çok güzel degilmi,dondurma yedim oh çok güzelada81
afiyet olsun , kızım ağlayan kek istedi onu yapıyorum bendedondurma yedim oh çok güzelada81
Kız kardesimde yapmıştı görünen büyük bir fark oluyor .lesli 3 mil yapıyordum 45 dk bunun gibi etkili değil.evet ağırlıklı 1.5 kiloluk dambillarla yapıyorum oda etkili tabiSponsorluk anlasmanmi var canimcim
Şaka bir yana eve gider gitmez bakacağım.
Tabi bakmakla olmaz yapmak gerek:))
Aslında ağırlıkla çalışıyorsa beden değişimi normal çünkü ağırlık antrenmanı yaptın bitti diyelim 48 saat daha o bölgede minik kas yırtıkları oluştuğu için vücut kalori yakmaya devam ediyor.Kan bölgeye toplanıyor,hücreler kendini toparlamaya çalışıyor,yağdan gidiyor.
ağırlık antrenmanımi bu julien?
Yemekten iki saat sonra yapmalısın acaba tok karnami yapiyordun.bide proteincok önemli dediğiniz gibi.5-6 sene önce bende jillian yapmıştım, level 2'nin ortalarına kadar dayanabildim. Ama vücutta çok fazla etkisi oluyor. Benim yaptıktan sonra çok fazla başım dönüyordu ve kalbim çarpıyordu. kendime gelmek için yarım saat uzanıyordum Yüksek kardiyo içeren bir video
Başla başla ben hiç yapamam dedim lesliyle başladığım için biraz daha iyi idare ettimaynen öyle benim de tüm enerjim bitiyordu.Kendimde bir tuhaflık varmış gibi hissediyordum sonra da tabi zor gelince morilim bozulmuştu bırakmıştım. Şimdi biraz daha formdayım.Level 1 ile yeniden başlayacağım.
katkı maddesiz buçok güzel degilmi,zararlı,boyar madde vs vardır biz yemeyelim:)))
afiyet olsun sende yicekmisinafiyet olsun , kızım ağlayan kek istedi onu yapıyorum bende
hoşgeldiniz aramıza keyifle kilo vermelerSelam ben de bu takıma yeni katıldım. 28 yaşındayım 1,73 boyundayım bu sabah tartıldığımda 84,1 kiloydum. 3 hafta önce 87 kiloydum kendi çabalarımla 3 kg verdim. İşim gereği sabah 8'den akşam 6'ya kadar oturduğum masadan kalkamıyorum. Umarım birbirimize destek olur fazla kilolarımızı hep birlikte veririz.
canım, menüleri akşam saatleriyle birlikte bildirim yapıyoruz bugün örnek menüleri görürsünO zaman bugün yediklerimden başlayayım:)
Sabah kalkar kalkmaz 50mg troid hapımla birlikte 2 bardak su içtim.
1 haşlanmış yumurta+1 dilim ezine peynir+4-5 adet zeytin+ domates ve yeşillik+1 dilim ekmek
Kahvaltıdan 2 saat sonra 2 minik elma+soda
Öğlen sebze yemeği ve yoğurt yiyeceğim.
bgün yapamıyacam şuan çok yoruldum yarın başlıyacam0,5 kg lık yada 1 lik al çünkü hareketler devam ettikçe o ağırlığı hissetmeye başlıyorsun.
hoşgeldiniz aramıza keyifle kilo vermeler doğru yere gelmissiniz bize gelen kilo vermeden gitmiyorMerhabalar...ben yeniyim...172 boy..81 kilo..
32 yasindayim..bir sürü diyetler denedim hep aldım verdim Sibel Can misali...ama koruyamadim...Çünkü şok diyetlerle hep zayifladim ve ömür boyu o diyetlerdeki yiyecekler ile yaşayamayacağım için eski düzenime döner dönmez hep kilo aldım. ..bir de benim en büyük zaafım çikolata tatlı
Yemek yemesem sabah akşam abur cuburla gayet mutlu yaşarım yani...böyle de kötü bir alışkanlığım var maalesef...2 haftadır kendi çabamla sadece porsiyon küçülterek ve eve yürüyerek giderek zayıflamaya çalışıyorum...rutinimde şok diyetler ve saatler süren sporlar olamayacağı için ufak değişiklikler ile fark yaratma çabası içerisindeyim..
Abur cubur yemeyi kestim
Sabah akşam işe yürüyerek gidip geliyorum 15 dklik bir mesafe ama dönerken eve dik bir yokuş çıkıyorum...sabah yulaf yoğurt birkaç badem ve 1 büyük muzdan oluşan bir kahvaltım var...öğlen evde ne piştiyse küçük bir saklama kabına koyup getirip yiyorum...sebze yiceksem 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum...bulgur falan yiyeceksem ekmek yok...yanına mutlaka Salatalık yiyorum...akşam eve gidince mutlaka protein yemeye çalışıyorum...akşam ekmek yok..ev yoğurdu ve salata yiyorum...tavuk ya da kırmızı et oluyor akşam yemeğim...en gec 7 de bitiyor yemeğim ve 2 akşamdır callanetics yapmaya başladım çünkü sarkiklarim çok...aklıma gelenler bunlar...dilerim herkes istediği bedene kavuşur ben de dahil
sağol canım , burada yok bende hep migrosu takip ederim indirimlerdeKizlar CarrefourSA bu vücut kremleri çok indirimdeydi
Nivea 8 kusur
Netrogena 11 yada 12 çok uygunlardi ihtiyacınız varsa bakin
hoşgeldiniz aramıza keyfile kilo vermeler 1. sayfamızdaki kuralları okuyup tanıtım formunu doldurmanız gerekiyor.. böylece sizi daha iyi tanırızMerhabalar...ben yeniyim...172 boy..81 kilo..
32 yasindayim..bir sürü diyetler denedim hep aldım verdim Sibel Can misali...ama koruyamadim...Çünkü şok diyetlerle hep zayifladim ve ömür boyu o diyetlerdeki yiyecekler ile yaşayamayacağım için eski düzenime döner dönmez hep kilo aldım. ..bir de benim en büyük zaafım çikolata tatlı
Yemek yemesem sabah akşam abur cuburla gayet mutlu yaşarım yani...böyle de kötü bir alışkanlığım var maalesef...2 haftadır kendi çabamla sadece porsiyon küçülterek ve eve yürüyerek giderek zayıflamaya çalışıyorum...rutinimde şok diyetler ve saatler süren sporlar olamayacağı için ufak değişiklikler ile fark yaratma çabası içerisindeyim..
Abur cubur yemeyi kestim
Sabah akşam işe yürüyerek gidip geliyorum 15 dklik bir mesafe ama dönerken eve dik bir yokuş çıkıyorum...sabah yulaf yoğurt birkaç badem ve 1 büyük muzdan oluşan bir kahvaltım var...öğlen evde ne piştiyse küçük bir saklama kabına koyup getirip yiyorum...sebze yiceksem 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum...bulgur falan yiyeceksem ekmek yok...yanına mutlaka Salatalık yiyorum...akşam eve gidince mutlaka protein yemeye çalışıyorum...akşam ekmek yok..ev yoğurdu ve salata yiyorum...tavuk ya da kırmızı et oluyor akşam yemeğim...en gec 7 de bitiyor yemeğim ve 2 akşamdır callanetics yapmaya başladım çünkü sarkiklarim çok...aklıma gelenler bunlar...dilerim herkes istediği bedene kavuşur ben de dahil
tansiyon düşüyordur canım böyle durumlarda bir bardak ayran iç iyi gelecektir... karatay ayranı öneriyor zatenKız kardesimde yapmıştı görünen büyük bir fark oluyor .lesli 3 mil yapıyordum 45 dk bunun gibi etkili değil.evet ağırlıklı 1.5 kiloluk dambillarla yapıyorum oda etkili tabi
Arada kardio sonra kas çalışması sonra yine kardio yaptiriyor.27dk ama suyun cikiyor
Yemekten iki saat sonra yapmalısın acaba tok karnami yapiyordun.bide proteincok önemli dediğiniz gibi.
Başla başla ben hiç yapamam dedim lesliyle başladığım için biraz daha iyi idare ettim
Yinede bazı cardio hareketlerde durup onları bekliyorum hepsini sonuna kadar yapamıyorum.kilo verdikce beslenmede etkili bol protein alınca enerjin artıyor.
Benim sporda değilde gün içinde çok gözüm kararıyor .
valla o kadar gaza getirdin ki beni kolum ağrısada yapacamHahahhaaaaa çok olucam ama jullian
izlesenede açtım canımakşam eve gidince yine link atarım.Olmazsa dosya ekle kısmından denerim
canım çalışıyormusun ? 1. sayfamızdaki kuralları okuyup tanıtım formunu doldurursan seni daha iyi tanırız....yaklaşık 2 3 senedir çok hareketsiz ve hamım hangi sporla başlasam
Teşekkür ederim hoşbuldumhoşgeldiniz aramıza keyifle kilo vermeler doğru yere gelmissiniz bize gelen kilo vermeden gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?