- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
mezoterapi nasıl oluyor. kaç tane dökülüyor ki gunde 100 tel normal diyorlarBu arada saçım dökülüyordu dermatologa gittim bana bu ilaçları önerdi aldım kullanıyorum biraz dökülme azaldı gibi ama yeterli değil devam etmem lazım mezotetapi yaptıracağım heraldeaypare ackerman
Saç derisine vitamin ilaç gibi birşey enjekte ediyorlar sanırım ohoo ne kaç tanesi epey inceldi döküldü bari fark var hatta yanlardan açıldı birazmezoterapi nasıl oluyor. kaç tane dökülüyor ki gunde 100 tel normal diyorlar
sebebini bulmadan mezoterapi yaptırma bence mutlaka dökülmenin bir sebebi olmaliSaç derisine vitamin ilaç gibi birşey enjekte ediyorlar sanırım ohoo ne kaç tanesi epey inceldi döküldü bari fark var hatta yanlardan açıldı biraz
Kontrol lu tüketiyor musun afiyet olsun canımevet biliyorum ,hergün 3-5 tane yiyorum.Bu ara canım çok şekerli şeyler istediği için onunla bastırıyorum.
GördümAnka ben yanlış yazmışım canım
Kan değerlerimde hiçbirşey çıkmadı ha d vit 21 çıkmıştı onu da fısfıs olarak alıyorum stres dedi geçti bende strese bağlıyorum şimdi Türkiye’den geldim enerjimi depoladım bu beni 3-5 ay götürür :)sebebini bulmadan mezoterapi yaptırma bence mutlaka dökülmenin bir sebebi olmali
tiroid falan da baktırdin miKan değerlerimde hiçbirşey çıkmadı ha d vit 21 çıkmıştı onu da fısfıs olarak alıyorum stres dedi geçti bende strese bağlıyorum şimdi Türkiye’den geldim enerjimi depoladım bu beni 3-5 ay götürür :)
Sen nasılsın derslerini hep verdin mi
Huzura ermiş gibi yatıyorum valla hiç bişey yapmadım... kızım sabah bi kek istedi onu yaptım evi toparladim yatıyorum hiç kalkasım yok...Napiyorsunuz kızlar? Mevlüt vardı gittim geldim şimdi yemek yapıyorum akşam yürüyüş e cikarim inşallah
Ye birşey olmaz bulgurcanım çok çiğ köfte istiyor
yiyim belki bulgur adet de söktürür bilemedimYe birşey olmaz bulgur
Bulgur muYe birşey olmaz bulgur
yemicem vazgeçtimBu hazır gıdalara kattıkları bağımlılık yapan tekrar tekrar canımızın istemesine sebep olan monosodyum glutomatı çiğ köfteye de katıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?