Hoşgeldiniz aramıza 1. Sayfamızdaki kuralları okuyup tanıtım formunu doldurursanız sizi daha iyi tanırız...Ben ilkkez bir gruba katılıyorum.
Haftalık kg bildirimi vs yapiliyormu?
formu doldurup mesaj şeklindemj gondericsz .kusura bakmayın hiç bilmiyorum cunkuHoşgeldiniz aramıza 1. Sayfamızdaki kuralları okuyup tanıtım formunu doldurursanız sizi daha iyi tanırız...
Buraya yazıyorsun canımformu doldurup mesaj şeklindemj gondericsz .kusura bakmayın hiç bilmiyorum cunku
teşekkürler:)Buraya yazıyorsun canım)
Hoşgeldin canım maşallah çok güzel vermişsin sen bu işi biliyorsunKullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):nilcelll
Mesleginiz:Kurumsal İletisim
Yaşınız 34
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:Bursa
Boyunuz :167
Kilonuz:77.1
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayenizolikistik over hastasiyim ve kendimi bildim bileli mücadele ediyorum.1.5 yılda sporla ve diyetle 107 kg'dan 77.1 kg indim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Sağlıklı yaşamak ve kendimi iyi hissetmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
menüde güzel adımlarında canım acıktıkca su iç bir kaç gün zorlayacaktır mutlaka benim içinde öyle ama atlatacağızİlk menü veren ben olayım
Sabah 10:30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Domates dereotu
2 dilim tb ekmeği
Aksam 17.15:
5 köfte
6-7 yk Piyaz
Mevsim salata
2 dilim tb ekmeği
Ayran
Su 2 lt
spor 4.200 adım
Ben gündüz yemeyi unutuyorum ama akşam tutamiyorum kendimi inşallah bugünü guzel kapatırım
İnşallah canım bayrama kadar biraz verebilsem iyi olacakmenüde güzel adımlarında canım acıktıkca su iç bir kaç gün zorlayacaktır mutlaka benim içinde öyle ama atlatacağız
tekrar hoşgeldinizKullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):nilcelll
Mesleginiz:Kurumsal İletisim
Yaşınız 34
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:Bursa
Boyunuz :167
Kilonuz:77.1
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayenizolikistik over hastasiyim ve kendimi bildim bileli mücadele ediyorum.1.5 yılda sporla ve diyetle 107 kg'dan 77.1 kg indim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Sağlıklı yaşamak ve kendimi iyi hissetmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
hoşgeldin canımmmmmHu huu kürkçü dükkanina dönen mumu dan herkese selam
bu hafta çok dikkat edersen 1 rahat giderİnşallah canım bayrama kadar biraz verebilsem iyi olacak
Tsk ederim canimhoşgeldin canımmmmm
wawww tatil bitti deseneTsk ederim canim
Cok yoruldum toplamda yaklasik 10 bin km yol yaptik bu hafta kendime gelip cuma bildirimiyle araniza dönücem ins
tekrar hoşgeldiniz
her akşam menü ve yaptığımız sporları paylaşıyoruz ... örnek menüler gelmeye başladı inceleyin hem fikir edinmiş olursunuz... bende 72,5 ile başlamıştım diyete 57.100 ile mezun oldum şuan 58.900 lerdeyim....ilk hedefim 55 olmak istiyorum o yüzden azimli arkadaşlar arıyoruz kendimize
menün gayet güzel , tahin olmsaymış daha güzel olurmuş tahinin kalorisi yüksek ama yaptığın sporu düşünürsek erimiş gitmiştir...Sabah 06.30 Spor oncesi 2 küçük erik
06.30 -,8.00 arası 6 km yürüyüş ve yürüyüş sirasinda 1 litre su
08.30 gazı çıkarılmış maden suyu
09.00 Kahvaltı
1 yumurta
1 ceviz
Salata Domates
Küçük süzme peynir
1 çorba kaşığı tahin
11.30 Ara öğün
Bir çay bardağı süt
13 30 Öğlen yemeği
5 kaşık taze fasulye
1 kase yoğurt
16.00 Ara öğün
Yeşilçay,biberiye karıştırıp çayı
4 badem
18.00 Akşam
Yağı süzülmüş ton balık
çörekotlu mevsim salata
Günde 2,5 litre su bitmeli.:))
bugünkü menüm buydu kizlar
menün gayet güzel , tahin olmsaymış daha güzel olurmuş tahinin kalorisi yüksek ama yaptığın sporu düşünürsek erimiş gitmiştir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?