Ben kesin yapacam yarından itibaren izlesene com julliani yazsam tek bir videomu çıkıyor...Kizlar şimdi bugünkü halimle çektim
Sizin gördüğünüzde daha iyi
Öncesi sonrası yaptım çok iyi
Yapmayan varsa lütfen julliani yapın
Level 1 yazıyorBen kesin yapacam yarından itibaren izlesene com julliani yazsam tek bir videomu çıkıyor...
Bunu yaparsan 3 kilon gittiği gibi gitmesede 5 kilo vermiş gibi görünürsün emin ol .Ben kesin yapacam yarından itibaren izlesene com julliani yazsam tek bir videomu çıkıyor...
Canım şimdi yazdım julliani diye hiç bişey çıkmadı ben mi yanlış yazıyorum... spor yazdım yine bişey çıkmadıLevel 1 yazıyor
Jillian olarak yaz canım üye olmanada gerek yok gecen haftalarda denemistimCanım şimdi yazdım julliani diye hiç bişey çıkmadı ben mi yanlış yazıyorum... spor yazdım yine bişey çıkmadı
Arkadaşlar bir video atmıştım 3 level içeriyor. Ona da bakabilirsin.Level 1 yazıyor
Sağol canım hemen bakıyorumJillian olarak yaz canım üye olmanada gerek yok gecen haftalarda denemistim
Senin kolunda sorun varsa olmaz canım şınav falan çekiliyor çünküBen kesin yapacam yarından itibaren izlesene com julliani yazsam tek bir videomu çıkıyor...
Anka şuan nasılım biliyormusun ? Hani sen bir video paylaşmıştın yarın diyete girecem evde ne var ne yok yiyen kız modundayım
Evet gördüm ben bunu rahat yapamam ki.... bir de ben midemi sıkıştıracak çok hareket yapamıyorum... mide yanması başlıyor ben lesliye devam edeyimSenin kolunda sorun varsa olmaz canım şınav falan çekiliyor çünkü
Tamamdiraynen yarın başlıyoruz kuru kayısı ve hurma olabilir ama onlarıda sabah tüketelim akşam saatine bırakmayalım emi
Gayet iyi öğlen ve akşam yer değiştirse tam olurSabah 1tam 1beyaz yumurtayla omlet
Bir avuç badem
Semizotu dereotu
Bir parça peynir
Salatalık
Ara yok
Öğlen 3 gibi kabak yemeği
Dereotu semizotu
Akşam 1bardak kefir
Ben bugün Karatay uygun beslenmeye çalıştım olan olmayan noktaları bilenler söylerse sevinirim
Jullian 9/30
Ama öğle yemeği olmuyor ozaman neden sorun öğlen onu yememmi .akşam yemek yemememmi sorun orayı anlamadimTamamdir
Gayet iyi öğlen ve akşam yer değiştirse tam olur
acikirsin diyeAma öğle yemeği olmuyor ozaman neden sorun öğlen onu yememmi .akşam yemek yemememmi sorun orayı anlamadim
Canım öğle kefir yanında 6-7 adet kuruyemiş yada küçük bir meyve ile geçiştirirsen .. akşamıda 17:00 gibi yaparsan ilerleyen saatlerde çok acıkmazsın....Ama öğle yemeği olmuyor ozaman neden sorun öğlen onu yememmi .akşam yemek yemememmi sorun orayı anlamadim
Tamamacikirsin diye
Anladım öğle ayran süt kefir yoğurt ile kuruyemiş yada kuru kayısı yada elma vsCanım öğle kefir yanında 6-7 adet kuruyemiş yada küçük bir meyve ile geçiştirirsen .. akşamıda 17:00 gibi yaparsan ilerleyen saatlerde çok acıkmazsın....
Canım bu ara çok diyet modunda değilim ama vicdan azabı çekiyorum hem listedeyim az kilo veriyorum hemde yerimde sayıyorum relaksim bir kilo alıp bir veriyorum bu ben değilim vs vs bu ara ruh halim iyi değilkızlar , kimler disipline girmek istiyor ?
ben relaks takılamıyorum üzgünüm) öyle olunca amannn diyorum yiyorum bana disiplin gerek dürüst olmak gerekirse bukadar relaks olunacaksa ben takım değiştirmeyi düşünüyorum yada disiplinli olmak isteyen arkadaşlarla burada devam etmek istiyorum....... kim ben disiplin istiyorum menülerim didiklensin, menü verilmediğinde sopa gelsin diyor... spor yapılmadığında gerekli sebep yoksa cezaya razıyım diyorsa beni etiketlesin ben özel takip edecem.... ama gerilirim cezalara gelemem diyen katılmasın lütfen....3 kişide olsa ben varım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?