Ben almışken iki çocuğa kullanıyorum 5+5 belki ondandırTamam canım kullanayım... aslında herkes çok faydasını görmüş kiminle konuştuysam herkes tavsiye ediyor....
Bende öyle oluyorum ... spor yapmayınca miskinleşiyorum...Evet dinclik veriyor gercekten. Akşam çıkıyorum kan ter içinde dönüyorum sonra duşa. Ama akşam o kadar güzel uyuyorum ki. Kafam yastığa beş kala gözüm kapanıyor
Sen baya guzel yaptın. Çok da kilo verince acaba bünye yorgunmu düştü diye düşündüm. Darısı bize ada istikrarlı bir şekilde çok güzel kilo verdinBende öyle oluyorum ... spor yapmayınca miskinleşiyorum...
Ama hala istediğim kiloda değilim aslında bi anda pes ettim listeden çıktım çıkmayacaktım listeden....neyse ınsallah bayram sonrası listeye girebilirim...Sen baya guzel yaptın. Çok da kilo verince acaba bünye yorgunmu düştü diye düşündüm. Darısı bize ada istikrarlı bir şekilde çok güzel kilo verdin
en son Ne zaman ishal oldum hiç hatırlamıyorum allah uzak etsin üstüne bir de mide bulantısı bence çok can sıkıcı birşey çocuklar için çok zor geçiyordur tekrar geçmiş olsunbilimiyorum salgın var canım .. kızımda hastaydı o atlattı bende başladı) çok sıcak inanılmaz.....
yok bana memlekette yaramadı benim düzenli bir şekilde dökülüyor yarı yarıya azaldıbenimde saçlarım çoook dökülüyor ama memlekette hiç dökülmedi buranın havası suyu sanırım döküyor
bilmiyom ki nasıl öğreneyimsebebini bulmadan mezoterapi yaptırma bence mutlaka dökülmenin bir sebebi olmali
benngeldim AsyaNapiyorsunuz kızlar? Mevlüt vardı gittim geldim şimdi yemek yapıyorum akşam yürüyüş e cikarim inşallah
şampuan Vichy aldım bakalım traş sabunu gibi kokuyor vardır bir hikmet diyip aldımtiroid falan da baktırdin mi
stress de olabilir doğru ama saçların gurdur senin bence şampuan bitkisel kullan
iyiyim ise girdim bende derslerimin hepsini verdim haftaya da tatile çıkıyorum 25 gün yokum :))) senin gibi az kilo alsam ne mutlu hemde herşeyi yiyip içerek valla
bence güEzel ben de akşam yoğurt yerim belkiöğlen tavuk ayran çorba yedim aksama hafif geçirmek için ne yesem galeta ve yeşilçay mi tuketsem acaba
Ay sıkma çok güzel oluyordu rahmetli babaannem yapardı yıllar önce adanalımısın yoksaEvet günü patlattım
Sabah iyi başlamıştım
3kasik yulaf süt 5 badem 2 kuru kayısı
Ara yeşil elma (buda fazla oldu farkindayim )
Öğlen iki hamurisi (sıkma)
Soda
Akşam için kabak ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
Yada sadece yoğurt
halloldy sonunda bana uymuyordu bı plan hallettik isim de rahatlattı zaten akraba yanına girdim tatil param da harcligim da çıktı ailemden para almadan kendi emeğimle gezicemen son Ne zaman ishal oldum hiç hatırlamıyorum allah uzak etsin üstüne bir de mide bulantısı bence çok can sıkıcı birşey çocuklar için çok zor geçiyordur tekrar geçmiş olsun
yok bana memlekette yaramadı benim düzenli bir şekilde dökülüyor yarı yarıya azaldı
Ne kadar kaldın memleketinde neresiydi
bilmiyom ki nasıl öğreneyim
benngeldim Asyanasıl gidiyor herşey yolunda mı taşındın mı
şampuan Vichy aldım bakalım traş sabunu gibi kokuyor vardır bir hikmet diyip aldım
Hani gitmiyordun tatile
Derslerine çok sevindim işe de girmişsin daha Ne olsun
Hiç birşey sakınmadım düşün aklın durur yediklerime :) :) :) ohh Sefa’m olsun ayda 2 kg almışım çokta az değil
bence güEzel ben de akşam yoğurt yerim belki
Ay sıkma çok güzel oluyordu rahmetli babaannem yapardı yıllar önce adanalımısın yoksa
Ben menünü çok beğendim sıkma taze soğan ve peynirden oluşmuyor mu
Takıma girdikten sonra herkes bir canımBendemi yapacaktım bilmem .ben listemizde değilim diye söylemedim ama sabah tartildim 72.3
Şuan akşam yemeği olarak 1 bardak kefir içiyorum
+ jullian 8/30 +10000 adım
Artık geldim canımhalloldy sonunda bana uymuyordu bı plan hallettik isim de rahatlattı zaten akraba yanına girdim tatil param da harcligim da çıktı ailemden para almadan kendi emeğimle gezicemVichy baya kaliteli ama Türkiye'de çok pahalı ya 90 100.tl.filan. benim de kepek için almam lazım aslında ama vermeye acıyorum o kadar para
iyiki geldin valla senle mubabbti özlemişim
Tamam teşekkürlerTakıma girdikten sonra herkes bir canım
hoşgeldinArtık geldim canımburdayım senin ne kadar kaldı hedefine nasıl gidiyor kilo vermen
Nereye gidiyorsun tatile kendi paranla gidiyorsun ya tatile şimdi harcamaya kıyamazsın tatlı gelir
Vichy Türkiye’den aldım belki burada daha ucuzdur deşiğin gibi 100 tl
Sağol canımen son Ne zaman ishal oldum hiç hatırlamıyorum allah uzak etsin üstüne bir de mide bulantısı bence çok can sıkıcı birşey çocuklar için çok zor geçiyordur tekrar geçmiş olsun
yok bana memlekette yaramadı benim düzenli bir şekilde dökülüyor yarı yarıya azaldı
şampuan Vichy aldım bakalım traş sabunu gibi kokuyor vardır bir hikmet diyip aldım
Hani gitmiyordun tatile
Hiç birşey sakınmadım düşün aklın durur yediklerime :) :) :) ohh Sefa’m olsun ayda 2 kg almışım çokta az değil
Ay sıkma çok güzel oluyordu rahmetli babaannem yapardı yıllar önce adanalımısın yoksa
Yok lavaş gibi oluyor ,hamurdan açık ekmek yapılıyorAy sıkma çok güzel oluyordu rahmetli babaannem yapardı yıllar önce adanalımısın yoksa
Bir kere daha böyle gecikmişti senin bir sorunun yok değil mihoşgeldin59.9.gordum ama adet olamıyorum çok gecikti 10 gün gecikti korkmaya başladım artık ( eskiden 28 30 sasmazdi ne oldu anlamadım
57 olsam çok süper olcak ama bakalım.
Karadeniz turu yapacam sonra da ayriyeten gezicez biraz daha :)
of çok güzelmiş ya Afiyet olsunYok lavaş gibi oluyor ,hamurdan açık ekmek yapılıyor
İçine peynir,patates vs iç konulup dürüm yapılıyor
Tamam teşekkürler ☺72.3 dün sabah tartildim
Eğer kaptan uygun görürse haftaya liste girersin canımTamam teşekkürler ☺72.3 dün sabah tartildim
40 kere söyleyince oluyor demek kioh be regl oluyorum sonunda Yarabbi Şükür
az önce dedinki artık regl ol bu kadar yeter lavaboya gittim gerçekten de oldu tabi zamanı gelmişti zaten geçiyordu40 kere söyleyince oluyor demek ki
Eminim girersin. Çok isteklisin. Bende bir süre daha tartı dan uzak durmaya kararliyim. Stres oluyorumAma hala istediğim kiloda değilim aslında bi anda pes ettim listeden çıktım çıkmayacaktım listeden....neyse ınsallah bayram sonrası listeye girebilirim...
Hoşgeldin canımen son Ne zaman ishal oldum hiç hatırlamıyorum allah uzak etsin üstüne bir de mide bulantısı bence çok can sıkıcı birşey çocuklar için çok zor geçiyordur tekrar geçmiş olsun
Hani gitmiyordun tatile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?