- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Tamamdir yarını 1 sayıyoruz dimi simdiharika menülerimizd etiketleyelim birbirimizi takip edelim mutlaka menülere yorum yapalım
Evet aynen dediğin gibi ben sabah ve akşam giriyorum bundan sonra daha sık girmeye çalışırım .evet birbirimize destek olalimaynen bende öyleyim banada motive şart ... zaten motive için buradayız yoksa evimizde diyeti yapar kimseye ihtiyacımız olmazdı diye düşünüyorum.... bugün çok cozuttum ben çünkü nasılsa menü versemde olur vermesemde modundaydım.... ama şimdi seninle ve katılmak isteyen arkadaşlar olursa onlara duyduğum sorumluluktan menü verecem
Çok sglmuhteşem bir incelmeee harikasınspora devammmmm
valla bu gazla 70in altını görmen yakındır harikasın beni salladın kendime getirdin ayol hemen 55 olmak istiyorum
[/QUOTE
Benimde idealim 55 mis ama en son 11sene onceydim
Evet ben yazayım mesela yorum bekliyorumharika menülerimizd etiketleyelim birbirimizi takip edelim mutlaka menülere yorum yapalım
aynen yarın başlıyoruz kuru kayısı ve hurma olabilir ama onlarıda sabah tüketelim akşam saatine bırakmayalım emiTamamdir yarını 1 sayıyoruz dimi simdi
Kuru kayısı yeme hakkimiz var mı
İnstada sekersiz21gun var onu takip edebilirsin meyve yeniyor.Tamamdir yarını 1 sayıyoruz dimi simdi
Kuru kayısı yeme hakkimiz var mı
Hadi bakalım bende sabahtan çocukları bir şenliğe götürdüm bu saatte geldimöyle gaza geldim ki yarın olsada diyete başlasam diye düşünüyorum hahaha
Grubun o koşulunu bilmiyorum amaMerhaba arkadaşlar. Ben çok çabalamama rağmen malesef bu türlü veremedim kilolarımı o yüzden bi ürün satın aldım onu içmeye başladım öğün yerine. Acaba serbest mi burda o tarz şeyler. Ben yeni girdim gruba o yüzden pek bi bilgim yok
kesinlikle o ürünleri kullanmayın derim..Allah korusun vücüdünüza zarar verirsiniz bırakın onu gelin birlikte sağlıklı yavaş yavaş kilo verelim olurmu ?Merhaba arkadaşlar. Ben çok çabalamama rağmen malesef bu türlü veremedim kilolarımı o yüzden bi ürün satın aldım onu içmeye başladım öğün yerine. Acaba serbest mi burda o tarz şeyler. Ben yeni girdim gruba o yüzden pek bi bilgim yok
canım karatay saat önemli öğünlerinin saatlerini belirtirsen daha iyi yorumlarız....Sabah 1tam 1beyaz yumurtayla omlet
Bir avuç badem
Semizotu dereotu
Bir parça peynir
Ara yok
Öğlen 3 gibi kabak yemeği
Dereotu semizotu
Akşam 1bardak kefir
Ben bugün Karatay uygun beslenmeye çalıştım olan olmayan noktaları bilenler söylerse sevinirim
Jullian 9/30
Mesela sabah 9.30canım karatay saat önemli öğünlerinin saatlerini belirtirsen daha iyi yorumlarız....
akşamla öğlenin yeri değişitirilirse süper olurmuş....
Beni oraya etiketleyebilirmisinBugün menü
Sabah 10.00
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Salatalık
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
4 yk yoğurt zerdacalli ve çörek otu yağı
7 badem
Aksam 17.00
9 yk kabak yemeği
4 yk yogurt
Salata
2.5 lt su içildi..
50 dk eliptik yapildi
45 dk cardio yürüyüş yapıldı
60 dk dışarda tempolu yürüyüş yapıldı
bak benim örnek menüm böyleydi canım bunu menü yazdığımız sayfamız var oradan kopyaladım ....Batu85
benim bir 20 günlük diyetisyen maceram olmuştu ondna öğrendiğim ve ödeme iyi gelen rezene kimyon çayı canım mutlaka ertesi gün eksi çıkarıyor.... aktardan alıp demiliyorum...tavsiye ederimBenim reglde yarın son günüm hiç tartıda indigim yok .artık bitince inermiyim acaba
Tek sefermi kaç kez icilebiliyorbenim bir 20 günlük diyetisyen maceram olmuştu ondna öğrendiğim ve ödeme iyi gelen rezene kimyon çayı canım mutlaka ertesi gün eksi çıkarıyor.... aktardan alıp demiliyorum...tavsiye ederim
akşamları bir kupa sadece canımTek sefermi kaç kez icilebiliyor
Bir grup var burdada söylemiştim 10 günlük detox programı .ünlenen bir diyetisyenin danışmanları paylaşıyor onu yapmaya çalıştım ama halsiz kaldım.odem çaylarında vardı bana ağır geldi .yoksa 6 kiloya kadar veriyorlar çok memnunlar.
Yapayım babamın kesin vardır ..zaten yorgunluktan türlü türlü rüyalar görüyorumakşamları bir kupa sadece canımbide mışıl mışıl uyutuyor rezeneden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?