Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet aynen dediğin gibi ben sabah ve akşam giriyorum bundan sonra daha sık girmeye çalışırım .evet birbirimize destek olalim
muhteşem bir incelmeee harikasın spora devammmmm
Çok sgl

Tamamdir yarını 1 sayıyoruz dimi simdi
Kuru kayısı yeme hakkimiz var mı
İnstada sekersiz21gun var onu takip edebilirsin meyve yeniyor.
Sadece yapay gıda kullanılmıyor
öyle gaza geldim ki yarın olsada diyete başlasam diye düşünüyorum hahaha
Hadi bakalım bende sabahtan çocukları bir şenliğe götürdüm bu saatte geldim
Bir gazla sporumu yaptım ..hadi devam

Merhaba arkadaşlar. Ben çok çabalamama rağmen malesef bu türlü veremedim kilolarımı o yüzden bi ürün satın aldım onu içmeye başladım öğün yerine. Acaba serbest mi burda o tarz şeyler. Ben yeni girdim gruba o yüzden pek bi bilgim yok

Sabah 1tam 1beyaz yumurtayla omlet
Bir avuç badem
Semizotu dereotu
Bir parça peynir
Salatalık

Ara yok

Öğlen 3 gibi kabak yemeği
Dereotu semizotu

Akşam 1bardak kefir

Ben bugün Karatay uygun beslenmeye çalıştım olan olmayan noktaları bilenler söylerse sevinirim

Jullian 9/30

Grubun o koşulunu bilmiyorum ama
Bidahaki öğünde acikiyorsan bence ya az yiyorsun yada biseyleri yanlış yapıyorsun.
Bence menumu buraya yazarak benim gibi fikir istersen nerde yanlış yaptığını anlayıp destek olabiliriz

kesinlikle o ürünleri kullanmayın derim..Allah korusun vücüdünüza zarar verirsiniz bırakın onu gelin birlikte sağlıklı yavaş yavaş kilo verelim olurmu ?

canım karatay saat önemli öğünlerinin saatlerini belirtirsen daha iyi yorumlarız....
akşamla öğlenin yeri değişitirilirse süper olurmuş....

canım karatay saat önemli öğünlerinin saatlerini belirtirsen daha iyi yorumlarız....
akşamla öğlenin yeri değişitirilirse süper olurmuş....
Mesela sabah 9.30
Öğle 3 e doğru
Akşam 18.30
İki öğün yapacaktım .spor yaptığım için akşam kefiri içtim yinede

Bugün menü
Sabah 10.00
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Salatalık
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
4 yk yoğurt zerdacalli ve çörek otu yağı
7 badem

Aksam 17.00
9 yk kabak yemeği
4 yk yogurt
Salata

2.5 lt su içildi..
50 dk eliptik yapildi
45 dk cardio yürüyüş yapıldı
60 dk dışarda tempolu yürüyüş yapıldı

bak benim örnek menüm böyleydi canım bunu menü yazdığımız sayfamız var oradan kopyaladım .... Batu85

Beni oraya etiketleyebilirmisin

Benim reglde yarın son günüm hiç tartıda indigim yok .artık bitince inermiyim acaba
benim bir 20 günlük diyetisyen maceram olmuştu ondna öğrendiğim ve ödeme iyi gelen rezene kimyon çayı canım mutlaka ertesi gün eksi çıkarıyor.... aktardan alıp demiliyorum...tavsiye ederim

benim bir 20 günlük diyetisyen maceram olmuştu ondna öğrendiğim ve ödeme iyi gelen rezene kimyon çayı canım mutlaka ertesi gün eksi çıkarıyor.... aktardan alıp demiliyorum...tavsiye ederim
Tek sefermi kaç kez icilebiliyor

Bir grup var burdada söylemiştim 10 günlük detox programı .ünlenen bir diyetisyenin danışmanları paylaşıyor onu yapmaya çalıştım ama halsiz kaldım.odem çaylarında vardı bana ağır geldi .yoksa 6 kiloya kadar veriyorlar çok memnunlar.

akşamları bir kupa sadece canım bide mışıl mışıl uyutuyor rezeneden dolayı

Kizlar şimdi bugünkü halimle çektim
Sizin gördüğünüzde daha iyi
Öncesi sonrası yaptım çok iyi
Yapmayan varsa lütfen julliani yapın

Anka şuan nasılım biliyormusun ? Hani sen bir video paylaşmıştın yarın diyete girecem evde ne var ne yok yiyen kız modundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…