Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aaaaa bende şuan yesilcayimi demledim,tam elime aldım mesajini gördüm.

bende bugün 06.30 08.00 arası 5.5 km yürüdüm
yarım saatte parktaki spor aletleriyle calistim
harika o parktaki aletlerde süperde bizim buralarda yok maalesef memlekete gittiğimde malatyaya orada çok yapmıştım

canım sen sabahtan böyle yazıyorsun bu seni motive ediyor anladığım kadarıyla ... menünü yorum yapılsın istiyorsan akşamları menüme uydum diye tekrar kopyalar yapıştırsan yorumlarız....
aynen öyle ,günlük ödev gibi düşünüyorum.Belirtilenlerin dışına çıkmak yok,olursa da zaten yazıyorum.Yalnız bugün fena hamlamışım onu fark ettim İnşallah akşam sorun olmaz.Akşama yazarım

farklı modları var mı .Ben eskiden spor salonunda yapmıştım ama hoca dağ yürüyüşü modunu açıyordu.Yok böyle bir acı
dereceleri var benimkinde zorlaştırıp kolaylaştırabiliyorsun .....ilk başlarda kolayla başlamıştım sonra bir tık tık artırdım zorlaştırdım bi anda zorla başlamak kaslara zarar verir...

evet canım ayakta olan bisiklet ... sağol vücüdüm alıştı aylardır yapıyorum ilk zamanlar zorlanıyordum şuan 1 saat su gibi akıp geçiyor
Süpersin ben çok sıkılıyorum.lesli 45 dk diye bıraktım
pazartesi günleride yapıyorduk canım
Sen baya kilo vermişsin masallh iyisin.
Evet ya bugünde yapalım kilo bildirimi
Burda kayıt altında olsun 71.4

Sallama yeşilçay korkulu ruyamdi..Sonra demleme denedim.inaninki çok farklı.Sallama çay,marka ne olursa olsun çayın en kotu kalıntılarından elde ediliyor.Mumkunse güvendiginiz aktardan alirsaniz tadı gayet güzel..

Yeşilçay sallama değilde,demlemesi limonda katılırsa gayet cekici oluyor arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…