Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın herkese
Gonul83 bugun diyetime başlıyorummmm
hadi bakalım bende dün başladım zorlandım az sonra menümü yazacağım
Yook inan umrumda bile degil. Onlar aynı ki hâlâ ben kendimi değiştirdim. Kendime ve cocuguma bakıyorum. Geri kalan hicbirsey umrumda değil. Haa bide zayiflamak var tabii sık sık uğra buraya
artık burdayım düzenli spora başladın demek sende Ada’nın yolundan gidiyorsun

Günaydın herkese ☺
hadi bakalım bende dün başladım zorlandım az sonra menümü yazacağım
artık burdayım düzenli spora başladın demek sende Ada’nın yolundan gidiyorsun
İnşallah canım süreklilik önemli. Bir süre sonra bırakmamak lazım. Devam edecem insallah

Herkese günaydın mutlu haftasonları..bugün aç karnına tartıldım 57.4 kg :)) Geçen hafta partesi 58.5 idim. Yani 1,1 kg gitmiş 1,5 haftada .Bu iş olacak galiba,çok mutluyum
Günün menüsü ve programım
03/08/2019 Menü-program
Kahvaltı:
2 yumurta ve az tereyağı ile omlet,2 çeri domates,1salatalık,2hindi füme,1 dilim peynir,5 yeşil zeytin ve şekersiz limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle:
yok (kahvaltıyı geç yapıyorum haftasonu)
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
karpuz
Akşam:
detox içeceği
Spor:
Leslie 5Km ve 45 dk pilates (bacak-iç bacak ve karın)...(not: spor belki değişebilir,güncellerim)
Su:
2,5-3 lt

Dünkü menü

09:30
Yeşil çay
Peynir , zeytin
Domates salatalık
1 haş yumurta
1 dilim tahıllı ekmek

13:30 2 adet kiraz
14:15 ton balıklı salata
16:40 bir kase kiraz

19:00 3-5 kiraz 1 kayısı 1 nektari küçük bir haş mısır

1;5 lt su
1 saat yürüyüş

bayram temizliğine ufak ufak başladım çok ayrıntıya girmeyecem hava çok sıcak temizlik yapılmıyor ... perdeleri yıkayacam her odanınkinii yıkamayacam .. mutfak, otuma odası ve salon yeterli camlarınıda silerim oldu bitti )) salonu dip köşe temizlerim yeter.... babam gelecek zaten bayrama... bayram sonrasıda eşimin abisigiller gelecek..... yoğunluğum olacak yine ))

kızım artık 1. sınıfa başlayacak onun odasındaki oyuncakları toparlayıp kaldırmam gerekiyor ... deneyimli anneler 1. sınıfta oyuncaklara sınır getirdiniz mi ?? çalışma masası sipariş verdik bayram sonrası gelecek ...odamızda artık oyuncaklara pek yer kalmayacak... tabii hepsini kaldırmayacam ama yer kaplayan şatolar vs var onları kaldıracam tatillerde veririm oynar...

Canım benimkiler 4 .buçukta geliyorlar oyun oynamaya az vakitleri kalıyor ben kisitlamadim zaten okula alisacak sorumluluğunu bilecek emin ol benim küçük kızım geçen sene 1 di okuldan gelince yemek yiyiyordu çizgi film izliyordu sonra okuma yapıyordu bizim okulda etüt var ödevi okulda yapıyorlar ama okumaları oluyor 8.30-9 gibi uyuyorlar zaten
Ben genel olarak kısıtlamadan yana değilim 1.sinif okula alışma yılı öğretmenleri bile ders saati kadar oyun oynatıyor okulda

Özel okul mu canım ? Bizimkiler 14.30 da çıkacaklar devlet okulu.... bende tamamen kısıtlamamda ama biraz kaldırayım diyorum odada yer yok

Özel okul mu canım ? Bizimkiler 14.30 da çıkacaklar devlet okulu.... bende tamamen kısıtlamamda ama biraz kaldırayım diyorum odada yer yok
Yok canım devlet okulu .. inşallah kızın okuluna çabucak alışır.. kaldır ozaman tekrar çıkarınca yeni alınmış gibi mutlu oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…