Ye ne olacakcanım çok çiğ köfte istiyor
katkı maddesi varmışYe ne olacak
Bence de kısır yap kendine daha iyiyemicem vazgeçtim
Sen neden bildirim yapmadın.Evet günü patlattım
Sabah iyi başlamıştım
3kasik yulaf süt 5 badem 2 kuru kayısı
Ara yeşil elma (buda fazla oldu farkindayim )
Öğlen iki hamurisi (sıkma)
Soda
Akşam için kabak ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
Yada sadece yoğurt
Ben çocuklar ishal olduğu zaman kullanıyorum. Malum ishalle birlikte faydalı bakteriler de gidiyor. Sen de kullanEnterogermina kullanan oldu mu ? Faydasını gören oldu mu ?
Ne kadar kullanıyorsun canım? İçinde 10 paket var 10 gün kullanayım mı ? Eşim eczaneye sormayı unutmuş...Ben çocuklar ishal olduğu zaman kullanıyorum. Malum ishalle birlikte faydalı bakteriler de gidiyor. Sen de kullan
Kullan canım günde 1 iyi olur. Ben yoğurtlarına karıştırıyorum.Ne kadar kullanıyorsun canım? İçinde 10 paket var 10 gün kullanayım mı ? Eşim eczaneye sormayı unutmuş...
Tamam canım çok sağolKullan canım günde 1 iyi olur. Ben yoğurtlarına karıştırıyorum.
Ada spordan dolayi vücut yorulmuş olabilir mi. Çok spor yaptın bu kaç aydır. Biraz dinlen mende fayda varHuzura ermiş gibi yatıyorum valla hiç bişey yapmadım... kızım sabah bi kek istedi onu yaptım evi toparladim yatıyorum hiç kalkasım yok...
Bendemi yapacaktım bilmem .ben listemizde değilim diye söylemedim ama sabah tartildim 72.3Sen neden bildirim yapmadın.
Bişey olmaz bence bu kadardan arada olur öyle sık sık olmadıktan sonra sıkıntı olmaz
Ben çocuklara kullandım ama pek bı faydasını gormedim ama düzenli sonuna kadar kullanmadım belki ondandirEnterogermina kullanan oldu mu ? Faydasını gören oldu mu ?
Hoş buldum. Sabah 9 10 arası kahvaltı ve akşam 6 7 arası akşam yemeği yiyorum ara öğün 1 defa falan yapıyorum genelde hurma yiyorum tatlıya çok düşkünüm çünkü. Spor olarak da leslie ye başladım. Inşallah hedeflediğim kiloya ulaşabilirimhoşgeldiniz aramızanasıl bir beslenme şekli uyguluyorsunuz ? spor yapabiliyormusunuz ?
O zaten bitene kadar kullanılacakNe kadar kullanıyorsun canım? İçinde 10 paket var 10 gün kullanayım mı ? Eşim eczaneye sormayı unutmuş...
Yok canım hastalık beni yıprattı spor bana dinçlik veriyor inşallah yarın başlayacam sporaAda spordan dolayi vücut yorulmuş olabilir mi. Çok spor yaptın bu kaç aydır. Biraz dinlen mende fayda var
Tamam canım kullanayım... aslında herkes çok faydasını görmüş kiminle konuştuysam herkes tavsiye ediyor....O zaten bitene kadar kullanılacak
Evet dinclik veriyor gercekten. Akşam çıkıyorum kan ter içinde dönüyorum sonra duşa. Ama akşam o kadar güzel uyuyorum ki. Kafam yastığa beş kala gözüm kapanıyorYok canım hastalık beni yıprattı spor bana dinçlik veriyor inşallah yarın başlayacam spora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?