Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iradeliyim ama 3 şeye dayanamıyorum zaaf
1 dondurma
2 puding
3 künefe
ama incecik salına salına geziyorsun şimdi öyle düşün bunları yeseydin rahat rahat giyinemiyecektin... yaşın olduğundan daha büyük görünecekti... şuan çıtı pıtı kızsın )) bence gayet iradeli davrandın yola devam

Esimde bana yapıyor,adam hamburger delisi.
ben reddetmekten bıktım ,o tekliften bulması:)
dondurma yermisin,hamburger yermisin ?
dedimki soru sormayı yasakliyorum sana
ben ilk ciddi diyete başladığımda benim eşimde her akşam çikolata yermnisin diye soruyordu... ama haklı bugün başlıyordum 3 gün sonra bozuyordum ama baktı ki ben iradeliyim bide zayıfladıkça bu sefer bende yemiyecem bırakacam demeye başladı hahahahah

Ev hanımı
32 yas
Evliyim
4 çocuğum var. Doğumlardan önce 64 kiloydum. Suan 88im. Hedefim 68 olmak.
168 boyum
Sağlıklı olmak ve iyi görünmek için zayıflamak istiyorum..
Takım kurallarını okudum kabul ettim. Tamda olması gerektiği gibi. Inşallah uyabilirim.

takrar hoşgeldin canım , her akşam menümüzü ve yaptığımız sporları paylaşıyoruz burayı okudukça örnek menüleri görürsün canım.....
bende 38 yaşındayım 1 kızım var ev hanımıyım....)
emzirme devam ediyor mu ?

Tesekkurler. Inşallah Bende paylaşırım.
Yok canım emzirmiyorum. Yasına girdi.
Bu arada 100 kilo ile doğuma gittim. Insan çok kiloluyken evrim geçirmiş gibi oluyor.

Tesekkurler. Inşallah Bende paylaşırım.
Yok canım emzirmiyorum. Yasına girdi.
Bu arada 100 kilo ile doğuma gittim. Insan çok kiloluyken evrim geçirmiş gibi oluyor.
nice güzel yaşları olsun inşallah.... bende 86 ile doğuma girmiştim doğumdan sonra 83 e düştüm sadece 3 kilo gitmişti kızım 3.750 doğdu.... uzun süre aynalara küsmüştüm.... hiç dert etme yavaş yavaş ama kalıcı gitsin kilon... spor yapabilme şansın var mı ? 4 çocukla zor oluyor mu yaşları kaç ?

ayyy evettt
aman zaten pis yapıyorlardır degilmi
pişirirken kullandıkları alüminyum altlık zararlı diyorlar
ödül günlerimiz olur mesala hadi hedef koyalım ben 55 olursam bir künefe hakkım olsun sizlerde hedef koyun )
kızlar beni iyi bilir o güngelir ben kıyamazdım yemezdim hahaha
o zaman 58 hedefim waffle
hoşgeldin aramıza

O konuyu hiç sorma. Yaşları 11,5,2,1 Allah hayırlı ömür versin çok yoruyorlar.
Evde koşu bandı var imkan buldukça yürüyorum. Ama ben bu süreçte galiba leslie yapabileceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…