yok kesin 52 de bırakıp 55 e kadar tıka basa yiyecem ... aslında korumaya 55 de geçecemyakında hedefin 40 olacak diye korkuyorum
bu video kullanılmıyor deniliyor canım ...Jillian full video için: 1.-2.ve 3. hafta için tüm antremanlar
sen 52yi onun için istiyorsun yaniyok kesin 52 de bırakıp 55 e kadar tıka basa yiyecem ... aslında korumaya 55 de geçecem)
evet tartıda bir kere 52.00 rakamanı göreyim yeter resmini çekecem sonrası 55 e kadar yiyecem hahahahsen 52yi onun için istiyorsun yaniozaman bende 54 olacam gelince sonra tıka basa yiyip57de korumaya gececem çok mantıklı
tamam o zaman bende 54te çekecem sonra yiyecem anlaştık yerken de berbaer yiyelim bari bekle benievet tartıda bir kere 52.00 rakamanı göreyim yeter resmini çekecem sonrası 55 e kadar yiyecem hahahah
akşam eve gidince yine link atarım.Olmazsa dosya ekle kısmından denerimbu video kullanılmıyor deniliyor canım ...
0,5 kg lık yada 1 lik al çünkü hareketler devam ettikçe o ağırlığı hissetmeye başlıyorsun.Batu85 canım sen jıllianda level 1 demisin ? 30 gün level 1 yapılıyor değil mi ? bugün başlıyacam kaç kiloluk dambıl kullanıyorsun benim 2 kilo var onlar olmaz yeni 1 kiloluk almam lazım sanırım
https://www.hepsiburada.com/sportive-neoprene-bilek-agirligi-2x0-5kg-p-SPORSPOPT057ST5 bunun gibi var bende çok iyi oluyor,ayaklarda da kullanıyorum0,5 kg lık yada 1 lik al çünkü hareketler devam ettikçe o ağırlığı hissetmeye başlıyorsun.
5 günden itibaren fark olustukaratay candırbende şu jullianı yaptım mı daha ince gözükürüm kaç günde fark ediyor canım ?
İşte bunun için jullian yaparsan 57 iken 52 gibi bile gozukebilirsin57 kilo olup 53 -54 görünmek güzel olur bence)
Aynen jullian o etkiyi yapıyor52 olursam 48 gözükürüm sıkılaşıp ay ne güzel hayaller
Youtubede çıkmıyor izlesene de varbu video kullanılmıyor deniliyor canım ...
Hayır 10 gün 1/10 gün 2/10 gün 3. Level toplam 30 oluyorBatu85 canım sen jıllianda level 1 demisin ? 30 gün level 1 yapılıyor değil mi ? bugün başlıyacam kaç kiloluk dambıl kullanıyorsun benim 2 kilo var onlar olmaz yeni 1 kiloluk almam lazım sanırım
HoşgeldinSelam ben de bu takıma yeni katıldım. 28 yaşındayım 1,73 boyundayım bu sabah tartıldığımda 84,1 kiloydum. 3 hafta önce 87 kiloydum kendi çabalarımla 3 kg verdim. İşim gereği sabah 8'den akşam 6'ya kadar oturduğum masadan kalkamıyorum. Umarım birbirimize destek olur fazla kilolarımızı hep birlikte veririz.
Hahahhaaaaa çok olucam ama jullianBacak inceltme hakkında bilgi sahibi olan varmı?
nasıl incelttiniz?
Hahahhaaaaa çok olucam ama jullian
aynen öyle benim de tüm enerjim bitiyordu.Kendimde bir tuhaflık varmış gibi hissediyordum sonra da tabi zor gelince morilim bozulmuştu bırakmıştım. Şimdi biraz daha formdayım.Level 1 ile yeniden başlayacağım.5-6 sene önce bende jillian yapmıştım, level 2'nin ortalarına kadar dayanabildim. Ama vücutta çok fazla etkisi oluyor. Benim yaptıktan sonra çok fazla başım dönüyordu ve kalbim çarpıyordu. kendime gelmek için yarım saat uzanıyordum Yüksek kardiyo içeren bir video
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?