Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese mutlu pazarlar
Günün menüsü ve programım şu şekilde olacak.
04/08/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ve az tereyağı ile fasülye kavurması,2 çeri domates,1salatalık,1 hindi füme,1 dilim peynir,5 yeşil zeytin ve tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle:
fasülye kavurmasının kalanını yerim
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
karpuz
Akşam:
detox içeceği
Spor:
Leslie 30 dk (3 km) bunu sabahtan kahvaltı öncesi yaptım. Akşam da 1 sa Jane fonda pilates (ev temizliği ve pencereler silindikten sonra halim kalırsa tabi)
Su:
2,5-3 lt .Sabah aç karnına sirkeli ballı 1 bardak sıcak su

Bu arada buraya not bırakayım. Tartıldıktan sonra bugün sabah yürüyüş sonrası ölçülerimi de aldım. Buraya başladığımda da ölçülerimi almıştım.Buna göre fark şu şekilde

Kalça: 104-102
Bel:78-74
Göğüs: 92-90
Kilo:59,3-57,4 e inmiş gözüküyor.
Ve ilk defa üst bacak ve üst kolumu a ölçtüm ;eğer incelme olursa onları da eklerim.

Gayet güzel afiyet olsun ..kuruyemisin sayesinde uzun süre acikmiyorsun
Evet oylesanirim
Günaydın herkese
Günaydın
Merhaba sevgili 13 takım
Benide aranıza alır mısınız
Neler yapmamız gerekiyor
Kilom 75.5
Hedefim 60
Evliyim 25 yaşındayım
21 aylık bir kızım var
Hoşgeldin
Evet bozmayalim lutfen
Oooo sen güne 1-0 yenik başlamışsin
Daha saati gelmeden kacamagini bile yazmışsın .nedenki

Evet oylesanirim

Günaydın

Hoşgeldin☺

Evet bozmayalim lutfen

Oooo sen güne 1-0 yenik başlamışsin
Daha saati gelmeden kacamagini bile yazmışsın .nedenki
Diğer menülerime bakarsan onlar da öyle.Bu programı kendime günlük olarak düşünüp hazırlıyorum ve ona sadık kalıyorum.Yenik başladığımı düşünmüyorum.Tam aksine sabah aç karnına 3 km yaparak öne başladım bence:)

İstanbula
Ev hanımı
25
Evli
1
İstanbul
157
75.5
60
Kilo alma hikayem
62 ile evlendim hamilelik doğum derken 75 oldum bebeğim 21 aylık
Sağlıklı olmak ve giydiğinin yakışması için
Hayır katılmadım
Okudum kabul ediyorum

Hoşgeldin canım inşallah kısa sürede hedefine ulasirsin

500 ml su içtim ve şimdi
2 haşlanmış yumurta 2 dilim tost ekmeği ile kahvaltı yapıyorum ve yeşilçay
Kahvaltıda mutlaka yeşillik domates salatalık vs olmalı bugün pazar diye böyle olmuş olabilir ama hafta içi daha erken saatlerde kahvaltı yapmalisin

Hanımlar haftaya tatile çıkıyorum Anka ada81 LAydLiNe 1 hafta kadar olmayacağım. Biraz dağ taş gezeceğim ve internete ara vereceğim. Gitmeden önce cuma sabah kilomu editler öyle giderim,o hafta saece menülerimi yazmıyor olacağım sonraki hafta (19 Ağustos pzt) geldiğimde tekrar kilomu güncellerim.İnşallah o sürede dikkatli olabilirim

Kahvaltıda mutlaka yeşillik domates salatalık vs olmalı bugün pazar diye böyle olmuş olabilir ama hafta içi daha erken saatlerde kahvaltı yapmalisin
Evet pazardan kaynaklı böyle oldu yarın inşallah yeşillik ağırlıklı bir kahvaltı yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…