Kolay gelsin bu gün ben de dip köşe temizlik yapacağım. Her yer her yerdeKahvaltı yapildi şimdi ev temizliğine başlıyorum...
zeyneppk
Batu85
aypare ackerman
Akşama temiz menüler verelim... şimdiye kadar yedik herşeyin tadını biliyoruz .... hepsi bize yağ olarak dönüyor unutmayalım
evett bugun dikkat edicem kahvaltımı ettim bileKahvaltı yapildi şimdi ev temizliğine başlıyorum...
zeyneppk
Batu85
aypare ackerman
Akşama temiz menüler verelim... şimdiye kadar yedik herşeyin tadını biliyoruz .... hepsi bize yağ olarak dönüyor unutmayalım
Bende şimdi kahvaltımı yaptımKahvaltı yapildi şimdi ev temizliğine başlıyorum...
zeyneppk
Batu85
aypare ackerman
Bu arada buraya not bırakayım. Tartıldıktan sonra bugün sabah yürüyüş sonrası ölçülerimi de aldım. Buraya başladığımda da ölçülerimi almıştım.Buna göre fark şu şekildeHerkese mutlu pazarlar
Günün menüsü ve programım şu şekilde olacak.
04/08/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ve az tereyağı ile fasülye kavurması,2 çeri domates,1salatalık,1 hindi füme,1 dilim peynir,5 yeşil zeytin ve tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle:
fasülye kavurmasının kalanını yerim
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
karpuz
Akşam:
detox içeceği
Spor:
Leslie 30 dk (3 km) bunu sabahtan kahvaltı öncesi yaptım. Akşam da 1 sa Jane fonda pilates (ev temizliği ve pencereler silindikten sonra halim kalırsa tabi)
Su:
2,5-3 lt .Sabah aç karnına sirkeli ballı 1 bardak sıcak su
Evet oylesanirimGayet güzel afiyet olsun ..kuruyemisin sayesinde uzun süre acikmiyorsun
GünaydınGünaydın herkese
HoşgeldinMerhaba sevgili 13 takım
Benide aranıza alır mısınız
Neler yapmamız gerekiyor
Kilom 75.5
Hedefim 60
Evliyim 25 yaşındayım
21 aylık bir kızım var
Evet bozmayalim lutfenKahvaltı yapildi şimdi ev temizliğine başlıyorum...
zeyneppk
Batu85
aypare ackerman
Oooo sen güne 1-0 yenik başlamışsinHerkese mutlu pazarlar
Günün menüsü ve programım şu şekilde olacak.
04/08/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ve az tereyağı ile fasülye kavurması,2 çeri domates,1salatalık,1 hindi füme,1 dilim peynir,5 yeşil zeytin ve tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle:
fasülye kavurmasının kalanını yerim
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
karpuz
Akşam:
detox içeceği
Spor:
Leslie 30 dk (3 km) bunu sabahtan kahvaltı öncesi yaptım. Akşam da 1 sa Jane fonda pilates (ev temizliği ve pencereler silindikten sonra halim kalırsa tabi)
Su:
2,5-3 lt .Sabah aç karnına sirkeli ballı 1 bardak sıcak su
bademi o kadar çok severim ki ama cig yiyemiyorumKarataya hazırlık yaptım
Diğer menülerime bakarsan onlar da öyle.Bu programı kendime günlük olarak düşünüp hazırlıyorum ve ona sadık kalıyorum.Yenik başladığımı düşünmüyorum.Tam aksine sabah aç karnına 3 km yaparak öne başladım bence:)Evet oylesanirim
Günaydın
Hoşgeldin☺
Evet bozmayalim lutfen
Oooo sen güne 1-0 yenik başlamışsin
Daha saati gelmeden kacamagini bile yazmışsın .nedenki
İstanbulaKullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoşgeldin canım inşallah kısa sürede hedefine ulasirsinİstanbula
Ev hanımı
25
Evli
1
İstanbul
157
75.5
60
Kilo alma hikayem
62 ile evlendim hamilelik doğum derken 75 oldum bebeğim 21 aylık
Sağlıklı olmak ve giydiğinin yakışması için
Hayır katılmadım
Okudum kabul ediyorum
Kahvaltıda mutlaka yeşillik domates salatalık vs olmalı bugün pazar diye böyle olmuş olabilir ama hafta içi daha erken saatlerde kahvaltı yapmalisin500 ml su içtim ve şimdi
2 haşlanmış yumurta 2 dilim tost ekmeği ile kahvaltı yapıyorum ve yeşilçay
Evet pazardan kaynaklı böyle oldu yarın inşallah yeşillik ağırlıklı bir kahvaltı yapıcamKahvaltıda mutlaka yeşillik domates salatalık vs olmalı bugün pazar diye böyle olmuş olabilir ama hafta içi daha erken saatlerde kahvaltı yapmalisin
hoşgeldiniz aramıza keyifle kilo vermelerMerhaba sevgili 13 takım
Benide aranıza alır mısınız
Neler yapmamız gerekiyor
Kilom 75.5
Hedefim 60
Evliyim 25 yaşındayım
21 aylık bir kızım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?