Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hedefe ulaşınca arada bi bu rahatlık geliyor maalesef. Nasıl gidiyor tartı kaçı gösterdi en son?
Tartı en son 58.300 gösterdi ama dün yediklerimden sonra tartı bugun neder bilemedim çıkmadım tartıya... aslında gelgit yaşıyorum çok diyet modunda değilim spor olmasa coktan kilo almıştım... biraz inzivaya mı çekilsem sonra mı dönsem aranıza bilemedim düşünmekteyim

Günaydın
Dünün menüsü
Hastanede olduğum için kahvaltı orda bir sandiviç ve çayla oldu
Öğlen Regl döneminde olduğum için maalesef çikolata kaçamağım oldu
Akşam türlü be bulgur
Su 2 lt ancak olmuştır

Ama toparlanma zamanı bugün daha güzel bi şekilde devam edicem
Bu arada benim çok şiddetli baş ağrılarım oluyor o sebepten hastaneye gittim merdiven çıkmak bile beynimi sarsıyor sanki jullian yapabilir miyim

geçmiş olsun canım dr nededi neyden kaynaklanıyormuş ? doktoruna sor onun önerdiği sporları yap bence ... yürüş olabilir...

Günaydın kızlar
Anneme geldim nete girebildim ..
Dün arkadaşlarımla pikniğe gittim bı arkadaşım çok kiloluydu çok guzel kilo vermiş karatayla onu görünce çok motive oldum karataymi yapsam diye düşünmeye başladım zamanında yapmistim çünkü ada81 nedersin

karatay en sağlıklı beslenme şekli ben karatayda bir tek yağ konusunda katılmıyorum , bol bol zeytinyağı kullandığım dönemben kilo verememiştim ama yağı azaltınca kilo vermelerim hızlanmıştı.... öğün araların en az 5-6 saat olmalı iki öğün yapabilirsin bir minik arada büyük bardak ayran içebilirsin ))

yeşil çayım bitti hadi ben kaçar ev toparlamaca Batu85 bugün kesin jillian yapıyorum seni haberdar edecem

hayır bence çekilme
olsun benim hedefinde yaz ayını 60a çıkmadan bitirmek.
eylülde beraber başlayalım mı seninle beraber spor ve Karatay yaparız.
sonra sen 52 bende 54 de bitirir sen 55 e kadar yersin bende 57ye kadar yerim
anlaştık mı

merhaba ilk sayfada katılım formu ve kurallarimiz yazıyor önce kuralları okuyun eğer kabul ederseniz aramıza katılabilirsiniz bide katılım formunu doldurun ki sizi tanıyalım
13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : hayriye12
İsim (İsteğe Bağlı ):hayriye
Mesleginiz:muhasebe
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :0
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz :155
Kilonuz:62,3
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :evlendikten sonra 10 kilo aldım. eşim polis çalışma saatleri belli olmuyo. işten geldiğimd eben bi yiyorum bide onunla yiyorum. birde çok abur cubur yiyoruz evden eksik olmuyo çayın yanına onu getirelim bunu alalım vs.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : rahatsız hissediyorum kendimi begenmiyorum. poğaça yanakla
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Daha önce katıldıniz mi zayıflama grubuna

Selam kızlar kahvemi aldım geldim. Bugunluk işlerim bitti. Akşam spora çıkarım. Kızlar bayram da ikramlik ne hazirliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…