sanada kolay gelsin canım ,benim temizlik bitti çok şükür çamaşır asılacakKolay gelsin bu gün ben de dip köşe temizlik yapacağım. Her yer her yerde
mecbur yoksa çok dağılıyoruzGünaydın kızlar
Ne güzel toprlanmış herkes sonunda
canım menülerini akşam saatleri birlikte toplu bir şekilde yazarsan daha iyi yorumlarız.. hepimiz öyle yapıyoruz menülerimizi sporlarımızı akşam yazıyoruz500 ml su içtim ve şimdi
2 haşlanmış yumurta 2 dilim tost ekmeği ile kahvaltı yapıyorum ve yeşilçay
iyi tatiller canım , tatilde dengelersen menülerini kilonu korursun inşallahHanımlar haftaya tatile çıkıyorumAnka ada81 LAydLiNe 1 hafta kadar olmayacağım. Biraz dağ taş gezeceğim ve internete ara vereceğim. Gitmeden önce cuma sabah kilomu editler öyle giderim,o hafta saece menülerimi yazmıyor olacağım sonraki hafta (19 Ağustos pzt) geldiğimde tekrar kilomu güncellerim.İnşallah o sürede dikkatli olabilirim
Ben varım seninle ada. Ama 21 e katilamiyorum. Geçenlerde yazdım ya eşim tarafı bir iki ev var gittiğimiz yemesen zonturlaniyorlar ee sana soylemesem kandirmis gibi olucam. Hoş değil.. Menü paylaşırım olur. Ama listede olmak istemiyorum yaz bitene kadarkızlar , kimler disipline girmek istiyor ?
ben relaks takılamıyorum üzgünüm) öyle olunca amannn diyorum yiyorum bana disiplin gerek dürüst olmak gerekirse bukadar relaks olunacaksa ben takım değiştirmeyi düşünüyorum yada disiplinli olmak isteyen arkadaşlarla burada devam etmek istiyorum....... kim ben disiplin istiyorum menülerim didiklensin, menü verilmediğinde sopa gelsin diyor... spor yapılmadığında gerekli sebep yoksa cezaya razıyım diyorsa beni etiketlesin ben özel takip edecem.... ama gerilirim cezalara gelemem diyen katılmasın lütfen....3 kişide olsa ben varım ?
İyi tatiller canım. Alıntı yapmasam da merakla senin yazmanı bekliyordum. Çabuk gelHanımlar haftaya tatile çıkıyorumAnka ada81 LAydLiNe 1 hafta kadar olmayacağım. Biraz dağ taş gezeceğim ve internete ara vereceğim. Gitmeden önce cuma sabah kilomu editler öyle giderim,o hafta saece menülerimi yazmıyor olacağım sonraki hafta (19 Ağustos pzt) geldiğimde tekrar kilomu güncellerim.İnşallah o sürede dikkatli olabilirim
Dün düğün vardı anca evi toparladim derledim şişe yanimdaydi hep gidip geliyorum içiyorumbol su içelim hatunlar , yeşil çaylarınızıda unutmayınbende herşey güzel gidiyor
Aksami 4 buçuk gibi yesen kefir le kabak yer degistirse akşam acıkmaz sin da. Öğle ara öğün kefir hurma kayısı badem gibi. Akşam yemeginle bolca salata daha iyi olur canımSabah 1tam 1beyaz yumurtayla omlet
Bir avuç badem
Semizotu dereotu
Bir parça peynir
Salatalık
Ara yok
Öğlen 3 gibi kabak yemeği
Dereotu semizotu
Akşam 1bardak kefir
Ben bugün Karatay uygun beslenmeye çalıştım olan olmayan noktaları bilenler söylerse sevinirim
Jullian 9/30
Geriden yaza yaza geliyorum aynı şeyi soylemisim seninlecanım karatay saat önemli öğünlerinin saatlerini belirtirsen daha iyi yorumlarız....
akşamla öğlenin yeri değişitirilirse süper olurmuş....
Bende disaridayim avm de geziyoruz bayram alışverişi ..adım sayımı akşam belirtirimbol su içelim hatunlar , yeşil çaylarınızıda unutmayınbende herşey güzel gidiyor
Bizde lahmacun vardı yedim günü kapattımAksam a Menemen yaptım. Eşim gelsin akşam ogunu yeyip günü kapatacam
Merhabaaaaa güzel bayanlar.
bayram tatili biraz da çevreden uzaklaşmak için ..hafta içi spora ağırlık vereceğim.Ayrıca çok eskiden uyguladığım bir egzersiz vardı haftaya onu da uygulamaya başlayacağım; adı callenetics. Sonuçları aldıkça yazarım..İyi tatiller canım. Alıntı yapmasam da merakla senin yazmanı bekliyordum. Çabuk gelsenden öğreneceğimiz çok şey var
vallahi ben de şimdi öyleyim.Camlar silindi ,tozlar alındı,yerleri iki kez sildim ama ben de bittim,sırtımdan sular aktı resmen..Şimdi limonlu suyumu içiyorum akşam inşallah pilatese enerjim kalır.Bitmeyen iş yapmışlar pazarları çok yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?