profil tıkla hesap detayları var oradan yazabilirsin canımKızlar profilinize güncel kilo hedef kilo nasıl yazıyorsunuz
Tutacam kendimi ada. Kararliyim 2 ay 8 kilo gidene kadar. Sonra ufak tefek kacamaklarim olur illaki dengelerimilerleyen saatler bişey yemezsen asyacım güzel kilolar gider kesin
gayet güzel afiyet olsun sadece ekmek miktarı fazla geldiKızlar menum
Sabah 10.40
2 haslanmis yumurta 1domates salatalik peynir çay 3 dil form ekmek
Ara sütlü kahve 1 elma
Aksam 17 15
1 tabak Menemen
2 dil ekmek biraz peynir 5 zeytin
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
tamamdır anlaştık artık diğer ogunumuz anca sabahagüzel canım şimdi ağzımıza fındık dahi atmıyoruz anlaştık mı çay su
Olabilir evet canim. Yarın daha dikkatli olucamgayet güzel afiyet olsun sadece ekmek miktarı fazla geldi
akşam aç yatınca sabah kesin eksi görüyorsuntamamdır anlaştık artık diğer ogunumuz anca sabaha
aynen gidene kadar 58.9 görürsem süper olcakakşam aç yatınca sabah kesin eksi görüyorsun
Bende gorecem bende bende bendeaynen gidene kadar 58.9 görürsem süper olcakbir ara 73ten 6lilari görsem diyordum şimdi 5lergeldii
Ben birinciyi biliyorumzeyneppk canım haftalık spor yarışı düzenleyelim olur mu herkes değil kim katılmak isterse onların isimlerini alabilirmisin? bakalım cumaya kim spor birincisi olacak.....
darısı başıma:)aynen gidene kadar 58.9 görürsem süper olcakbir ara 73ten 6lilari görsem diyordum şimdi 5lergeldii
demek sıkılaşmışsın canım harikaaaabugün anneanneme gittik bayadir görmüyordum bayramda 10 kilo zayıflamis halimi görüp farketmemisti 62 olduğum halde 65 gibi duruyorsun demişti onun da huyudur dobradir bayabugün beni gördü sen çok zayiflamissin yeter çirkin olursun dedi bende inanamadim hep sordum heryerin zayıflamış valla ekmeği mi kestin dedi he dedim ekmeği kestim kaç kilo gösteriyorum dedim 57 58 dedi
valla neler çektim annsm börekler mi yapmadı bayramda el açması fıstığı taşan baklavalar gördü bu gözler ama dayandi yemedi şimdi meyvesini topluyorum maşallahBende gorecem bende bende bende
eeee işte gaza gelin beni geçmeye çalışınBen birinciyi biliyorum
hoşgeldiniz keyifle kilo vermeler öncelikle 1. sayfamızdaki kuralları okuyup tanıtım formunu doldurup buraya yazmanız gerekiyor... böylece sizi daha iyi tanımış oluruzMerhababende artık aranizdayim. Güncel kilom 88 hedefim 68.
akşam erken yemek ve aç yatmak gerçekten ada ablanın deidgi gibi ertesi gün eksidarısı başıma:)
aynen nasıl sevindim dönüşte annem dedi dondurma alalım yok yok dedim çok zararlı onlar geçen internette okudum pis şeyler varmış içinde dedim almadıdemek sıkılaşmışsın canım harikaaaa
hoşgeldin canimMerhababende artık aranizdayim. Güncel kilom 88 hedefim 68.
hahahah kız anneyi kandırıyorakşam erken yemek ve aç yatmak gerçekten ada ablanın deidgi gibi ertesi gün eksi
getiriyor
aynen nasıl sevindim dönüşte annem dedi dondurma alalım yok yok dedim çok zararlı onlar geçen internette okudum pis şeyler varmış içinde dedim almadı
hoşgeldin canim
iradeliyim ama 3 şeye dayanamıyorum zaafhahahah kız anneyi kandırıyorpis almayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?