süper bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum ..... diyetisyene yeni mi başladın ?aslında çok sevmiyorum ama diyetisyenim ısrarla veriyor.Tahininvücutta biriken yağları yakmak için doğal bir destek oldugunu, Bitkisel protein içeriğiyle kasları besledigini, yağ yakmayı hızlandırdigini soyluyor
En başından beri gidiyorum.süper bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum ..... diyetisyene yeni mi başladın ?
bende diyetimin ilk 20 gün gittim sonra bıraktım ... diyetisyen bana kattığı en önemli şey 20 günde disiplin olmuştuEn başından beri gidiyorum.
107 den 80lere gelince ara vermiştim,tekrarbasladim
aslında içindeki OMEGA 3 bunu sağlıyor.gunde en fazla 1 çorba kaşığı.süper bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum ..... diyetisyene yeni mi başladın ?
evet canim her cuma günü tartı bildirimi yapıyoruz hoşgeldin tekrardanBen ilkkez bir gruba katılıyorum.
Haftalık kg bildirimi vs yapiliyormu?
çook güzel menü, afiyet olsunSabah 06.30 Spor oncesi 2 küçük erik
06.30 -,8.00 arası 6 km yürüyüş ve yürüyüş sirasinda 1 litre su
08.30 gazı çıkarılmış maden suyu
09.00 Kahvaltı
1 yumurta
1 ceviz
Salata Domates
Küçük süzme peynir
1 çorba kaşığı tahin
11.30 Ara öğün
Bir çay bardağı süt
13 30 Öğlen yemeği
5 kaşık taze fasulye
1 kase yoğurt
16.00 Ara öğün
Yeşilçay,biberiye karıştırıp çayı
4 badem
18.00 Akşam
Yağı süzülmüş ton balık
çörekotlu mevsim salata
Günde 2,5 litre su bitmeli.:))
bugünkü menüm buydu kizlar
çok güzel menübugün menü
sabah 10.00
1,5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyazpeynir
yeşillik
1 közlenmiş kırmızıbiber
1 adet kızarmış form ekmek
ara
12 adet üzüm
Akşam 16.45
2 adet lahmacun
yeşillik
2,5 lt su içildi ...3e tamamlarım.
30 dk eliptik yapıldı...
dip köşe ev temizliği yapıldı
tahin çok faydalı biliyorum ama nedense çok kalorili diye aklımda kalmış... 1çorba kaşığı idealmişaslında içindeki OMEGA 3 bunu sağlıyor.gunde en fazla 1 çorba kaşığı.
benimde gitme nedenim motive:)bende diyetimin ilk 20 gün gittim sonra bıraktım ... diyetisyen bana kattığı en önemli şey 20 günde disiplin olmuştu
bana menüleri uymadı ben öğle yemeği yemiyorum... diyetisyenin menüsüne birebir harfiyen uydum 20 günde çok az kilo verince bıraktım kendim bir proğram yaptım daha başarılı oldumbenimde gitme nedenim motive:)
Yoksa menüler belli
geri kalan irade bizde:))
Tamam o halde akşam yemeği yiyip yazacağımcanım menülerini akşam saatleri birlikte toplu bir şekilde yazarsan daha iyi yorumlarız.. hepimiz öyle yapıyoruz menülerimizi sporlarımızı akşam yazıyoruz)
menün çok güzel canım herşey kararında spor var mı ?Sabah 9 30
2 dilim TB ekmeği
1 yumurta
1 kibrit kutusubeyaz peynir
5 zeytin
yarım domates
ara
1 sade türk kahvesi
2 gün kuru kayısı
7 çiğ findik
akşam 16 30
5 kaşık et sote
1 küçük kase yoğurt
1 kase şehriye çorbası
2lt su
ada81
bekliyoreeeeeTamam o halde akşam yemeği yiyip yazacağım
spor sadece pilates hareketleri yaptım toplamda 200 tane kadar bide 100 ip atlamamenün çok güzel canım herşey kararında spor var mı ?
Afiyet olsunBizde lahmacun vardı yedim günü kapattım
güzel canım şimdi ağzımıza fındık dahi atmıyoruz anlaştık mı çay suspor sadece pilates hareketleri yaptım toplamda 200 tane kadar bide 100 ip atlama
ilerleyen saatler bişey yemezsen asyacım güzel kilolar gider kesinAfiyet olsun17.15de günü kapattım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?