ankacım günaydın nasıl gidiyor diyet ?Günaydın herkese
sabah sporu tamamGünaydın herkese
Sabah sporları tamammi?
Yine harikayiz
koltukların madem temiz yıpratma canım , onun yerine lesli patlatTemiz koltuklarımı sırf kalori yakmak için silecegimgidecek o kglar.
Tadını değiştirebilirsin ;istersen büyük bir bardağa bir dilim limon at o şekilde iç,daha iyi oluyor.Yada büyük bir sürahiye birkaç tane taze nane,birkaç dilim limon ve tarçın çubuğu ekleyerek de içebilirsin.Buzdolabında durur ve azaldıkça üstünü tamamlarsın.Su konusundaki sıkıntılı zamanlar yaşıyordum.Disiplinli ve inatciyimdir ama su konusunda birturlu yol anlamamıştım.Diyet harikaydı su yoktu.20 gündür disipline olmaya basladim.Su programı indirdim,canım istemese de lıkır lıkır içiyorum bu sayede.
Şu olmadan gerçekten olmuyor
Limon deneyebilirimTadını değiştirebilirsin ;istersen büyük bir bardağa bir dilim limon at o şekilde iç,daha iyi oluyor.Yada büyük bir sürahiye birkaç tane taze nane,birkaç dilim limon ve tarçın çubuğu ekleyerek de içebilirsin.Buzdolabında durur ve azaldıkça üstünü tamamlarsın.
Evt canım iyi gidiyor dünkü yaptığım kaçamağı bugün yapmadım annemin tarhanası menemeni ile uğraşıyorum yeni işim bitti..zeyneppk herşey iyi gidiyor değil mi ? geliyor mu eksiler bol su içiyoruz aslında bizimki göz açlığı midemiz istemiyorda gözümüz istiyor
Evt su olmadan zayiflayamazsan bende normal de su çok içmem ama diyetteyken içiyorumSu konusundaki sıkıntılı zamanlar yaşıyordum.Disiplinli ve inatciyimdir ama su konusunda birturlu yol anlamamıştım.Diyet harikaydı su yoktu.20 gündür disipline olmaya basladim.Su programı indirdim,canım istemese de lıkır lıkır içiyorum bu sayede.
Şu olmadan gerçekten olmuyor
Dün yoldaydim İstanbua gittik geldikte.Evt canım iyi gidiyor dünkü yaptığım kaçamağı bugün yapmadım annemin tarhanası menemeni ile uğraşıyorum yeni işim bitti..
Birazdan spor yapmayı planlıyorum .. pazarada gideceğim
Evt sabah çikolata yedim canım reglim yakın ara ara tatlı krizlerim oluyor maalesef ama bugün yokDün yoldaydim İstanbua gittik geldikte.
kacamakmi var
Evt sabah çikolata yedim canım reglim yakın ara ara tatlı krizlerim oluyor maalesef ama bugün yok
bende şuan o dönemdeyim.Evt sabah çikolata yedim canım reglim yakın ara ara tatlı krizlerim oluyor maalesef ama bugün yok
kış hazırlıkları başladı değil mi ... bende patlıcan közleyip attım hafta sonu...iki poşette yeşil fasulye attım... bi taraftan bayram telaşı hepsi bir aradaEvt canım iyi gidiyor dünkü yaptığım kaçamağı bugün yapmadım annemin tarhanası menemeni ile uğraşıyorum yeni işim bitti..
Birazdan spor yapmayı planlıyorum .. pazarada gideceğim
ben diyetim boyunca siyah çayı bırakmıştım... siyah çay tatli isteğini artırıyor.... zaten bende demir düşüklüğü vardı dr siyah çaydan uzak dur demişti... diyetim boyunca hem demir ilacı kullandım hem çaydan uzak durdum... demirim çok yükselmişti şükürŞu gerçekten çok faydalı.Cildimize,iç organlarimiza.
ama biz malesef çay vs derken su icemiyoruz.
Onlardan biraz uzaklaşınca su rahatça içiliyor.
Aslında bizim yaptigimiz diyet değil,sağlıklı yasama ayak uydurmak
Aslında kendimiz için harika birşey yapiyoruz
Bende taze nane, salatalik dilimleri,maydonoz limon dilimleri ekledim suya haftada 2kez yapıyorum.Kokusu bile rahatlatiyo.Yalniz wc fazla cikariyoTadını değiştirebilirsin ;istersen büyük bir bardağa bir dilim limon at o şekilde iç,daha iyi oluyor.Yada büyük bir sürahiye birkaç tane taze nane,birkaç dilim limon ve tarçın çubuğu ekleyerek de içebilirsin.Buzdolabında durur ve azaldıkça üstünü tamamlarsın.
Evet aynn başladı annemin işi çıktı yapamayinca bana getir ben yaparım dedim yoksa kendime yapmadım henuz ..buzluğa bende taze fasulye patlıcan barbunya attım bugün vişne alıp aticam..kış hazırlıkları başladı değil mi ... bende patlıcan közleyip attım hafta sonu...iki poşette yeşil fasulye attım... bi taraftan bayram telaşı hepsi bir aradabayram sonrasıda buzluğa kurabiye ve poğaça yapayım atayım diyorum kızımın okulu için elimde olur hazır... birazda börek sarayım atayım hemen pratik olur çıkarıp pişiririm...
buzluğa atmalık tazelini koruyacak kurabiye tarifiniz var mı kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?