hadi bakalım bende dün başladım zorlandım az sonra menümü yazacağım
Yook inan umrumda bile degil. Onlar aynı ki hâlâ ben kendimi değiştirdim. Kendime ve cocuguma bakıyorum. Geri kalan hicbirsey umrumda değil. Haa bide zayiflamak var tabiisık sık uğra buraya
İnşallah canımGünaydın herkese ☺
hadi bakalım bende dün başladım zorlandım az sonra menümü yazacağım
artık burdayım düzenli spora başladın demek sende Ada’nın yolundan gidiyorsun
Canım benimkiler 4 .buçukta geliyorlar oyun oynamaya az vakitleri kalıyor ben kisitlamadim zaten okula alisacak sorumluluğunu bilecek emin ol benim küçük kızım geçen sene 1 di okuldan gelince yemek yiyiyordu çizgi film izliyordu sonra okuma yapıyordu bizim okulda etüt var ödevi okulda yapıyorlar ama okumaları oluyor 8.30-9 gibi uyuyorlar zatenkızım artık 1. sınıfa başlayacak onun odasındaki oyuncakları toparlayıp kaldırmam gerekiyor ... deneyimli anneler 1. sınıfta oyuncaklara sınır getirdiniz mi ?? çalışma masası sipariş verdik bayram sonrası gelecek ...odamızda artık oyuncaklara pek yer kalmayacak... tabii hepsini kaldırmayacam ama yer kaplayan şatolar vs var onları kaldıracam tatillerde veririm oynar...
Özel okul mu canım ? Bizimkiler 14.30 da çıkacaklar devlet okulu.... bende tamamen kısıtlamamda ama biraz kaldırayım diyorum odada yer yokCanım benimkiler 4 .buçukta geliyorlar oyun oynamaya az vakitleri kalıyor ben kisitlamadim zaten okula alisacak sorumluluğunu bilecek emin ol benim küçük kızım geçen sene 1 di okuldan gelince yemek yiyiyordu çizgi film izliyordu sonra okuma yapıyordu bizim okulda etüt var ödevi okulda yapıyorlar ama okumaları oluyor 8.30-9 gibi uyuyorlar zaten
Ben genel olarak kısıtlamadan yana değilim 1.sinif okula alışma yılı öğretmenleri bile ders saati kadar oyun oynatıyor okulda
bennnnYarın ben şekersiz 21 güne başlıyorum bana kim ciddi anlamda eşlik edecek... yok bayramdı yok bir ısırıktı demeden benimle bu yola başkoyacak olan var mı ?
Amaaa sabah başlayıp öğleden sonra bozmak yok anlaştık mıbennnn
Yok canım devlet okulu .. inşallah kızın okuluna çabucak alışır.. kaldır ozamanÖzel okul mu canım ? Bizimkiler 14.30 da çıkacaklar devlet okulu.... bende tamamen kısıtlamamda ama biraz kaldırayım diyorum odada yer yok
Bana da ciddi anlamda diyete eşlik edecek biri lazımYarın ben şekersiz 21 güne başlıyorum bana kim ciddi anlamda eşlik edecek... yok bayramdı yok bir ısırıktı demeden benimle bu yola başkoyacak olan var mı ?
Kesinlikle bennnnnn değilimYarın ben şekersiz 21 güne başlıyorum bana kim ciddi anlamda eşlik edecek... yok bayramdı yok bir ısırıktı demeden benimle bu yola başkoyacak olan var mı ?
Benim 21 gün oldu yeniden başlayalımYarın ben şekersiz 21 güne başlıyorum bana kim ciddi anlamda eşlik edecek... yok bayramdı yok bir ısırıktı demeden benimle bu yola başkoyacak olan var mı ?
Amaaa sabah başlayıp öğleden sonra bozmak yok anlaştık mı
Kaç kilo verdin ölçülerini almış mıydın?Ben diyete başlayalı tam 21 gün oldu.sadece dün bozmustum öğle yemeğinde iki sıkma yemistim ( hamurisi)
o benim işte yarın başlıyoruz hep birlikteBana da ciddi anlamda diyete eşlik edecek biri lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?