Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Batu85 canım sen jıllianda level 1 demisin ? 30 gün level 1 yapılıyor değil mi ? bugün başlıyacam kaç kiloluk dambıl kullanıyorsun benim 2 kilo var onlar olmaz yeni 1 kiloluk almam lazım sanırım

Selam ben de bu takıma yeni katıldım. 28 yaşındayım 1,73 boyundayım bu sabah tartıldığımda 84,1 kiloydum. 3 hafta önce 87 kiloydum kendi çabalarımla 3 kg verdim. İşim gereği sabah 8'den akşam 6'ya kadar oturduğum masadan kalkamıyorum. Umarım birbirimize destek olur fazla kilolarımızı hep birlikte veririz.

O zaman bugün yediklerimden başlayayım:)
Sabah kalkar kalkmaz 50mg troid hapımla birlikte 2 bardak su içtim.
1 haşlanmış yumurta+1 dilim ezine peynir+4-5 adet zeytin+ domates ve yeşillik+1 dilim ekmek

Kahvaltıdan 2 saat sonra 2 minik elma+soda

Öğlen sebze yemeği ve yoğurt yiyeceğim.

Güzel görünüyor menün.
Sadece biraz daha protein eklesen iyi olabilir.
Öğlen yada akşam menüsünde olsa hem acikmazsin,hemde enerjin yüksek olur.
ufak bir öneri bu.uygunsa tabi,,

0,5 kg lık yada 1 lik al çünkü hareketler devam ettikçe o ağırlığı hissetmeye başlıyorsun.

karatay candır bende şu jullianı yaptım mı daha ince gözükürüm kaç günde fark ediyor canım ?
5 günden itibaren fark olustu
57 kilo olup 53 -54 görünmek güzel olur bence )
İşte bunun için jullian yaparsan 57 iken 52 gibi bile gozukebilirsin
52 olursam 48 gözükürüm sıkılaşıp ay ne güzel hayaller
Aynen jullian o etkiyi yapıyor
bu video kullanılmıyor deniliyor canım ...
Youtubede çıkmıyor izlesene de var

Hayır 10 gün 1/10 gün 2/10 gün 3. Level toplam 30 oluyor
Ben 1.5 la yapıyorum ama ilk gunler çok ağır geldi
1 yada iki 500 milim pet şişeye yapabilirsin
Hoşgeldin

Hahahhaaaaa çok olucam ama jullian

Sponsorluk anlasmanmi var canimcim
Şaka bir yana eve gider gitmez bakacağım.
Tabi bakmakla olmaz yapmak gerek:))
Aslında ağırlıkla çalışıyorsa beden değişimi normal çünkü ağırlık antrenmanı yaptın bitti diyelim 48 saat daha o bölgede minik kas yırtıkları oluştuğu için vücut kalori yakmaya devam ediyor.Kan bölgeye toplanıyor,hücreler kendini toparlamaya çalışıyor,yağdan gidiyor.
ağırlık antrenmanımi bu julien?

5-6 sene önce bende jillian yapmıştım, level 2'nin ortalarına kadar dayanabildim. Ama vücutta çok fazla etkisi oluyor. Benim yaptıktan sonra çok fazla başım dönüyordu ve kalbim çarpıyordu. kendime gelmek için yarım saat uzanıyordum Yüksek kardiyo içeren bir video

Spor yapanlar için (tabi benim için de) bir bilgilendirme:
Günlük Protein Alımı:
Hareketsiz yaşayan bir birey için günlük 45 gr protein yeterlidir.Bir miktar aktivite yapan bireyler için bu kilo başına 0.8 gr alınmalıdır. Böylelikle kas yıkımı olmaz Öte yandan American College of Sport Medicine ortak raporu bu rakamı 1,2-2,0 gr/kg verir.Yani kg başına 1,2-2,0 gr protein.
Kısaca spor yapan 60 kg lık bir birey için günlük protein miktarı (gpm diyelim kısaca) 60*1,2=72 gr dır.
Örnek protein kaynakları:
1 yumurta:6 gr
100 gr piliç bonfile: 20 gr
100 gr yulaf ezmesi: 12 gr
100 gr yeşil mercimek: 23 gr
100 gr kaşar peynir: 25 gr
100 gr makarna :5 gr
100 gr barbunya: 17 gr
100 gr yoğurt: 6 gr
100 gr hamsi: 14,5 gr
100 gr brokoli: 4,2 gr
100 gr Kepek Ekmeği:11 gr
100 gr kabak çekirdeği: 16 gr
100 gr badem: 20 gr
100 gr Fıstık Ezmesi : 24.9 gr
100 gr taze peynir: 20 gr
1 dilim hindi füme : 3,4 (ama kalorisi 23 kcal,bu nedenle tüketime dikkat edilmeli)
100 gr somon,tuna: 26 gr
100 gr nohut: 19 gr
100 gr fındık : 14 gr

aynen öyle benim de tüm enerjim bitiyordu.Kendimde bir tuhaflık varmış gibi hissediyordum sonra da tabi zor gelince morilim bozulmuştu bırakmıştım. Şimdi biraz daha formdayım.Level 1 ile yeniden başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…