Benim bugun diyet fiyasko oldu... artık yarına bakacağızDiyet yarı yarıya yapıyorum eh işte diyelim tam konsantre olamadım havalarda güzel hala hep dışardayım ve hiç tartılmadım Cuma’dan beri
Sen ne alemdesin verdin mi biraz
Ne zaman geçti zayiflayincamiBende kışın öyleydim gün içinde wcye gider sonra yine tartılırdım.. artık usta olmuştum şimdi bu kadarsam sabaha bu kadar olurum denklem kuruyordum
Aa ne yedin anlat bakalımBenim bugun diyet fiyasko oldu... artık yarına bakacağız
59 dan sonra bitti artık canım isteyince aklıma geldikçe tartıya çıkıyorum...Ne zaman geçti zayiflayincami
Aa ne yedin anlat bakalım
Bugün düzenim çok bozuldu canım.. yarın kaldığım yerden devam... bugün halim yoktu başka spor yapamadım sabah 1.5 saat spor yaptım
ne yedin abla çok merak ettimBenim bugun diyet fiyasko oldu... artık yarına bakacağız
Hedefe ulaşınca arada bi bu rahatlık geliyor maalesef. Nasıl gidiyor tartı kaçı gösterdi en son?59 dan sonra bitti artık canım isteyince aklıma geldikçe tartıya çıkıyorum...
Yediklerimi anlatsam burdan fizana yol olur... bugün hiç yaşanmamış gibi unutacam
Sorun yok canım. İnceliğin içinde ayrıca teşekkürlerSevgili kardes takimimiz, 4. takimdan geliyorum, herkese merhabalar.
Nasilsiniz , diyetleriniz nasil gidiyor, umarim bu hafta hepimiz guzel dereceler aliriz.
LAydLiNe kaptanim yeni kaptan yardimcimiz bugun yarismaya katilmak isteyen bir uye arkadasi davet ederken ,13. takimin davet ettigini farketmeden yazmis mesajini, kusurumuza bakmayiniz, bir daha tekrarlanmayacak boyle bir durum.
Kucak dolusu sevgiler, selamlar bizden.
Şimdiye kadar neden zayıflamadığın için önce kendine kızacaksın. Sonra başarabilmenin keyfini yaşayacaksın ama çatlaklar için aynı güzel şeyleri söyleyemeyeceğim. Benim göbek bölgemde çatlağım yok ama bacaklarımda var. Sadece renk tonu değiştiği zaman hafiflediğini düşünüyorsun. Sarkma olayına da değineyim ben 25 kiloya yakım verdim hiçbir yerimde yürüyüş harici spor yapmadığım halde sarkma olmadı. Ama çatlaklar kesin net bilgi düzelmiyor.bakalım ben 18 kiloyu ne kadar zamanda vereceğim. çok hevesli ve heyecanlıyım. -18 kilodaki bedenimi ve hissedeceklerimi çok merak ediyorum.
doğum yapmış olan annelere sorum, kilo verdikten sonra göbeğinizdeki çatlakların görünümünde değişiklik oldu mu?
bende bugün yola çıkıyorum kaptanımGünaydın kızlar
Deniz işi bitti şimdilik İzmir’deyim ama tatile devam.
Denizde şarj sıkıntımız vardı maalesef telefonu hep kısa süreliğine kullanmak zorunda kaldım. Sizlerde ne var ne yok nasıl gidiyor?
çatlaklar bende de var bende de sarkma olmadı ama çatlaklar hala duruyor aynen öyleŞimdiye kadar neden zayıflamadığın için önce kendine kızacaksın. Sonra başarabilmenin keyfini yaşayacaksın ama çatlaklar için aynı güzel şeyleri söyleyemeyeceğim. Benim göbek bölgemde çatlağım yok ama bacaklarımda var. Sadece renk tonu değiştiği zaman hafiflediğini düşünüyorsun. Sarkma olayına da değineyim ben 25 kiloya yakım verdim hiçbir yerimde yürüyüş harici spor yapmadığım halde sarkma olmadı. Ama çatlaklar kesin net bilgi düzelmiyor.
Yine nick değiştirmiş yaramaz kız ama bunu beğendim. Hadi bakalım inşalllah tatilden sonra yine aynı kiloyla dönersin. Ben sabit çıktım bu sabah. Veremesemde almadığım için mutluyum. Bugün dikkat edeceğim yarına eksik çıkmak için.bende bugün yola çıkıyorum kaptanım
bugün son bı kez tartildim 58.6 geldim
artık tatil zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?