Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günün menüsü ve programım şu şekilde olacak.
05/08/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ,1 hindi füme,1 dilim peynir,7 yeşil zeytin ve tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle:
2 kaşık susuz nohut, yoğurt, bol salata
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
Armut
Akşam:
Yoğurt-yulaf
Spor:
1sa pilates (tüm vücut), hedef +9000 adım
Su:
2,5-3 lt .

herkese günaydın
günaydın benim gibi sabah sporu yapan biri daha ne güzel bende şimdi başlıyoreeee
Oo süpersin .ben jullian level 2 ye geçtim iki gündür dizimde bir ağrı var ama insallh bir sakatlık cikmaz
günaydınnn

ooo kaçak gelmiş hoşgelmiş
Gunaydinnn

60 dk eliptik ve 30 dk tempolu yürüyüş yapıldı , kahvaltı yapıldı şimdi yeşil çayı keyfi yapacam sizlerle
60 dk eliptik mi .hani o ayakta bisiklet gibi olan
Ben spor salonuna gitmiştim en fazla 10 dk dayanabiliyordum masaallah

canım sen sabahtan böyle yazıyorsun bu seni motive ediyor anladığım kadarıyla ... menünü yorum yapılsın istiyorsan akşamları menüme uydum diye tekrar kopyalar yapıştırsan yorumlarız....

Oo süpersin .ben jullian level 2 ye geçtim iki gündür dizimde bir ağrı var ama insallh bir sakatlık cikmaz

Gunaydinnn
jullian ben yapamıyacam biraz izledim benimomzumda bir milim kayma var yer hareketlerini yapamam lesliye devam edecem... sabahkalrı cardio çalışacam öğleden sonrada 30 dk leslim var onu yapacam

60 dk eliptik mi .hani o ayakta bisiklet gibi olan
Ben spor salonuna gitmiştim en fazla 10 dk dayanabiliyordum masaallah
evet canım ayakta olan bisiklet ... sağol vücüdüm alıştı aylardır yapıyorum ilk zamanlar zorlanıyordum şuan 1 saat su gibi akıp geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…