Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zeyneppk herşey iyi gidiyor değil mi ? geliyor mu eksiler bol su içiyoruz aslında bizimki göz açlığı midemiz istemiyorda gözümüz istiyor

Su konusundaki sıkıntılı zamanlar yaşıyordum.Disiplinli ve inatciyimdir ama su konusunda birturlu yol anlamamıştım.Diyet harikaydı su yoktu.20 gündür disipline olmaya basladim.Su programı indirdim,canım istemese de lıkır lıkır içiyorum bu sayede.
Şu olmadan gerçekten olmuyor

Tadını değiştirebilirsin ;istersen büyük bir bardağa bir dilim limon at o şekilde iç,daha iyi oluyor.Yada büyük bir sürahiye birkaç tane taze nane,birkaç dilim limon ve tarçın çubuğu ekleyerek de içebilirsin.Buzdolabında durur ve azaldıkça üstünü tamamlarsın.

Limon deneyebilirim
çok teşekkür ederim

zeyneppk herşey iyi gidiyor değil mi ? geliyor mu eksiler bol su içiyoruz aslında bizimki göz açlığı midemiz istemiyorda gözümüz istiyor
Evt canım iyi gidiyor dünkü yaptığım kaçamağı bugün yapmadım annemin tarhanası menemeni ile uğraşıyorum yeni işim bitti..
Birazdan spor yapmayı planlıyorum .. pazarada gideceğim

Evt su olmadan zayiflayamazsan bende normal de su çok içmem ama diyetteyken içiyorum

Şu gerçekten çok faydalı.Cildimize,iç organlarimiza.
ama biz malesef çay vs derken su icemiyoruz.
Onlardan biraz uzaklaşınca su rahatça içiliyor.
Aslında bizim yaptigimiz diyet değil,sağlıklı yasama ayak uydurmak
Aslında kendimiz için harika birşey yapiyoruz

Evt sabah çikolata yedim canım reglim yakın ara ara tatlı krizlerim oluyor maalesef ama bugün yok

Canınız çok tatlı istediğinizde ,artık dayanamayacak olduğunuzda 1 kasik tahin pekmez veriyor diyetisyenim.Kesiyor baya.
Tabi bu en son çare.
Geçen akşam künefe konustukya bir canım istedi.anlatamam.Uyurken gözümün önünden geciyordu ama naptimmmmm su içip uyudum.

Evt canım iyi gidiyor dünkü yaptığım kaçamağı bugün yapmadım annemin tarhanası menemeni ile uğraşıyorum yeni işim bitti..
Birazdan spor yapmayı planlıyorum .. pazarada gideceğim
kış hazırlıkları başladı değil mi ... bende patlıcan közleyip attım hafta sonu...iki poşette yeşil fasulye attım... bi taraftan bayram telaşı hepsi bir arada bayram sonrasıda buzluğa kurabiye ve poğaça yapayım atayım diyorum kızımın okulu için elimde olur hazır... birazda börek sarayım atayım hemen pratik olur çıkarıp pişiririm...
buzluğa atmalık tazelini koruyacak kurabiye tarifiniz var mı kızlar ?

ben diyetim boyunca siyah çayı bırakmıştım... siyah çay tatli isteğini artırıyor.... zaten bende demir düşüklüğü vardı dr siyah çaydan uzak dur demişti... diyetim boyunca hem demir ilacı kullandım hem çaydan uzak durdum... demirim çok yükselmişti şükür ) demir ilaçları kilo aldırıyor efsane olduğunu deneyerek gördüm

Bende taze nane, salatalik dilimleri,maydonoz limon dilimleri ekledim suya haftada 2kez yapıyorum.Kokusu bile rahatlatiyo.Yalniz wc fazla cikariyo

Evet aynn başladı annemin işi çıktı yapamayinca bana getir ben yaparım dedim yoksa kendime yapmadım henuz ..buzluğa bende taze fasulye patlıcan barbunya attım bugün vişne alıp aticam..
Beslenme için iyi oluyor buzluğa atmak sabah elinin altında hazır oluyor..
Ben dogumda buzluğa tuzlu kurabiye atmıştım çörek otlu bit kurabiye..mahlepli bir tarif onu degisik şekillerde yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…