evet aynen öyle oluyorlar ara ara kaldırıp tekrar verdiğimde çok seviniyor... bir kaç gün sonra yine yüzüne bakmıyorYok canım devlet okulu .. inşallah kızın okuluna çabucak alışır.. kaldır ozamantekrar çıkarınca yeni alınmış gibi mutlu oluyorlar
İnşallah canımo benim işte yarın başlıyoruz hep birlikte
harika canım tatilde de şeker olayını bozmamaya çalış emiada81 şekersiz başlangıç kilom 59.6
zaten şuan regl de oldum kilo vermem hizlanir
gidene kadar biraz daha verip 58.5la giderim inşallah
Ben öyleyim ve öylede olmak istiyorum.burayada o nedenle katılmak istemiştim .kızlar , kimler disipline girmek istiyor ?
ben relaks takılamıyorum üzgünüm) öyle olunca amannn diyorum yiyorum bana disiplin gerek dürüst olmak gerekirse bukadar relaks olunacaksa ben takım değiştirmeyi düşünüyorum yada disiplinli olmak isteyen arkadaşlarla burada devam etmek istiyorum....... kim ben disiplin istiyorum menülerim didiklensin, menü verilmediğinde sopa gelsin diyor... spor yapılmadığında gerekli sebep yoksa cezaya razıyım diyorsa beni etiketlesin ben özel takip edecem.... ama gerilirim cezalara gelemem diyen katılmasın lütfen....3 kişide olsa ben varım ?
Kilo olarak ilk zamanlar birden gitti( 76.4 ile başladım )sonra sanki yerimde sayıyorum... regl girdi araya,antibiyotik kullandimKaç kilo verdin ölçülerini almış mıydın?
harika canım birbirimizin menülerini kontrol edelim sporlarımıza bakalım ne yemişiz ne kadar yakmışızBen öyleyim ve öylede olmak istiyorum.burayada o nedenle katılmak istemiştim .
canım kas ağrılığıdır tartıda gördüğün o yüzden çok önemseme...Kilo olarak ilk zamanlar birden gitti( 76.4 ile başladım )sonra sanki yerimde sayıyorum... regl girdi araya,antibiyotik kullandim
Ama incelme çok bariz belli birde jullian yapıyorum ya o etkili oldu.tartidan memnun değilim
Aynen öyle olmak istiyorum.harika canım birbirimizin menülerini kontrol edelim sporlarımıza bakalım ne yemişiz ne kadar yakmışızcıslarımıza gelsin
aynen bende öyleyim banada motive şart ... zaten motive için buradayız yoksa evimizde diyeti yapar kimseye ihtiyacımız olmazdı diye düşünüyorum.... bugün çok cozuttum ben çünkü nasılsa menü versemde olur vermesemde modundaydım.... ama şimdi seninle ve katılmak isteyen arkadaşlar olursa onlara duyduğum sorumluluktan menü verecemAynen öyle olmak istiyorum.
yoksa bende çok istikrarlı değilim .
gazla çalışıyorum ve bazen sinir stres durumunda yeniden yemeğe verebilirim kendimi ...
ve yersem doyma hissim yok midem aldığı kadar ..
galiba duygusal açlık var çiğnemek için yiyorum
Bunun için birilerinin de beni motive Edip kontrol etmesi gerek
Mssj attimcanım kas ağrılığıdır tartıda gördüğün o yüzden çok önemseme...incelmen harika
ben ben bennnnkızlar , kimler disipline girmek istiyor ?
ben relaks takılamıyorum üzgünüm) öyle olunca amannn diyorum yiyorum bana disiplin gerek dürüst olmak gerekirse bukadar relaks olunacaksa ben takım değiştirmeyi düşünüyorum yada disiplinli olmak isteyen arkadaşlarla burada devam etmek istiyorum....... kim ben disiplin istiyorum menülerim didiklensin, menü verilmediğinde sopa gelsin diyor... spor yapılmadığında gerekli sebep yoksa cezaya razıyım diyorsa beni etiketlesin ben özel takip edecem.... ama gerilirim cezalara gelemem diyen katılmasın lütfen....3 kişide olsa ben varım ?
sırf seni yarı.yolda bırakmamak için tatlıyı tatilin son günleri yicem o zamana 21 günümüz dolar 1 2 günlük ara verir yine devam ederiz bozmayacam sözharika canım tatilde de şeker olayını bozmamaya çalış emi
Evet çok teşekkür ederim ama çok aceleciyim .70 altını görsem rahatlicam ama hep aynı yerdeyim sanki ..muhteşem bir incelmeee harikasınspora devammmmm
valla bu gazla 70in altını görmen yakındır harikasın beni salladın kendime getirdin ayol hemen 55 olmak istiyorumEvet çok teşekkür ederim ama çok aceleciyim .70 altını görsem rahatlicam ama hep aynı yerdeyim sanki ..
Yada diyetisyene gidip olculmem gerek dediğin gibi kas oluşumudur
Biraz gaza getirdi ya çok değil aslındayaa bana da atar misinnn coook merak ettim
bana da at lütfen çok merak ettimBiraz gaza getirdi ya çok değil aslında
harika menülerimizd etiketleyelim birbirimizi takip edelim mutlaka menülere yorum yapalımbana da at lütfen çok merak ettim
3muz iyi gideriz şimdi şekersizee başlıyoruz oh bir güzel kilolar verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?