günaydın nasıl gidiyor hamilelik canımkızın nasıl ?
5-6 kaşık yemişimdirpilav tavuk kötü değil önemli olan kaç kaşaık yedin miktarı ne kadar spor yaptın ?
4 ayda 23 kilo mu süper yaaa2 şubatta başladım canım 72,5 ile ramazana kadar 59ları görmüştüm ... 57.100 ile mezun oldum canım ... şimdi hedefim 55
Yanlış hesaplamışım ama yine de çok güzel4 ayda 23 kilo mu süper yaaa
içiyorum canımSen yeşil çay içermiydin
bende aktardan alıp kendim demliyorum.. sadece beyaz çayı sallama kullanıyorumSallama yeşilçay korkulu ruyamdi..Sonra demleme denedim.inaninki çok farklı.Sallama çay,marka ne olursa olsun çayın en kotu kalıntılarından elde ediliyor.Mumkunse güvendiginiz aktardan alirsaniz tadı gayet güzel..
Yeşilçay sallama değilde,demlemesi limonda katılırsa gayet cekici oluyor arkadaşlar.
aaaa bizide haberdar etiyiyiz çok şükür canım teşekkürlerkızımın 1 yaş aşılarını yaptırdık bugün çok ağladı kuzum bende doktora geldim bekliyorum bakalım cinsiyet öğrenebilecekmiyim
inşallahhhhh canımmmmm bende birazdan bir lesli patlatacamSu içinde kaldım insllah eksi olarak döner
5-6 kaşık sorun değil gayet ideal canım5-6 kaşık yemişimdir
Spor yapamadım Regl olduğum için ağrım var
13 kilo canım4 ayda 23 kilo mu süper yaaa
evet farklı .. ben beyaz çayda çok tat alamıyorum ama yeşil çayda belirli bir tat var ....migrosta var oradan alıyorumBeyaz Çay hiç kullanmadım.Tadı farklimi
Canım bende temizlik yapmaya çalışıyorum sabah bir cıs oldu aksam yazarım akşama barbunya mercimek çorbası yapıyorum taze fasulyede az var salata malzemem yok yanına yoğurt yerimbugün akşam menüsünde ne var sizlerde bende ne yapsam diye düşünüyorum bir kase kısır mı yapsam ? bu sıcakta sıcak yemek yiyemiyorum kiiii
Deniycem teşekkür ederim canımBana aralarda içecek olarak hep ılık süt ve tarçın karışımını veriyordu.
Tarçın iyi bir yağ yakıcı,işe de baya yariyor.
Özellikle göbek bolgem cok diyorsanız bu karışımı muhakkak uygulayın.Ben uyguladim ,denedim ve gerçekten işe yarıyor.
Muhakkak deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?