ama incecik salına salına geziyorsun şimdi öyle düşün bunları yeseydin rahat rahat giyinemiyecektin... yaşın olduğundan daha büyük görünecekti... şuan çıtı pıtı kızsıniradeliyim ama 3 şeye dayanamıyorum zaaf
1 dondurma
2 puding
3 künefe
kunefemiiradeliyim ama 3 şeye dayanamıyorum zaaf
1 dondurma
2 puding
3 künefe
aman zaten pis yapıyorlardır degilmikunefemitam bam telimden vurdun...
ben ilk ciddi diyete başladığımda benim eşimde her akşam çikolata yermnisin diye soruyordu... ama haklı bugün başlıyordum 3 gün sonra bozuyordum ama baktı ki ben iradeliyim bide zayıfladıkça bu sefer bende yemiyecem bırakacam demeye başladı hahahahahEsimde bana yapıyor,adam hamburger delisi.
ben reddetmekten bıktım ,o tekliften bulması:)
dondurma yermisin,hamburger yermisin ?
dedimki soru sormayı yasakliyorum sana
ödül günlerimiz olur mesala hadi hedef koyalım ben 55 olursam bir künefe hakkım olsunİrademiz tam.Kunefe bile bozamaz
takrar hoşgeldin canım , her akşam menümüzü ve yaptığımız sporları paylaşıyoruz burayı okudukça örnek menüleri görürsün canım.....Ev hanımı
32 yas
Evliyim
4 çocuğum var. Doğumlardan önce 64 kiloydum. Suan 88im. Hedefim 68 olmak.
168 boyum
Sağlıklı olmak ve iyi görünmek için zayıflamak istiyorum..
Takım kurallarını okudum kabul ettim. Tamda olması gerektiği gibi. Inşallah uyabilirim.
Tesekkurler. Inşallah Bende paylaşırım.takrar hoşgeldin canım , her akşam menümüzü ve yaptığımız sporları paylaşıyoruz burayı okudukça örnek menüleri görürsün canım.....
bende 38 yaşındayım 1 kızım var ev hanımıyım....)
emzirme devam ediyor mu ?
nice güzel yaşları olsun inşallah.... bende 86 ile doğuma girmiştim doğumdan sonra 83 e düştüm sadece 3 kilo gitmişti kızım 3.750 doğdu.... uzun süre aynalara küsmüştüm.... hiç dert etme yavaş yavaş ama kalıcı gitsin kilon... spor yapabilme şansın var mı ? 4 çocukla zor oluyor mu yaşları kaç ?Tesekkurler. Inşallah Bende paylaşırım.
Yok canım emzirmiyorum. Yasına girdi.
Bu arada 100 kilo ile doğuma gittim. Insan çok kiloluyken evrim geçirmiş gibi oluyor.
ayyy evetttama incecik salına salına geziyorsun şimdi öyle düşün bunları yeseydin rahat rahat giyinemiyecektin... yaşın olduğundan daha büyük görünecekti... şuan çıtı pıtı kızsın)) bence gayet iradeli davrandın yola devam
pişirirken kullandıkları alüminyum altlık zararlı diyorlaraman zaten pis yapıyorlardır degilmi
o zaman 58 hedefim waffleödül günlerimiz olur mesala hadi hedef koyalım ben 55 olursam bir künefe hakkım olsunsizlerde hedef koyun )
kızlar beni iyi bilir o güngelir ben kıyamazdım yemezdim hahaha
hoşgeldin aramızaEv hanımı
32 yas
Evliyim
4 çocuğum var. Doğumlardan önce 64 kiloydum. Suan 88im. Hedefim 68 olmak.
168 boyum
Sağlıklı olmak ve iyi görünmek için zayıflamak istiyorum..
Takım kurallarını okudum kabul ettim. Tamda olması gerektiği gibi. Inşallah uyabilirim.
ayyy evettt
pişirirken kullandıkları alüminyum altlık zararlı diyorlar
o zaman 58 hedefim waffle
hoşgeldin aramıza
70 olunca yapalım onu bariBende 75 olunca kunefe bin 4/1yerim .
Ogün gelince bana engel olun ,tamammi
künefeyi kaymakla mi dondurmayla mi seviyorsunAnlasabiliriz
çok teşekkür ederimHoşgeldin canım maşallah çok güzel vermişsin sen bu işi biliyorsuninşallah kısa sürede istedigin kiloya inersin
Künefe altta olsunda..künefeyi kaymakla mi dondurmayla mi seviyorsun
O konuyu hiç sorma. Yaşları 11,5,2,1 Allah hayırlı ömür versin çok yoruyorlar.nice güzel yaşları olsun inşallah.... bende 86 ile doğuma girmiştim doğumdan sonra 83 e düştüm sadece 3 kilo gitmişti kızım 3.750 doğdu.... uzun süre aynalara küsmüştüm.... hiç dert etme yavaş yavaş ama kalıcı gitsin kilon... spor yapabilme şansın var mı ? 4 çocukla zor oluyor mu yaşları kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?