Merhabalar...ben yeniyim...172 boy..81 kilo..
32 yasindayim..bir sürü diyetler denedim hep aldım verdim Sibel Can misali...ama koruyamadim...Çünkü şok diyetlerle hep zayifladim ve ömür boyu o diyetlerdeki yiyecekler ile yaşayamayacağım için eski düzenime döner dönmez hep kilo aldım. ..bir de benim en büyük zaafım çikolata tatlı
Yemek yemesem sabah akşam abur cuburla gayet mutlu yaşarım yani...böyle de kötü bir alışkanlığım var maalesef...2 haftadır kendi çabamla sadece porsiyon küçülterek ve eve yürüyerek giderek zayıflamaya çalışıyorum...rutinimde şok diyetler ve saatler süren sporlar olamayacağı için ufak değişiklikler ile fark yaratma çabası içerisindeyim..
Abur cubur yemeyi kestim
Sabah akşam işe yürüyerek gidip geliyorum 15 dklik bir mesafe ama dönerken eve dik bir yokuş çıkıyorum...sabah yulaf yoğurt birkaç badem ve 1 büyük muzdan oluşan bir kahvaltım var...öğlen evde ne piştiyse küçük bir saklama kabına koyup getirip yiyorum...sebze yiceksem 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum...bulgur falan yiyeceksem ekmek yok...yanına mutlaka Salatalık yiyorum...akşam eve gidince mutlaka protein yemeye çalışıyorum...akşam ekmek yok..ev yoğurdu ve salata yiyorum...tavuk ya da kırmızı et oluyor akşam yemeğim...en gec 7 de bitiyor yemeğim ve 2 akşamdır callanetics yapmaya başladım çünkü sarkiklarim çok...aklıma gelenler bunlar...dilerim herkes istediği bedene kavuşur ben de dahil
Hoşbuldumhoşgeldiniz aramıza keyfile kilo vermeler 1. sayfamızdaki kuralları okuyup tanıtım formunu doldurmanız gerekiyor.. böylece sizi daha iyi tanırız
Hoşbuldumhoşgeldiniz aramıza keyfile kilo vermeler 1. sayfamızdaki kuralları okuyup tanıtım formunu doldurmanız gerekiyor.. böylece sizi daha iyi tanırız
Teşekkür ederimHoşgeldiniz...
Beraberce güzel kglar verelim insallah
Oppsss akşam mı?daha yeni gördüm tamam akşam yapayım bildirimicanım, menüleri akşam saatleriyle birlikte bildirim yapıyoruz bugün örnek menüleri görürsün
Hoşbuldum
Hoşbuldum
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Tuuuuubaaa
İsim (İsteğe Bağlı ): Tuba
Mesleginiz:Servis elemanı
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : Sözlü
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 172
Kilonuz: 81
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : ergenlikten sonra iştahım çok açıldı...abur cubura çok düşkünüm ve hamilelikte 30 kilodan fazla aldım verince sarktım pek spor yapmadım. .kendimi resetlemek istiyorum...ama kalıcı ve daimi olsun istiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :yeniden evleniyorum bunun etkisi büyük...aynı zamanda senelerdir istediğim kıyafetlerin içine giremedim...içimde kalan çok şey var
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Hayır ilk defa katılıyorum
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.yeppp
tekrar hoşgeldiniz , kızlar motivasyon için takıma gelmeniz gerekiyor... bazen yeni arkadaşlar gelip bir slm verip kayboluyorlar yada sadece menü verip çıkıyorlar... açıkcası böyle olunca takım ruhu oluşmuyor zaten herşey kurallarımızda yazıyor....13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : boransmomm
İsim (İsteğe Bağlı ): boransmomm
Mesleginiz: Muhasebe
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : Evli
Yaşadığınız şehir: Tekirdağ
Boyunuz : 173
Kilonuz: 84,1
Kilo alma hikayeniz : Troid hormonlarında bozukluk, kola bağımlılığı ve doğum yapma
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Çocuğumla oynarken nefes nefese kalmamak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
yürüyüşle başlayabilirsin , işe giderken yürüme imknaın varsa bunu değerlendir... evde spor aletlerin varsa yürüyüş bandı kullan derim... yada lesli diye bir video var 45 dk sürüyor ... ama ilk başta 1 mil lesli ile başayabilirsin incelmede çok etkili...13. TAKIM KATILIM FORMU
Kilo alma hikayeniz : Troid hormonlarında bozukluk, kola bağımlılığı ve doğum yapma
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Çocuğumla oynarken nefes nefese kalmamak için
Darısı başımıza inşallahtekrar hoşgeldiniz , kızlar motivasyon için takıma gelmeniz gerekiyor... bazen yeni arkadaşlar gelip bir slm verip kayboluyorlar yada sadece menü verip çıkıyorlar... açıkcası böyle olunca takım ruhu oluşmuyor zaten herşey kurallarımızda yazıyor....
her akşam mutlaka menü ve yaptığımız sporları bildirim yapıyoruz... menülerde saat ve ne kadar yenildiyse miktar önemli... bu akşam menülerimiz sizlere örnek teşkil edecektir zaten.....
ben 38 yaşındayım 1 kızım varyıllardır diyet topiklerindeyim demirbaş diyebiliriz
72,5 la başlayıp 57.100 ile mezun oldum darısı sizlere inşallah
inşallah yeterki sağlıklı beslenin ve hareketi artırın... burada birbirimize yardımcı olacağız en kısa sürede hedefinize ulaşırsınızDarısı başımıza inşallah
yürüyüşle başlayabilirsin , işe giderken yürüme imknaın varsa bunu değerlendir... evde spor aletlerin varsa yürüyüş bandı kullan derim... yada lesli diye bir video var 45 dk sürüyor ... ama ilk başta 1 mil lesli ile başayabilirsin incelmede çok etkili...
güzel hem bisiklet hem lesli yaparsan bayağı yağ yakacaksın.... ben aç karnına her sabah 1,5 saat spor yapıyorum öğleden sonrada lesli ve yürüyüş ekliyorum...home office çalışıyorum evden pek çıkamıyorum. evde kondisyon bisikletim var.
Hoşbuldum
Hoşbuldum
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Tuuuuubaaa
İsim (İsteğe Bağlı ): Tuba
Mesleginiz:Servis elemanı
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : Sözlü
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 172
Kilonuz: 81
Kilo alma hikayeniz : ergenlikten sonra iştahım çok açıldı...abur cubura çok düşkünüm ve hamilelikte 30 kilodan fazla aldım verince sarktım pek spor yapmadım. .kendimi resetlemek istiyorum...ama kalıcı ve daimi olsun istiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :yeniden evleniyorum bunun etkisi büyük...aynı zamanda senelerdir istediğim kıyafetlerin içine giremedim...içimde kalan çok şey var
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Hayır ilk defa katılıyorum
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.yeppp
kızlar hoşgeldiniz takıma13. TAKIM KATILIM FORMU
Yap yapvalla o kadar gaza getirdin ki beni kolum ağrısada yapacam
Lesli 1 mil 3 5 gün sonra 3 mil yapabilirsin bende ilk onla basladimyaklaşık 2 3 senedir çok hareketsiz ve hamım hangi sporla başlasam
merhaba hoşbulduk. ne kadar sürede verdiniz acaba?kızlar hoşgeldiniz takıma
keyifle kilo veriirz inşallah ada abla zaten herşeyi açıklamış. Bende 73 ile takıma geldim 1 ay önce 61 kilo ile mezun oldum şuan 58.6 kilodayim . Her akşam menumuzu yediğinizi içtiğimizi yazıyoruz hep birlikte kilo veriyoruz:)
ben hiç mantar yemediğim için bilemiyecem canım , youtubedan bir bak başka tariflereKizlar mantar var soteden bıktım
kasarda yok üstüne peynir koyup pişirsem yesem olurmu
baska tarif bilen varmi
1 ay durakladim hiç kilo veremedim.merhaba hoşbulduk. ne kadar sürede verdiniz acaba?
1 ay durakladim hiç kilo veremedim.
onu saymazsak 4 ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?