aaaa gercektenmi?o bana da oluyor 2 3 gecedir.
yağ yakıyoruZ öyle düşün
önceden onu yapıyordum;o kadın manyak ya :)) Sorun spor değil de sıcak ve nem maalesef;nefes alamıyorum resmenAslında spora alisiksin julliani denedinmi
Onu denesen 27 dk ve süper incelme sagliyor
Tam olarak videonun adı nedir sen nasıl birAslında spora alisiksin julliani denedinmi
Onu denesen 27 dk ve süper incelme sagliyor
Olmaz dimi sglananas yerine ne kullanabiliriz
menüm çok güzel iki isiriktan bişey olmaz merak etme
bunu kesin denicem yarın.
çok teşekkür ederim
Bu Karatay güzel gidiyor, şekersiz içinde unsilini dengeliyor bence ..mesela dondurma diye kivranmadim ama yesemmi yemesemmi derken isirdim aslında canım istemedi.ya isterse dedimŞekersiz denemeye çalışıyorum ya olmadi
Teşekkür ederimharikasın.
Yoğurt ayran vs gecistirsen2 gecedir bu saatlerde bir acikma gibi birşey basgosteriyor.agzim kuruyor sanki.acikma gibi .canim birsey istiyor gibi.
ben istemiyorum :)))
iradem oturuyor,canım kalk mutfağa git diyor.
Gitmicem:)))
Jullian michale shared level 1-2-3Tam olarak videonun adı nedir sen nasıl bir
Faydasını gördün
Evet bazen küfür ettiğim oluyorönceden onu yapıyordum;o kadın manyak ya :)) Sorun spor değil de sıcak ve nem maalesef;nefes alamıyorum resmen
Size bikacgun sonra öncesi sonrası yaparım çok bariz inceliyorsun .vakit kaybetmeden başlayın bence ..Herkese günaydın yoğunluktan dün kü menümü yazamadım
Sabah
2 yumurta omlet
Domates salatalık bi parça peynir ve zeytin
Öğlen sebzeli bulgur
Akşam sebzeli bulgur
Arada ki kaçamak ise bitene süt dilimi maalesef
Suyu az içtim yoğun bir gündü
1.5 litre
Birde bu juliiana başlamak istiyorum bakalım arkadaşların yazısını okudum inceltiyormuş ya peki basen bölgesinde inceltiyor mu
jillian ı geçen yıllarda denemiştim ,tüm vücut çalıştırıyor. pilates ve kardiyo beraber (yani şekillendirme ve yağ yakma) . Mesajlarımda bir video var orada 3 haftalık seriyi bir bütün olarak youtube da buldum. Ben de bugün level 1 e tekrar başlamayı düşünüyorum.Herkese günaydın yoğunluktan dün kü menümü yazamadım
Sabah
2 yumurta omlet
Öğlen sebzeli bulgur
Akşam sebzeli bulgur
1.5 litre
Birde bu juliiana başlamak istiyorum bakalım arkadaşların yazısını okudum inceltiyormuş ya peki basen bölgesinde inceltiyor mu
jillian pilates+kardiyo şeklinde yani hem inceltme hem yağ yakımı. Ben de başlayacağım level 1 ile. 30 dk lık bir video bulmuştum (mesajlarımda var). Daha önce denemiştim,biraz zor ama iyiHerkese günaydın yoğunluktan dün kü menümü yazamadım
Sabah
2 yumurta omlet
Öğlen sebzeli bulgur
Akşam sebzeli bulgur
1.5 litre
hey yavrum hey maşallahGozum doymamış doldurmusum ama çok şükür midem doydu
Yarısı kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?