Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

500 ml su içtim ve şimdi
2 haşlanmış yumurta 2 dilim tost ekmeği ile kahvaltı yapıyorum ve yeşilçay
canım menülerini akşam saatleri birlikte toplu bir şekilde yazarsan daha iyi yorumlarız.. hepimiz öyle yapıyoruz menülerimizi sporlarımızı akşam yazıyoruz )

iyi tatiller canım , tatilde dengelersen menülerini kilonu korursun inşallah

Ben varım seninle ada. Ama 21 e katilamiyorum. Geçenlerde yazdım ya eşim tarafı bir iki ev var gittiğimiz yemesen zonturlaniyorlar ee sana soylemesem kandirmis gibi olucam. Hoş değil.. Menü paylaşırım olur. Ama listede olmak istemiyorum yaz bitene kadar

İyi tatiller canım. Alıntı yapmasam da merakla senin yazmanı bekliyordum. Çabuk gel senden öğreneceğimiz çok şey var

Aksami 4 buçuk gibi yesen kefir le kabak yer degistirse akşam acıkmaz sin da. Öğle ara öğün kefir hurma kayısı badem gibi. Akşam yemeginle bolca salata daha iyi olur canım

Aksam a Menemen yaptım. Eşim gelsin akşam ogunu yeyip günü kapatacam

İyi tatiller canım. Alıntı yapmasam da merakla senin yazmanı bekliyordum. Çabuk gel senden öğreneceğimiz çok şey var
bayram tatili biraz da çevreden uzaklaşmak için ..hafta içi spora ağırlık vereceğim.Ayrıca çok eskiden uyguladığım bir egzersiz vardı haftaya onu da uygulamaya başlayacağım; adı callenetics. Sonuçları aldıkça yazarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…