Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar sabahtan beri uğrayamadığım gibi bu hafta da pek uğrayabileceğimi sanmıyorum çok yoğun bir hafta tatilden döndüm ama iş iş iş dev sendromla başladım bugün işe

sabah tartıldım 126,7 çıktım pek almamışım tatilde çok şükür güzel gidiyor günümde dengeli

ama tatilde herşeyi yedim hiç yok ekmek yemiyim yok şunu yemiyim demedim dondurma da yedim ne biliyim ama kiloda artış yok çok yürüdüm tırmandım erken kalktım hep falan ondan mı acaba

bugün akşam menüsünde ne var sizlerde bende ne yapsam diye düşünüyorum bir kase kısır mı yapsam ? bu sıcakta sıcak yemek yiyemiyorum kiiii
Tavuk fırın yapmayi dusunuyorum. Dün gece çok acıktım. Bugün pro yaparım yanına bol salata ayran

Canım bende temizlik yapmaya çalışıyorum sabah bir cıs oldu aksam yazarım akşama barbunya mercimek çorbası yapıyorum taze fasulyede az var salata malzemem yok yanına yoğurt yerim
afiyet olsun canım , kolay gelsin bende kendime kısır yapmaya karar verdim bir kase yerim

ada81 bugün tulumba ve dondurmaya hayır dedim.
aksama menumde tavuk var
harikasın canım , bugün spor yaparken aklıma sen geldin... tamam şekerli şeyler yemiyek de dondurmada mı yemiyek şurada yazın bitmesine ne kaldı şu dondurma olayını tekrar mı konuşsak

hareket eritiyor canım

Günlük işler bitti şükür. Siz ne yaptiniz kızlar. Bayram temizliğinde mi herkes.
ben hafta sonu biraz temizlik yaptım birde perşembe cuma ağırlık veririm yeter zaten gelenim gidenim pek olmuyor gurbet olunca sadece babam gelecek 10 gün kalır...
bizim burada herkes ya yazlıkta yada yayladalar kimse yok ...

Ben varım gündüz temizlik.aksamustu spor yapıyorum.sonra kalan işler derken akşama pert oluyorum
Benimde duzenim o şekilde. Esimde şikayetçi bu durumdan. O işte çalısiyor ben evde. Yapma yorulma filan falan da. Temizlik yapmadan duramiyorum

ben hafta sonu biraz temizlik yaptım birde perşembe cuma ağırlık veririm yeter zaten gelenim gidenim pek olmuyor gurbet olunca sadece babam gelecek 10 gün kalır...
bizim burada herkes ya yazlıkta yada yayladalar kimse yok ...
Ne iyi yaa...ben kirkliyorum gelen giden oluyor. Bitti gibi. Akşam spora çıkarım kaç günü de kendime ayiracam. Bakım falan

Yemegimi koydum pisiyor. Sıcaktan nefes alamıyorum şu an. Bugünde iyi geçiyor Elhamdülillah sıfır kaçamak

Benimde duzenim o şekilde. Esimde şikayetçi bu durumdan. O işte çalısiyor ben evde. Yapma yorulma filan falan da. Temizlik yapmadan duramiyorum
aman erkeklerin hepsi aynı yapma etme... benim eşim pazar günü beni delirtti... perdeyi yıkamıştım takarmısın dedim ... vay efendim temiz evi temilziyormuşumda kim bu kadar perde yıkıyormuşda bla bla... iki çemkirdim sustu

Ne iyi yaa...ben kirkliyorum gelen giden oluyor. Bitti gibi. Akşam spora çıkarım kaç günü de kendime ayiracam. Bakım falan
sizin aileleriniz yanınızda bizim öyle değil ki ikimizin aileside uzakta bu şehirde sadece arkadaşlar var o kadar ...

harikasın canım , bugün spor yaparken aklıma sen geldin... tamam şekerli şeyler yemiyek de dondurmada mı yemiyek şurada yazın bitmesine ne kaldı şu dondurma olayını tekrar mı konuşsak
Bende dün yemedim dondurmayı sekersizdenmi saysak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…