Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet dinclik veriyor gercekten. Akşam çıkıyorum kan ter içinde dönüyorum sonra duşa. Ama akşam o kadar güzel uyuyorum ki. Kafam yastığa beş kala gözüm kapanıyor
Bende öyle oluyorum ... spor yapmayınca miskinleşiyorum...

Hakikaten bu listeye beni nezaman alacaksınız .kuralları okumuştum ama çok şey yazıyor kafam karıştı .sizde çok konuşuyorsunuz izin mezun vs anlamiyorum

Sen baya guzel yaptın. Çok da kilo verince acaba bünye yorgunmu düştü diye düşündüm. Darısı bize ada istikrarlı bir şekilde çok güzel kilo verdin
Ama hala istediğim kiloda değilim aslında bi anda pes ettim listeden çıktım çıkmayacaktım listeden....neyse ınsallah bayram sonrası listeye girebilirim...

bilimiyorum salgın var canım .. kızımda hastaydı o atlattı bende başladı ) çok sıcak inanılmaz.....
en son Ne zaman ishal oldum hiç hatırlamıyorum allah uzak etsin üstüne bir de mide bulantısı bence çok can sıkıcı birşey çocuklar için çok zor geçiyordur tekrar geçmiş olsun
benimde saçlarım çoook dökülüyor ama memlekette hiç dökülmedi buranın havası suyu sanırım döküyor
yok bana memlekette yaramadı benim düzenli bir şekilde dökülüyor yarı yarıya azaldı
Ne kadar kaldın memleketinde neresiydi
sebebini bulmadan mezoterapi yaptırma bence mutlaka dökülmenin bir sebebi olmali
bilmiyom ki nasıl öğreneyim
Napiyorsunuz kızlar? Mevlüt vardı gittim geldim şimdi yemek yapıyorum akşam yürüyüş e cikarim inşallah
benngeldim Asya nasıl gidiyor herşey yolunda mı taşındın mı

şampuan Vichy aldım bakalım traş sabunu gibi kokuyor vardır bir hikmet diyip aldım
Hani gitmiyordun tatile
Derslerine çok sevindim işe de girmişsin daha Ne olsun
Hiç birşey sakınmadım düşün aklın durur yediklerime :) :) :) ohh Sefa’m olsun ayda 2 kg almışım çokta az değil
öğlen tavuk ayran çorba yedim aksama hafif geçirmek için ne yesem galeta ve yeşilçay mi tuketsem acaba
bence güEzel ben de akşam yoğurt yerim belki
Ay sıkma çok güzel oluyordu rahmetli babaannem yapardı yıllar önce adanalımısın yoksa
Ben menünü çok beğendim sıkma taze soğan ve peynirden oluşmuyor mu

halloldy sonunda bana uymuyordu bı plan hallettik isim de rahatlattı zaten akraba yanına girdim tatil param da harcligim da çıktı ailemden para almadan kendi emeğimle gezicem Vichy baya kaliteli ama Türkiye'de çok pahalı ya 90 100.tl.filan. benim de kepek için almam lazım aslında ama vermeye acıyorum o kadar para
iyiki geldin valla senle mubabbti özlemişim

Artık geldim canım burdayım senin ne kadar kaldı hedefine nasıl gidiyor kilo vermen
Nereye gidiyorsun tatile kendi paranla gidiyorsun ya tatile şimdi harcamaya kıyamazsın tatlı gelir
Vichy Türkiye’den aldım belki burada daha ucuzdur deşiğin gibi 100 tl

Ay sıkma çok güzel oluyordu rahmetli babaannem yapardı yıllar önce adanalımısın yoksa
[/QUOTE]
Yok lavaş gibi oluyor ,hamurdan açık ekmek yapılıyor
İçine peynir,patates vs iç konulup dürüm yapılıyor
Takıma girdikten sonra herkes bir canım
Tamam teşekkürler 72.3 dün sabah tartildim

hoşgeldin 59.9.gordum ama adet olamıyorum çok gecikti 10 gün gecikti korkmaya başladım artık ( eskiden 28 30 sasmazdi ne oldu anlamadım
57 olsam çok süper olcak ama bakalım.
Karadeniz turu yapacam sonra da ayriyeten gezicez biraz daha :)

Sağol canım
Memleket malatya canım

Tamam teşekkürler ☺72.3 dün sabah tartildim
[/QUOTE] of çok güzelmiş ya Afiyet olsun
Bir kere daha böyle gecikmişti senin bir sorunun yok değil mi
Sende epey kilo vermişsin tebrik ederim
Olurusn ben buradayım artık seni takip ederim
Bende isterim Karadeniz turu yapmayı inşallah birgün nasip olur iyi tatilller şimdiden

Tamam teşekkürler ☺72.3 dün sabah tartildim
of çok güzelmiş ya Afiyet olsun

Bir kere daha böyle gecikmişti senin bir sorunun yok değil mi
Sende epey kilo vermişsin tebrik ederim
Olurusn ben buradayım artık seni takip ederim
Bende isterim Karadeniz turu yapmayı inşallah birgün nasip olur iyi tatilller şimdiden
[/QUOTE]
o zaman hava değişimi olmuştu ama bir sorinum yok normalde düzenlidir benim
20 gün önce soğan suyu içtim o mu böyle yaptı acaba kimisinde geciktiriyormuş
teşekkür ederim insallah sende yaparsın Karadeniz turu

Ama hala istediğim kiloda değilim aslında bi anda pes ettim listeden çıktım çıkmayacaktım listeden....neyse ınsallah bayram sonrası listeye girebilirim...
Eminim girersin. Çok isteklisin. Bende bir süre daha tartı dan uzak durmaya kararliyim. Stres oluyorum

Hoşgeldin canım çok ozlettin kendini kuzum. Burdasin artık dimi. Ben iyiyim çok şükür. Taşınma işi muammaya döndü. Abim bırakmadı sahip çıktı bana. Bir süre daha boyle ama eskisi gibi değilim duymuyorum hiç birseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…