızın istemesine sebep olan monosodyum glutomatı çiğ köfteye de katıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…