Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1 sa lik jane fonda ya halim kalmadı artık.Sıcak ve temizlik vs derken bittim.Akşam sadece yoğurt yiyip bugünü kapatıyorum.İyi ki sabahtan yarım saat leslie yapmışım

Okadar alıntı yaptım yanlışlıkla gitti
Yeni gelenler hoşgeldiniz
ada81 sgl canım iyiyim
Evin doğalgaz işleri vardı çok koşturdum şimdi menüyü yazicam
Şimdi bende size bakıyorum

Ufff künefe konusmussunuz
Bende çok severim
10 gün olsun yiyeyim dedim bozmadim
20 olsun dedim yine yiyemedim
1 ay diyordum oda olucak
Elim gitmiyor

Sabah 9.00
1 yumurta+1 beyaz omlet
Dereotu semizotu
domates salatalık
peynir
kiraz
bir avuç badem ceviz

14.00 gibi 1 bardak kefir

17.00 gibi haşlama tavuk ve salata

Jullian 10/30

Kizlar bu karatayda ara yok diyorlar
Bir arkadaş kefiri icmeseydin dedi .siz geçen gün akşam icmistim oglenle degisseydin dediniz .şaşırdım hangisi doğru
Birde sabahları yumurta yemek istemediğimiz de yulaf oluyormu

Canım, karatayda çiğnemeli birşey yenilmeyecek ara öğünde kefir ayran olabilir......çiğnemek leptini bozuyor...
Menün gayet güzel... karatay yanılmıyorsam yulafı önermiyor ama ben yapıp yemiştim....bırebir karatay yapmak biraz zor zaten ...

Çok güzel olmuş .bende birgün lahmacun yiyeyim .peki bu dışarda pidem vs yemek salonlarında olan lahmacun 1 mi sayılır

Evet zor tavuk köy tavuğu vs bide onları nerden bulucam oooo..yapabildiğim kadar

Çok güzel olmuş .bende birgün lahmacun yiyeyim .peki bu dışarda pidem vs yemek salonlarında olan lahmacun 1 mi sayılır
Evet 1 ...canım benimki 2 yuvarlak şeklinde ...mersindede yapıyorlar uzun süre orada da yaşadım biliyorum...

Bugun AVM'de gezdim bütün mağazalarda elbise vs denedim .ama daha bir 10 kilo var almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…