jillian ı geçen yıllarda denemiştim ,tüm vücut çalıştırıyor. pilates ve kardiyo beraber (yani şekillendirme ve yağ yakma) . Mesajlarımda bir video var orada 3 haftalık seriyi bir bütün olarak youtube da buldum. Ben de bugün level 1 e tekrar başlamayı düşünüyorum.
jillian pilates+kardiyo şeklinde yani hem inceltme hem yağ yakımı. Ben de başlayacağım level 1 ile. 30 dk lık bir video bulmuştum (mesajlarımda var). Daha önce denemiştim,biraz zor ama iyi
Canımhey yavrum hey maşallah
Karatay yapmıyorum ama uzun aralikli besleniyorumBak sonra beni görürseniz ah cekersiniz şimdiden başlayın ..
gercekten Karatay+jullian
tekrar tekrar söylüyorum lütfen yapın
bende dün gece acıktım sabah eksi ile uyandım2 gecedir bu saatlerde bir acikma gibi birşey basgosteriyor.agzim kuruyor sanki.acikma gibi .canim birsey istiyor gibi.
ben istemiyorum :)))
iradem oturuyor,canım kalk mutfağa git diyor.
Gitmicem:)))
canım sen ne alemdesin diyet yapıyormusun yoksa ısınma turlarındamısın ? bi anlatTam olarak videonun adı nedir sen nasıl bir
Faydasını gördün
bu jullianı bugün deniyecem bakayım kolum ağrıyacak mı ağrırsa daha yapmam denemek istiyorumOlmaz dimi sgl
Ananas koymasanda olur
Bu Karatay güzel gidiyor, şekersiz içinde unsilini dengeliyor bence ..mesela dondurma diye kivranmadim ama yesemmi yemesemmi derken isirdim aslında canım istemedi.ya isterse dedim
Teşekkür ederim
Yoğurt ayran vs gecistirsen
Jullian michale shared level 1-2-3
Olarak 10 ar günlük spor
Xl dan m indim daha ne olsun 1 aya yakındır
Verecek kilosu az olanlardada kilo sabit kalsada görünen bir incelme sagliyor
Zaten amacı iki beden inceltmek
Spor paylaşım sayfasında grubunda var ama şuan yapan pek kimse yok
İnstada öncesi sonrası çok foto var incelme garanti
bendebende dün gece acıktım sabah eksi ile uyandım
çok güzel görünüyor afiyet olsun canımMercimek krebi yaptım
Tadı kokusu için korkuyordum ama çok güzel oldu ☺☺
tebrikler canım hedefine ulaştın aramızda grlar var sadece
ama sen devam edeceksin eylüle kadar ben tatilde olcam. gelince artık ben devam ederim sende keyfini çıkarırsıntebrikler canım hedefine ulaştın aramızda grlar var sadece
karatay candırİzlesenede part part 1-2-3 şeklinde var 30 dk değil 27 dkikacik
Canımyol arkadaşlarım
Kizlar bu karatayda çok etkili ve akşama kadar tok tutuyor
Benim gibi sabah 1 ekmek yiyeni bile tutuyorsa daha düşünmeyin derim
Ve tartıda eksiler geliyor
Karatay+ jullian
daha ne kadar inceleceksinkaratay candırbende şu jullianı yaptım mı daha ince gözükürüm kaç günde fark ediyor canım ?
yok canım çok sıkı yapmıyorum diyet , birde misafirlerim olacak bu ay bir ileri iki geri gidebilirim.... okulların açılılmasıyla sisteme oturturum amacım 59 u geçmemek.... cumaya bi 57.900 olsamama sen devam edeceksin eylüle kadar ben tatilde olcam. gelince artık ben devam ederim sende keyfini çıkarırsın
57 kilo olup 53 -54 görünmek güzel olur bencedaha ne kadar inceleceksin
52 olacaksın ya ondan diyorum57 kilo olup 53 -54 görünmek güzel olur bence)
o zaman eylülde beraber başlarız madem.yok canım çok sıkı yapmıyorum diyet , birde misafirlerim olacak bu ay bir ileri iki geri gidebilirim.... okulların açılılmasıyla sisteme oturturum amacım 59 u geçmemek.... cumaya bi 57.900 olsam
52 olursam 48 gözükürüm sıkılaşıp ay ne güzel hayaller52 olacaksın ya ondan diyorum
yakında hedefin 40 olacak diye korkuyorum52 olursam 48 gözükürüm sıkılaşıp ay ne güzel hayaller
yazın dondurma ve meyvelerden uzak duramıyorum maalesef.... bir üzüm yedim sayısını ben bile bilmiyorumo zaman eylülde beraber başlarız madem.
ben de dondurma yicem orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?