Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ananas yerine ne kullanabiliriz

menüm çok güzel iki isiriktan bişey olmaz merak etme

bunu kesin denicem yarın.
çok teşekkür ederim
Olmaz dimi sgl
Ananas koymasanda olur
Şekersiz denemeye çalışıyorum ya olmadi
Bu Karatay güzel gidiyor, şekersiz içinde unsilini dengeliyor bence ..mesela dondurma diye kivranmadim ama yesemmi yemesemmi derken isirdim aslında canım istemedi.ya isterse dedim
Teşekkür ederim
2 gecedir bu saatlerde bir acikma gibi birşey basgosteriyor.agzim kuruyor sanki.acikma gibi .canim birsey istiyor gibi.
ben istemiyorum :)))
iradem oturuyor,canım kalk mutfağa git diyor.
Gitmicem:)))
Yoğurt ayran vs gecistirsen
Tam olarak videonun adı nedir sen nasıl bir
Faydasını gördün
Jullian michale shared level 1-2-3
Olarak 10 ar günlük spor
Xl dan m indim daha ne olsun 1 aya yakındır
Verecek kilosu az olanlardada kilo sabit kalsada görünen bir incelme sagliyor
Zaten amacı iki beden inceltmek
Spor paylaşım sayfasında grubunda var ama şuan yapan pek kimse yok
İnstada öncesi sonrası çok foto var incelme garanti

önceden onu yapıyordum;o kadın manyak ya :)) Sorun spor değil de sıcak ve nem maalesef;nefes alamıyorum resmen
Evet bazen küfür ettiğim oluyor
Bune yaaa manyakmi yapılmaz bu dediğimde
Ama 3. Günden sonra alisiyorsun
Ben önce lesliyle başladım 1 hafta onu yaptım sonra buna geçtim
Olsun bende Mersin'de yapıyorum
Ya kahvaltıdan 2 saat sonra
Yada 4 5 gibi duşa girip üstüne bir soda içinde rahatlarsın

oooo bir sürü arkadaş gelmiş hepinize topluca hoşgeldin diyim

tatili bitirdim ama iki gündür bu maaşların erken ödenmesi davasına kafamı işten kaldıramıyorum neyseki bitti dün akşam gönderdim maaşları

bu cumartesi diyetisyen kontrolüm var geçen kontrolde verdiği listeyi maalesef o günden beri izinde olduğum için uygulayamadım ama çok kilo da almamışım çok şükür halbuki tatilde yemediğim şey kalmadı

iki gündür dikkat ediyorum ama akşam yemeklerim geç saate denk geldiği için sanırım pek bi ilerleme yok

Herkeslere günaydin
Günün menüsü ve programım şu şekilde olacak.
07/08/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ,2 hindi füme,1 dilim peynir,7 yeşil zeytin,2 çeri domates,tek salatalık ve tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle:
yayla çorba, yoğurt, bol salata (yemekte çıkan bulgur pilavından da birkaç kaşık alırım )
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
armut
Akşam:
Yoğurt-yulaf +probiyotik tozu
Spor:
30-45 dk Leslie, ve 30-45 dk jillian level 1 ( hedef +9000 adım olursa leslie yapmayacağım)
Su:
2,5-3 lt

Herkese günaydın yoğunluktan dün kü menümü yazamadım
Sabah
2 yumurta omlet
Domates salatalık bi parça peynir ve zeytin
Öğlen sebzeli bulgur
Akşam sebzeli bulgur
Arada ki kaçamak ise bitene süt dilimi maalesef
Suyu az içtim yoğun bir gündü
1.5 litre

Birde bu juliiana başlamak istiyorum bakalım arkadaşların yazısını okudum inceltiyormuş ya peki basen bölgesinde inceltiyor mu

Size bikacgun sonra öncesi sonrası yaparım çok bariz inceliyorsun .vakit kaybetmeden başlayın bence ..

Mercimek krebi yaptım
Tadı kokusu için korkuyordum ama çok güzel oldu

Eklentiler

• IMG_20190807_092914.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 23
jillian ı geçen yıllarda denemiştim ,tüm vücut çalıştırıyor. pilates ve kardiyo beraber (yani şekillendirme ve yağ yakma) . Mesajlarımda bir video var orada 3 haftalık seriyi bir bütün olarak youtube da buldum. Ben de bugün level 1 e tekrar başlamayı düşünüyorum.
jillian pilates+kardiyo şeklinde yani hem inceltme hem yağ yakımı. Ben de başlayacağım level 1 ile. 30 dk lık bir video bulmuştum (mesajlarımda var). Daha önce denemiştim,biraz zor ama iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…