Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Diyet yarı yarıya yapıyorum eh işte diyelim tam konsantre olamadım havalarda güzel hala hep dışardayım ve hiç tartılmadım Cuma’dan beri
Sen ne alemdesin verdin mi biraz
Benim bugun diyet fiyasko oldu... artık yarına bakacağız

Ne zaman geçti zayiflayincami

Aa ne yedin anlat bakalım
59 dan sonra bitti artık canım isteyince aklıma geldikçe tartıya çıkıyorum...
Yediklerimi anlatsam burdan fizana yol olur... bugün hiç yaşanmamış gibi unutacam

Sayfaları takip edemedim baya hızlı ilerlemiş.Bu bayram temizliği hazırlığı beni bitirdi.
Bugunki menüm
10.00 kahvaltı
1dilim tb ekmek
Mantarlı omlet 1yumurtadan
salatalik domates
1dilim peynir 3zeytin

12.00
Yeşil çay

14.00
Şekersiz türk kahvesi
2 kuru kayısı 1ceviz 3badem

18.00 Akşam yemeği
1kasik çerkez pilavı
2kasik tavuk sote.
3kasarli firn mantar

3lt su..
30dak yürüyüş tempolu..
100squat..

Sabah 9 da kahvaltı
5 kaşık yulaf 4 kaşık yoğurt 1 muz birkaç badem

Öğlen 1de
2 dilim çavdar ekmeği
1 küçük kase taze fasulye
1 fincan sütlü Nescafe

Akşam 18.30
Tavuk Salatalık yoğurt

Sabah akşam yürüyüş
Birazdan callanetics yapicam..ehh bugün tamamdır

Günaydın kızlar

Deniz işi bitti şimdilik İzmir’deyim ama tatile devam.

Denizde şarj sıkıntımız vardı maalesef telefonu hep kısa süreliğine kullanmak zorunda kaldım. Sizlerde ne var ne yok nasıl gidiyor?

59 dan sonra bitti artık canım isteyince aklıma geldikçe tartıya çıkıyorum...
Yediklerimi anlatsam burdan fizana yol olur... bugün hiç yaşanmamış gibi unutacam
Hedefe ulaşınca arada bi bu rahatlık geliyor maalesef. Nasıl gidiyor tartı kaçı gösterdi en son?

Sorun yok canım. İnceliğin içinde ayrıca teşekkürler

Şimdiye kadar neden zayıflamadığın için önce kendine kızacaksın. Sonra başarabilmenin keyfini yaşayacaksın ama çatlaklar için aynı güzel şeyleri söyleyemeyeceğim. Benim göbek bölgemde çatlağım yok ama bacaklarımda var. Sadece renk tonu değiştiği zaman hafiflediğini düşünüyorsun. Sarkma olayına da değineyim ben 25 kiloya yakım verdim hiçbir yerimde yürüyüş harici spor yapmadığım halde sarkma olmadı. Ama çatlaklar kesin net bilgi düzelmiyor.

bende bugün yola çıkıyorum kaptanım
bugün son bı kez tartildim 58.6 geldim
artık tatil zamanı

çatlaklar bende de var bende de sarkma olmadı ama çatlaklar hala duruyor aynen öyle

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. Çok fazla geçmişe gidemedim. Ben Ebru. Tatildeyim şu an. Döndüğüm zaman tanışırız inşallah

bende bugün yola çıkıyorum kaptanım
bugün son bı kez tartildim 58.6 geldim
artık tatil zamanı
Yine nick değiştirmiş yaramaz kız ama bunu beğendim. Hadi bakalım inşalllah tatilden sonra yine aynı kiloyla dönersin. Ben sabit çıktım bu sabah. Veremesemde almadığım için mutluyum. Bugün dikkat edeceğim yarına eksik çıkmak için.

Herkeslere günaydin
Günün menüsü ve programım şu şekilde olacak.
08/08/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ,2 hindi füme,1 dilim peynir,7 yeşil zeytin,2 çeri domates, tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle:
yoğurt, bol salata
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
armut
Akşam:
Yoğurt-yulaf +probiyotik tozu
Spor:
30-45 dk Leslie, ve 30-45 dk jillian level 1 ( hedef +9000 adım olursa leslie yapmayacağım)
Su:
2,5-3 lt

bu arada dün ne leslie ne de jillian yaptım.Bazı nedenlerle moralim bozuktu ve yatana kadar kahve-sigara yaptım.Evet sigaraya yeniden başladım ve anladım ki sigara içmek beni mutsuz birisi haline getiriyor,yoruyor ve sabah geç kalkmama neden oluyor.Bunu buraya yazıyorum çünkü maalesef kendimi ikna etmem zor oluyor bazen.Tatile çıkarken ne yanıma sigara alacağım ne de gittiğim yerden sigara alacağım.Sigara ile aramdaki romantik ilişkiyi de bitirmem gerekiyor,bunu net anladım.Kızlar bana dua edin de şu sigara illetinden tamamen kurtulayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…