Afiyet olsun börek oglen yemegi yerine olmusKızlar nasılsınız herkes iyidir umarım
Bugunki menüm
Sabah 10.00 kahvaltı
Güne ılık limonlu su ile başladım
1dilim tb ekmek
1yumurtadan maydonozlu peynirli omlet
3zeytin 1salatalik taze nane dereotu
13.00
Şekersiz türk kahvesi
15.00
1 fincan yeşil çay
1kucuk dilim kıymalı börek
19.00
1 fırında tavuk baget
1kasik pilav
Bol salata
3lt su..30dak yürüyüş.
Hoşbulduk herkesi özledim bende.Hoşgeldin canımçok ozlettin kendini kuzum. Burdasin artık dimi. Ben iyiyim çok şükür. Taşınma işi muammaya döndü. Abim bırakmadı sahip çıktı bana. Bir süre daha boyle ama eskisi gibi değilim duymuyorum hiç birseyi
Bence çok güzel menü ufak tefek şeyler var ama bana göre dengeli:)Kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım
Bugunki menüm
Sabah 10.00 kahvaltı
Güne ılık limonlu su ile başladım
1dilim tb ekmek
1yumurtadan maydonozlu peynirli omlet
3zeytin 1salatalik taze nane dereotu
13.00
Şekersiz türk kahvesi
15.00
1 fincan yeşil çay
1kucuk dilim kıymalı börek
19.00
1 fırında tavuk baget
1kasik pilav
Bol salata
3lt su..30dak yürüyüş.
Zor tuttum kendimi kucuk 1dilim aldım.TesekkurlerAfiyet olsun börek oglen yemegi yerine olmus
Teşekkür ederim canım.Hoşbulduk herkesi özledim bende.
Çok sevindim artık eskisi gibi olmamana ama biz takıntılı insanlarız bende öyleyim sen gibi biri bişey der laf sokar kurar kurar dururuz
Bence çok güzel menü ufak tefek şeyler var ama bana göre dengeli:)
Afiyet olsun canım.menun Sabah ve akşam iyi ama pasta kaçamak olmuş senin için.Ben suçluluk duygusuyla spora sarıyorum hemen yerleşmeden gitsin diye.Tavsiye ederimMenüm yazmaya dilim varmadı bugun yeşillerim diyelim:))
Sabah 10.30
1 dilim peynir
Domates salatalik
1 dilim ekmek
Biraz sekersiz ev yapımı armut balı (pekmez givi)
1 kaseye yakin fistik
18
Ton balıklı salata
Aksam 22
1 dilim pasta. Yegenimin doğumgününe geldik. :/
Ah spor kanayan yaram . Hic yapamadim. Eskiden yürüyüş veya leslie bi nebze olsun daha fazla yapardım simdi 2 cocukla vakit bulamıyorumAfiyet olsun canım.menun Sabah ve akşam iyi ama pasta kaçamak olmuş senin için.Ben suçluluk duygusuyla spora sarıyorum hemen yerleşmeden gitsin diye.Tavsiye ederim
Oooo seninki daha havalı
Çok normal.2cocuk kolay değil ki.Ben 1taneyle zor zaman buluyorumAh spor kanayan yaram . Hic yapamadim. Eskiden yürüyüş veya leslie bi nebze olsun daha fazla yapardım simdi 2 cocukla vakit bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?