burası mersinden çok çok sıcak canım.... nefes alınmıyor... mersindede uzun yıllar yaşadım iki ilin sıcaklığınıda biliyorumOrda kuru sıcak vardır .en azından gölge serindir bizde her an sular akıyor
Evet ben pek bilmem sadece kuru sıcak olduğunu biliyordumburası mersinden çok çok sıcak canım.... nefes alınmıyor... mersindede uzun yıllar yaşadım iki ilin sıcaklığınıda biliyorum
Maşallah canımvalla neler çektim annsm börekler mi yapmadı bayramda el açması fıstığı taşan baklavalar gördü bu gözler ama dayandi yemedi şimdi meyvesini topluyorum maşallah
Su iç olmadi erken yat ama bişey yeme böyle böyle alışacak vücudMidem kazinmaya basladi bugün ekmeği abarttim diye galiba.
Canım ben iki gündür sokaklardayım o yüzden gelemedim hava güzel çocuklarla hep dışarıdayız eh işte dikkat ettim diyetime şuan alışma evresindeyim eski düzenime tam olarak uyanmadım bunda havaların güzel olması da etkili
Evet olabilir ekmek yerine kuruyemiş tuket tok tutuyorMidem kazinmaya basladi bugün ekmeği abarttim diye galiba.
Çok güzelBen geldim bugün reddettiklerim ;
* Dondurma
*Karpuz
*Sarma
Superim demi
Aslında sabahı geç yemişsin ama beyaz ekmekse zaten tok tutmazdiSabah 12
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Ara
Muz
Yoğırt
Akşam
Maalesef pilav tavuk
2.5
Litre su
Adacımmgulenyuzumsunsen canım iyimisin herşey yolunda mı merak ettim ?
günaydın benim gibi sabah sporu yapan biri daha ne güzel bende şimdi başlıyoreeeeHerkese Günaydın
Spor için hazırız:)
bence güzel bir gün olacak:)
kolay gelsin canım , dön artık aramızaaaaaaAdacımm
Yolunda canım 3 gün yatılı misafirim vardı gönderdim bugününde temizlik çamaşır uğraşacağım öyle koşturuyorum sen nasılsın sağol sorduğun için
diyete ara verince birden toparlanmak zor oluyor ama artık bazı şeyleri bıçak gibi kesip atmak lazım.... ben dün başladım artık şekerli şeylere veda ettimCanım ben iki gündür sokaklardayım o yüzden gelemedim hava güzel çocuklarla hep dışarıdayız eh işte dikkat ettim diyetime şuan alışma evresindeyim eski düzenime tam olarak uyanmadım bunda havaların güzel olması da etkili
pilav tavuk kötü değil önemli olan kaç kaşaık yedin miktarı ne kadar spor yaptın ?Sabah 12
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Ara
Muz
Yoğırt
Akşam
Maalesef pilav tavuk
2.5
Litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?