Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet günü patlattım
Sabah iyi başlamıştım
3kasik yulaf süt 5 badem 2 kuru kayısı

Ara yeşil elma (buda fazla oldu farkindayim )

Öğlen iki hamurisi (sıkma)
Soda

Akşam için kabak ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
Yada sadece yoğurt

Sen neden bildirim yapmadın.
Bişey olmaz bence bu kadardan arada olur öyle sık sık olmadıktan sonra sıkıntı olmaz

Enterogermina kullanan oldu mu ? Faydasını gören oldu mu ?

Ben çocuklar ishal olduğu zaman kullanıyorum. Malum ishalle birlikte faydalı bakteriler de gidiyor. Sen de kullan
Ne kadar kullanıyorsun canım? İçinde 10 paket var 10 gün kullanayım mı ? Eşim eczaneye sormayı unutmuş...

Huzura ermiş gibi yatıyorum valla hiç bişey yapmadım... kızım sabah bi kek istedi onu yaptım evi toparladim yatıyorum hiç kalkasım yok...
Ada spordan dolayi vücut yorulmuş olabilir mi. Çok spor yaptın bu kaç aydır. Biraz dinlen mende fayda var

Sen neden bildirim yapmadın.
Bişey olmaz bence bu kadardan arada olur öyle sık sık olmadıktan sonra sıkıntı olmaz
Bendemi yapacaktım bilmem .ben listemizde değilim diye söylemedim ama sabah tartildim 72.3
Şuan akşam yemeği olarak 1 bardak kefir içiyorum
+ jullian 8/30 +10000 adım

hoşgeldiniz aramıza nasıl bir beslenme şekli uyguluyorsunuz ? spor yapabiliyormusunuz ?
Hoş buldum. Sabah 9 10 arası kahvaltı ve akşam 6 7 arası akşam yemeği yiyorum ara öğün 1 defa falan yapıyorum genelde hurma yiyorum tatlıya çok düşkünüm çünkü. Spor olarak da leslie ye başladım. Inşallah hedeflediğim kiloya ulaşabilirim

Sporumu yapayım menumu oyle verecem. Arkadasimi bekliyorum. Siz napiyorsunuz günde kaç kere soruyorum napiyorsunuz diye

Yok canım hastalık beni yıprattı spor bana dinçlik veriyor inşallah yarın başlayacam spora
Evet dinclik veriyor gercekten. Akşam çıkıyorum kan ter içinde dönüyorum sonra duşa. Ama akşam o kadar güzel uyuyorum ki. Kafam yastığa beş kala gözüm kapanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…