Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben kesin yapacam yarından itibaren izlesene com julliani yazsam tek bir videomu çıkıyor...
Bunu yaparsan 3 kilon gittiği gibi gitmesede 5 kilo vermiş gibi görünürsün emin ol .
Spor geçmişin vardır yinede ilk 2 gün zor sonra alisiyorsun pes etme

Senin kolunda sorun varsa olmaz canım şınav falan çekiliyor çünkü
Evet gördüm ben bunu rahat yapamam ki.... bir de ben midemi sıkıştıracak çok hareket yapamıyorum... mide yanması başlıyor ben lesliye devam edeyim ))

aynen yarın başlıyoruz kuru kayısı ve hurma olabilir ama onlarıda sabah tüketelim akşam saatine bırakmayalım emi
Tamamdir
Gayet iyi öğlen ve akşam yer değiştirse tam olur

Ama öğle yemeği olmuyor ozaman neden sorun öğlen onu yememmi .akşam yemek yemememmi sorun orayı anlamadim
Canım öğle kefir yanında 6-7 adet kuruyemiş yada küçük bir meyve ile geçiştirirsen .. akşamıda 17:00 gibi yaparsan ilerleyen saatlerde çok acıkmazsın....

Tamam
Canım öğle kefir yanında 6-7 adet kuruyemiş yada küçük bir meyve ile geçiştirirsen .. akşamıda 17:00 gibi yaparsan ilerleyen saatlerde çok acıkmazsın....
Anladım öğle ayran süt kefir yoğurt ile kuruyemiş yada kuru kayısı yada elma vs

Akşam normal yemek .peki salata varmı bu yemekler yanında

Birde ben Karatay konusunu okumaya başladım.mesela 12. Sayfadayim onu nasıl yaparda kaldığım yerden okumaya devam ederim.kaydet diye biyer vardı bastım bişey anlamadim

Canım bu ara çok diyet modunda değilim ama vicdan azabı çekiyorum hem listedeyim az kilo veriyorum hemde yerimde sayıyorum relaksim bir kilo alıp bir veriyorum bu ben değilim vs vs bu ara ruh halim iyi değil
Birilerinin beni toparlamasina ihtiyacım var daha önce seninle yine birlikte diyet yapmıştık o hafta iyi kilo vermiştim benimle uğraşmaktan yorulmazsan ben varım

Yemeğe misafirim geldi şimdi girdim hemen geçmiş yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…