Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kız kardesimde yapmıştı görünen büyük bir fark oluyor .lesli 3 mil yapıyordum 45 dk bunun gibi etkili değil.evet ağırlıklı 1.5 kiloluk dambillarla yapıyorum oda etkili tabi
Arada kardio sonra kas çalışması sonra yine kardio yaptiriyor.27dk ama suyun cikiyor
Yemekten iki saat sonra yapmalısın acaba tok karnami yapiyordun.bide proteincok önemli dediğiniz gibi.
Başla başla ben hiç yapamam dedim lesliyle başladığım için biraz daha iyi idare ettim
Yinede bazı cardio hareketlerde durup onları bekliyorum hepsini sonuna kadar yapamıyorum.kilo verdikce beslenmede etkili bol protein alınca enerjin artıyor.
Benim sporda değilde gün içinde çok gözüm kararıyor .

Bide bir program vardı px90 mi onun gibi bişey şimdi adı aklıma gelmiyor
Onuda çok ovuyorlar

Kizlar CarrefourSA bu vücut kremleri çok indirimdeydi
Nivea 8 kusur
Netrogena 11 yada 12 çok uygunlardi ihtiyacınız varsa bakin

Eklentiler

• IMG-20190806-WA0081.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 29
Merhabalar...ben yeniyim...172 boy..81 kilo..
32 yasindayim..bir sürü diyetler denedim hep aldım verdim Sibel Can misali...ama koruyamadim...Çünkü şok diyetlerle hep zayifladim ve ömür boyu o diyetlerdeki yiyecekler ile yaşayamayacağım için eski düzenime döner dönmez hep kilo aldım. ..bir de benim en büyük zaafım çikolata tatlı
Yemek yemesem sabah akşam abur cuburla gayet mutlu yaşarım yani...böyle de kötü bir alışkanlığım var maalesef...2 haftadır kendi çabamla sadece porsiyon küçülterek ve eve yürüyerek giderek zayıflamaya çalışıyorum...rutinimde şok diyetler ve saatler süren sporlar olamayacağı için ufak değişiklikler ile fark yaratma çabası içerisindeyim..
Abur cubur yemeyi kestim
Sabah akşam işe yürüyerek gidip geliyorum 15 dklik bir mesafe ama dönerken eve dik bir yokuş çıkıyorum...sabah yulaf yoğurt birkaç badem ve 1 büyük muzdan oluşan bir kahvaltım var...öğlen evde ne piştiyse küçük bir saklama kabına koyup getirip yiyorum...sebze yiceksem 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum...bulgur falan yiyeceksem ekmek yok...yanına mutlaka Salatalık yiyorum...akşam eve gidince mutlaka protein yemeye çalışıyorum...akşam ekmek yok..ev yoğurdu ve salata yiyorum...tavuk ya da kırmızı et oluyor akşam yemeğim...en gec 7 de bitiyor yemeğim ve 2 akşamdır callanetics yapmaya başladım çünkü sarkiklarim çok...aklıma gelenler bunlar...dilerim herkes istediği bedene kavuşur ben de dahil

hoşgeldiniz aramıza keyifle kilo vermeler

canım, menüleri akşam saatleriyle birlikte bildirim yapıyoruz bugün örnek menüleri görürsün

hoşgeldiniz aramıza keyifle kilo vermeler doğru yere gelmissiniz bize gelen kilo vermeden gitmiyor

hoşgeldiniz aramıza keyfile kilo vermeler 1. sayfamızdaki kuralları okuyup tanıtım formunu doldurmanız gerekiyor.. böylece sizi daha iyi tanırız

benimde şöyle huyum var spor saatimi geçirdiysem daha toparlanıp o gün spor yapamıyorum... bugün spor saatimde tel trafiğim vardı sonra pastanın soğumasını bekledim kremşantisi ve sosunu ekleyecektim... bu saat oldu normalde ben bu saatte sporum bitmiş oluyor.. şuan canım hiç istemiyor.... hava çok sıcak onun etkisi sanırım ...

tansiyon düşüyordur canım böyle durumlarda bir bardak ayran iç iyi gelecektir... karatay ayranı öneriyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…