- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
maşallah ya 60 dk eliptik nedir :))) benim canım çıkar60 dk eliptik ve 30 dk tempolu yürüyüş yapıldı , kahvaltı yapıldı şimdi yeşil çayı keyfi yapacam sizlerle
harika o parktaki aletlerde süperde bizim buralarda yok maalesef memlekete gittiğimde malatyaya orada çok yapmıştımaaaaa bende şuan yesilcayimi demledim,tam elime aldım mesajini gördüm.
bende bugün 06.30 08.00 arası 5.5 km yürüdüm
yarım saatte parktaki spor aletleriyle calistim
su gibi oldum zaten canım ama kendime geldim toksinler gittikçe dinçleşiyorummaşallah ya 60 dk eliptik nedir :))) benim canım çıkar
aynen öyle ,günlük ödev gibi düşünüyorum.Belirtilenlerin dışına çıkmak yok,olursa da zaten yazıyorum.Yalnız bugün fena hamlamışım onu fark ettimcanım sen sabahtan böyle yazıyorsun bu seni motive ediyor anladığım kadarıyla ... menünü yorum yapılsın istiyorsan akşamları menüme uydum diye tekrar kopyalar yapıştırsan yorumlarız....
farklı modları var mı .Ben eskiden spor salonunda yapmıştım ama hoca dağ yürüyüşü modunu açıyordu.Yok böyle bir acısu gibi oldum zaten canım ama kendime geldim toksinler gittikçe dinçleşiyorum))
cuma günü yapıyoruz hatunBugün kg bildirimi yapiyomuyduk kızlar
dereceleri var benimkinde zorlaştırıp kolaylaştırabiliyorsun .....ilk başlarda kolayla başlamıştım sonra bir tık tık artırdım zorlaştırdım bi anda zorla başlamak kaslara zarar verir...farklı modları var mı .Ben eskiden spor salonunda yapmıştım ama hoca dağ yürüyüşü modunu açıyordu.Yok böyle bir acı
normalde yapıyorduk canım ama kurallar esnetildi ya bilmiyorum şuanBugün kg bildirimi yapiyomuyduk kızlar
pazartesi günleride yapıyorduk canımcuma günü yapıyoruz hatun
Süpersin ben çok sıkılıyorum.lesli 45 dk diye bıraktımevet canım ayakta olan bisiklet ... sağol vücüdüm alıştı aylardır yapıyorum ilk zamanlar zorlanıyordum şuan 1 saat su gibi akıp geçiyor
Sen baya kilo vermişsin masallh iyisin.pazartesi günleride yapıyorduk canım
benimde bugün kiloSüpersin ben çok sıkılıyorum.lesli 45 dk diye bıraktım
Sen baya kilo vermişsin masallh iyisin.
Evet ya bugünde yapalım kilo bildirimi
Burda kayıt altında olsun 71.4
evet cuma yapılması gerekiyor canımAnladım neyse artık cuma kesin yapıyoruz ama dimi
Kaç kilodan düştünüzbenimde bugün kilo
58.600)
2 şubatta başladım canım 72,5 ile ramazana kadar 59ları görmüştüm ... 57.100 ile mezun oldum canım ... şimdi hedefim 55Kaç kilodan düştünüz
Sen yeşil çay içermiydinyeşil çayım biterevi toparlamaya geçiyorum ara ara uğrarım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?