- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Künefe altta olsunda..Dondurmali daha çok severim de
alüminyum vücuda zararlı,çok pis yapyorlar..
İcim almıyor,yemeyeceğim.
Yaşları çok yakınmış Allah bagışlasın canım... leslide çok iyi canımO konuyu hiç sorma. Yaşları 11,5,2,1 Allah hayırlı ömür versin çok yoruyorlar.
Evde koşu bandı var imkan buldukça yürüyorum. Ama ben bu süreçte galiba leslie yapabileceğim.
Burada hafif esinti başladı ama gündüz çok sıcaktı1 sa lik jane fonda ya halim kalmadı artık.Sıcak ve temizlik vs derken bittim.Akşam sadece yoğurt yiyip bugünü kapatıyorum.İyi ki sabahtan yarım saat leslie yapmışım
inanılmaz sıcaktı ya..pencereleri silerken yanımda sürekli ekstra peçete ile elimi yüzümü sildim.Burnumdan ter damlıyordu artık. Yorulmadım sandım ama oturunca anladım feci yorulmuşum.Burada hafif esinti başladı ama gündüz çok sıcaktı
Ben evi supururken heryerimden sular akıyor tek burnumla kalsa keşkeinanılmaz sıcaktı ya..pencereleri silerken yanımda sürekli ekstra peçete ile elimi yüzümü sildim.Burnumdan ter damlıyordu artık. Yorulmadım sandım ama oturunca anladım feci yorulmuşum.
Canım, karatayda çiğnemeli birşey yenilmeyecek ara öğünde kefir ayran olabilir......çiğnemek leptini bozuyor...Sabah 9.00
1 yumurta+1 beyaz omlet
Dereotu semizotu
domates salatalık
peynir
kiraz
bir avuç badem ceviz
14.00 gibi 1 bardak kefir
17.00 gibi haşlama tavuk ve salata
Jullian 10/30
Kizlar bu karatayda ara yok diyorlar
Bir arkadaş kefiri icmeseydin dedi .siz geçen gün akşam icmistim oglenle degisseydin dediniz .şaşırdım hangisi doğru
Birde sabahları yumurta yemek istemediğimiz de yulaf oluyormu
Sen hangi ildesin canım ?Ben evi supururken heryerimden sular akıyor tek burnumla kalsa keşke
Çok güzel olmuş .bende birgün lahmacun yiyeyim .peki bu dışarda pidem vs yemek salonlarında olan lahmacun 1 mi sayılırbugün menü
sabah 10.00
1,5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyazpeynir
yeşillik
1 közlenmiş kırmızıbiber
1 adet kızarmış form ekmek
ara
12 adet üzüm
Akşam 16.45
2 adet lahmacun
yeşillik
2,5 lt su içildi ...3e tamamlarım.
30 dk eliptik yapıldı...
dip köşe ev temizliği yapıldı
Evet zor tavuk köy tavuğu vs bide onları nerden bulucam oooo..yapabildiğim kadarCanım, karatayda çiğnemeli birşey yenilmeyecek ara öğünde kefir ayran olabilir......çiğnemek leptini bozuyor...
Menün gayet güzel... karatay yanılmıyorsam yulafı önermiyor ama ben yapıp yemiştim....bırebir karatay yapmak biraz zor zaten ...
MersinSen hangi ildesin canım ?
Bende osmaniyeMersin
Evet 1 ...canım benimki 2 yuvarlak şeklinde ...mersindede yapıyorlar uzun süre orada da yaşadım biliyorum...Çok güzel olmuş .bende birgün lahmacun yiyeyim .peki bu dışarda pidem vs yemek salonlarında olan lahmacun 1 mi sayılır
Orda kuru sıcak vardır .en azından gölge serindir bizde her an sular akıyorBende osmaniye)
Tamam bu hafta yiyeyim ozamanEvet 1 ...canım benimki 2 yuvarlak şeklinde ...mersindede yapıyorlar uzun süre orada da yaşadım biliyorum...
ben de hatay:))Mersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?