Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok canım devlet okulu .. inşallah kızın okuluna çabucak alışır.. kaldır ozaman tekrar çıkarınca yeni alınmış gibi mutlu oluyorlar
evet aynen öyle oluyorlar ara ara kaldırıp tekrar verdiğimde çok seviniyor... bir kaç gün sonra yine yüzüne bakmıyor .....
toplama ve çıkarma etkinlikleri yapıyoruz hergün evde biraz ders biraz çizgi çalışması biraz oyun ... bu saatte babası aşağı indiriyor sitedeki çocuklarla oynuyor....

kızlar , kimler disipline girmek istiyor ?
ben relaks takılamıyorum üzgünüm) öyle olunca amannn diyorum yiyorum bana disiplin gerek dürüst olmak gerekirse bukadar relaks olunacaksa ben takım değiştirmeyi düşünüyorum yada disiplinli olmak isteyen arkadaşlarla burada devam etmek istiyorum....... kim ben disiplin istiyorum menülerim didiklensin, menü verilmediğinde sopa gelsin diyor... spor yapılmadığında gerekli sebep yoksa cezaya razıyım diyorsa beni etiketlesin ben özel takip edecem.... ama gerilirim cezalara gelemem diyen katılmasın lütfen....3 kişide olsa ben varım ?

Ben öyleyim ve öylede olmak istiyorum.burayada o nedenle katılmak istemiştim .

Kaç kilo verdin ölçülerini almış mıydın?
Kilo olarak ilk zamanlar birden gitti( 76.4 ile başladım )sonra sanki yerimde sayıyorum... regl girdi araya,antibiyotik kullandim
Ama incelme çok bariz belli birde jullian yapıyorum ya o etkili oldu.tartidan memnun değilim

Eklentiler

• Screenshot_20190803-095611.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 20
Kilo olarak ilk zamanlar birden gitti( 76.4 ile başladım )sonra sanki yerimde sayıyorum... regl girdi araya,antibiyotik kullandim
Ama incelme çok bariz belli birde jullian yapıyorum ya o etkili oldu.tartidan memnun değilim
canım kas ağrılığıdır tartıda gördüğün o yüzden çok önemseme... incelmen harika

harika canım birbirimizin menülerini kontrol edelim sporlarımıza bakalım ne yemişiz ne kadar yakmışız cıslarımıza gelsin
Aynen öyle olmak istiyorum.
yoksa bende çok istikrarlı değilim .
gazla çalışıyorum ve bazen sinir stres durumunda yeniden yemeğe verebilirim kendimi ...
ve yersem doyma hissim yok midem aldığı kadar ..
galiba duygusal açlık var çiğnemek için yiyorum
Bunun için birilerinin de beni motive Edip kontrol etmesi gerek

aynen bende öyleyim banada motive şart ... zaten motive için buradayız yoksa evimizde diyeti yapar kimseye ihtiyacımız olmazdı diye düşünüyorum.... bugün çok cozuttum ben çünkü nasılsa menü versemde olur vermesemde modundaydım.... ama şimdi seninle ve katılmak isteyen arkadaşlar olursa onlara duyduğum sorumluluktan menü verecem

ben ben bennnn
harika canım tatilde de şeker olayını bozmamaya çalış emi
sırf seni yarı.yolda bırakmamak için tatlıyı tatilin son günleri yicem o zamana 21 günümüz dolar 1 2 günlük ara verir yine devam ederiz bozmayacam söz

Evet çok teşekkür ederim ama çok aceleciyim .70 altını görsem rahatlicam ama hep aynı yerdeyim sanki ..
Yada diyetisyene gidip olculmem gerek dediğin gibi kas oluşumudur
valla bu gazla 70in altını görmen yakındır harikasın beni salladın kendime getirdin ayol hemen 55 olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…