Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar annemin iki koltugu sildim halı yikamayla duruladim
İki cam bir kapi ve odanın duvarlar yerler silindi
Artık ne kadar kalori harcadım bilmiyorum
Oturma odası bitti ..sırayla yapicam çok yoruldum

Benim diyetisyenim haftada bir sütlü tatlı yada dondurma veriyordu gittiğim yerdede herşeyden olmasada yiyiyordum haftada bir kilo gidiyordu dengelemeyi bilmek lazım

Nasilsin canim nasil gidiyor hamilelik

iyiyim çok şükür canım bende 20 gündür trabzonda annemlerdeyim. bi düşük tehlikem oldu geldim geçti çok şükür ama hala dönmedim

Canım 14 haftada erkek olsaydı belli olurdu kızlar saklıyor sanki... nub teorisini arastirabilirsin seklinden anlayabiliyorsun

bebek her gidişimde yan durmuş oluyor ve inatla dönmüyor da pozisyondan dolayı göremediler canım. ilkinde bi baktım ama ben pek bişey anlayamadım o teoriden. aslında doktorlar da bebeğin gelişiminden kemik yapısından anlıyorlar ama emin olmadan söylemiyorlar.

Hayırlısı olsun nazlı çıktı desene

nazlı mı tembel mi bilemedim her gidişimde yan yatıyor ve dönmüyor

Burda bin teorisi var resmi gonderiyosun yorumluyorlar .benimkini 10 haftalıkken bulmuşlardı bisene istersen

Evet nub teorisi bı baktır derim

sağol canım bi bakıyım

Günaydın kızlar dün baya yoğundum menümü yazamadım
Sabah 10.00 kahvaltı 2 yumurta domastes salatalık bi parça peynir
Ara nescafe
Akşam 20:00
Kıymalı patlıcan yemeği ve 3 kaşıkpilav
Spor yok Regl dönemindeyim ağrım var ama bütün evi temizledim spor sayılır mı artık
2.5 litre su

Herkeslere günaydin
Günün menüsü ve programım şu şekilde olacak.
06/08/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ,2 hindi füme,1 dilim peynir,7 yeşil zeytin,2çeri domates,tek salatalık ve tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle:
Tarhana çorba, yoğurt, bol salata (yemekte makarna da çıkıyor belki bir iki kaşık alırım )
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
Şeftali
Akşam:
Yoğurt-yulaf (tatile çıkmadan önce o yoğurdu bitirmem lazım)
Spor:
30-45 dk Leslie, ve 30-45 dk pilates (tüm vücut), hedef +9000 adım
Su:
2,5-3 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…