Dün içtim iyi gelmişti hurmada çok iyi geliyor tatlı krizlerinebende şuan o dönemdeyim.
nasıl canım istiyor anlatamam.
tarçınlı süt icmeyi planliyorum
Evt kesin keser zaten baya tatlı çünküCanınız çok tatlı istediğinizde ,artık dayanamayacak olduğunuzda 1 kasik tahin pekmez veriyor diyetisyenim.Kesiyor baya.
Tabi bu en son çare.
Geçen akşam künefe konustukya bir canım istedi.anlatamam.Uyurken gözümün önünden geciyordu ama naptimmmmm su içip uyudum.
Valla iki halı yıkadım bir cam sildim spor yapasim yoktu ama biraz dinlenir yaparım belkiGünaydın herkese
Sabah sporları tamammi?
Yine harikayiz
Hiçbir zaman çayı sevmedim ona rağmen demir eksikliği var iyiki içmiyorumben diyetim boyunca siyah çayı bırakmıştım... siyah çay tatli isteğini artırıyor.... zaten bende demir düşüklüğü vardı dr siyah çaydan uzak dur demişti... diyetim boyunca hem demir ilacı kullandım hem çaydan uzak durdum... demirim çok yükselmişti şükür) demir ilaçları kilo aldırıyor efsane olduğunu deneyerek gördüm
Cuma , 11.30 a kadar tartılıyoruz canım... ben hep 10.30 ta tartılır bildirim yaparim...Cuma günü tartilacagiz degilmi kizlar?
buraya yazdığınız bir saat varmı?
Kolay gelsin canim ... bide tatil dönüşü ayrı yorgunluk olacakay nasıl yoruldum anlatamam Perşembe yola cikiyorum hazırlıklar başladı bittim bugün
saygı duydum vallahi. On numara taktik:)Az önce komik bir diyolog yasadim.
Ben diyeteyim ve kayınvalidem asla bozmayaxagimi biliyor.Diyorki canım baklava istedi,dedim al ye ozaman.
Yok senle dedi ,yemem ben dedim.
Sonra dediki iyi ozaman bayrama yapsana o zaman yeriz.
İyide ben baklava yapmayı bilmiyorum dedim,internette tarif var diyor,ilginç kadın valahi
ay dimi... teşekkür ederimKolay gelsin canim ... bide tatil dönüşü ayrı yorgunluk olacak
geçmiş olsun canım , kilo almaman güzelSelam kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor diyetler sporlar, 2 haftadır fizik tedavi görüyordum annem babam geldi yeğenim, kaynana kayınbaba, extra misafirler vs derken çok yorucu ve yoğun günler geçti fizik tedaviden hiç bişey anlamadım (yorgunluktan) diyet miyet hak getire :) Tartıldım kilomda çok bir fark yok, dikkat etmeye devam ama kahvaltım biraz abuk subuk oldu, bugün tam anlamıyla başlayamasam da yarından itibaren başlarım inşallah
Hic bahsetmiyimBugünkü menüler gelsin bence
bakalım kimler neler yedi?
kacamakmi var:)Hic bahsetmiyim
Kaçamak yok da çok dengesiz bir menü oldukacamakmi var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?