Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menü çok güzel canım sporda var

Gözüme tek fazla mercimek çorbası geldi....kilonu düşünürsek neyden kısabilirdik çorbadan diye düşündüm

Çok güzel gelsin eksiler

Gune artık limonlu ılık su ile başlıyorum

Kahvaltı 10.00
1dilim tb ekmek
1dilim peynir
2kasık menemen
1salatalık nane maydonoz

12.00
Sekersiz turk kahvesi

14.30
1kase ayranaşı corbası

16.00
Yeşilçay

19.00
1kaşık pilav
1kase zeytinyağlı bezelye yemeği
1küçük kase cacık

20.30
Kirazsapı cayı 1fincan

3lt su..
30dak yuruyuş..100 squat..250ip..

bezelye kalorisi yüksel bir besin canim, diyetinde çok yer verme derim

kısır yanına kavun değil de ayran falan görmek isterdim aslında

pilates bitti ama ben de bittim.Japon yada koreli bir kadın yoga/pilates karışımı bir set hazırlamış 1 sa lik. Ne yaptığımı da anlamadım sanki hareket yapmamış gibiyim ama çamaşırlarıma kadar terledim ve bacaklarım ağrıdı. Ama bir kez daha anladım ki Hatay gibi bir yerde yaşıyorsanız bu mevsimde ağır sporlar olmuyor. Pilates bile kararında olmalı yoksa tansiyonu düşüyor resmen insanın.

Vee ada sahalara döner

cok güzel menü
ben burda yemem dondurma hakkımı ama 4 gün sonra tatilde yerim valla acimam
Tatilde ye artık ama burda yeme
öğrenemedim üç seferdir öğrenmek ümidiyle gidiyorum ama göremedik bir türlü bi çıkıntı görür gibi oldum ama hemen kayboldu bişey diyemem dedi doktor
Burda bin teorisi var resmi gonderiyosun yorumluyorlar .benimkini 10 haftalıkken bulmuşlardı bisene istersen
Evet bulgur yada mercimekten birini sevseydin daha güzel olurdu neyse güzel mmenu
Güzel
Sandavic ekmeği tam bugdaydir umarım
Sporla değişimin ne kadar şaşırtıcı olacağını bu videolarda bir kez daha görebilirsiniz.Arada motivasyonunuz düşerse açıp izleyin lütfen
İzledim insallh bende size böyle fotolar aticam
Olsun sabah saatleri bişey olmaz her kaçamak hemen yağa dönmüyor
Menü spor çok güzel afiyet olsun

Canım 14 haftada erkek olsaydı belli olurdu kızlar saklıyor sanki... nub teorisini arastirabilirsin seklinden anlayabiliyorsun

Çok güzel dolu dolu bir menü afiyet olsun
Evet nub teorisi bı baktır derim
Sporlar süper
Menü çok güzel canım sporda var

Evet bezelyeyi bende çok duyuyorum nisastaliydi galiba ondan yasak birde pişmiş havuc
evet karar verdik dondurma dengeli olmak kosuluyla şekersizimizi bozmuyo madem dimi? ada81 tatilde yerim ona göre
Bozuyo yaaa ama kaçamak yapılabilir.
Yada bu yoğurt meyve karışımlarından dondurma yapiyolar onlarda mi yapsak arada
Dondurma haftada bir serbest mi şimdi
Tabiki hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…