Yemedim ada şu iç iç bir hal oldumSu iç olmadi erken yat ama bişey yeme böyle böyle alışacak vücud
Tavuk fırın yapmayi dusunuyorum. Dün gece çok acıktım. Bugün pro yaparım yanına bol salata ayranbugün akşam menüsünde ne var sizlerde bende ne yapsam diye düşünüyorum bir kase kısır mı yapsam ? bu sıcakta sıcak yemek yiyemiyorum kiiii
Ben varım gündüz temizlik.aksamustu spor yapıyorum.sonra kalan işler derken akşama pert oluyorumGünlük işler bitti şükür. Siz ne yaptiniz kızlar. Bayram temizliğinde mi herkes.
afiyet olsun canım , kolay gelsinCanım bende temizlik yapmaya çalışıyorum sabah bir cıs oldu aksam yazarım akşama barbunya mercimek çorbası yapıyorum taze fasulyede az var salata malzemem yok yanına yoğurt yerim
harikasın canım , bugün spor yaparken aklıma sen geldin... tamam şekerli şeyler yemiyek de dondurmada mı yemiyek şurada yazın bitmesine ne kaldı şu dondurma olayını tekrar mı konuşsak
hareket eritiyor canımkızlar sabahtan beri uğrayamadığım gibi bu hafta da pek uğrayabileceğimi sanmıyorumçok yoğun bir hafta tatilden döndüm ama iş iş iş dev sendromla başladım bugün işe
sabah tartıldım 126,7 çıktım pek almamışım tatilde çok şükürgüzel gidiyor günümde dengeli
ama tatilde herşeyi yedim hiç yok ekmek yemiyim yok şunu yemiyim demedim dondurma da yedim ne biliyim ama kiloda artış yok çok yürüdüm tırmandım erken kalktım hep falan ondan mı acaba
ben hafta sonu biraz temizlik yaptım birde perşembe cuma ağırlık veririm yeter zaten gelenim gidenim pek olmuyor gurbet olunca sadece babam gelecek 10 gün kalır...Günlük işler bitti şükür. Siz ne yaptiniz kızlar. Bayram temizliğinde mi herkes.
haftada 1 hakkımız olsun mu senceharikasın canım , bugün spor yaparken aklıma sen geldin... tamam şekerli şeyler yemiyek de dondurmada mı yemiyek şurada yazın bitmesine ne kaldı şu dondurma olayını tekrar mı konuşsak
Benimde duzenim o şekilde. Esimde şikayetçi bu durumdan. O işte çalısiyor ben evde. Yapma yorulma filan falan da. Temizlik yapmadan duramiyorumBen varım gündüz temizlik.aksamustu spor yapıyorum.sonra kalan işler derken akşama pert oluyorum
Ne iyi yaa...ben kirkliyorum gelen giden oluyor. Bitti gibi. Akşam spora çıkarım kaç günü de kendime ayiracam. Bakım falanben hafta sonu biraz temizlik yaptım birde perşembe cuma ağırlık veririm yeter zaten gelenim gidenim pek olmuyor gurbet olunca sadece babam gelecek 10 gün kalır...
bizim burada herkes ya yazlıkta yada yayladalar kimse yok ...
bencede olsun zaten çok kilomuz kalmadı kiiihaftada 1 hakkımız olsun mu sence
aman erkeklerin hepsi aynı yapma etme... benim eşim pazar günü beni delirtti... perdeyi yıkamıştım takarmısın dedim ... vay efendim temiz evi temilziyormuşumda kim bu kadar perde yıkıyormuşda bla blaBenimde duzenim o şekilde. Esimde şikayetçi bu durumdan. O işte çalısiyor ben evde. Yapma yorulma filan falan da. Temizlik yapmadan duramiyorum
sizin aileleriniz yanınızda bizim öyle değil ki ikimizin aileside uzakta bu şehirde sadece arkadaşlar var o kadar ...Ne iyi yaa...ben kirkliyorum gelen giden oluyor. Bitti gibi. Akşam spora çıkarım kaç günü de kendime ayiracam. Bakım falan
Bende dün yemedim dondurmayı sekersizdenmi saysakharikasın canım , bugün spor yaparken aklıma sen geldin... tamam şekerli şeyler yemiyek de dondurmada mı yemiyek şurada yazın bitmesine ne kaldı şu dondurma olayını tekrar mı konuşsak
Sayalım bencedeBende dün yemedim dondurmayı sekersizdenmi saysak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?