Tartı en son 58.300 gösterdi ama dün yediklerimden sonra tartı bugun neder bilemedim çıkmadım tartıya... aslında gelgit yaşıyorum çok diyet modunda değilim spor olmasa coktan kilo almıştım... biraz inzivaya mı çekilsem sonra mı dönsem aranıza bilemedim düşünmekteyimHedefe ulaşınca arada bi bu rahatlık geliyor maalesef. Nasıl gidiyor tartı kaçı gösterdi en son?
Youtubeda ece içen var karatayla zayıfladı ben ondan çok motive olmuştum..Günaydın
Bu karatayi inceleyin bir ayda 8-10 kilo gidiyormus
geçmiş olsun canım dr nededi neyden kaynaklanıyormuş ? doktoruna sor onun önerdiği sporları yap bence ... yürüş olabilir...Günaydın
Dünün menüsü
Hastanede olduğum için kahvaltı orda bir sandiviç ve çayla oldu
Öğlen Regl döneminde olduğum için maalesef çikolata kaçamağım oldu
Akşam türlü be bulgur
Su 2 lt ancak olmuştır
Ama toparlanma zamanı bugün daha güzel bi şekilde devam edicem
Bu arada benim çok şiddetli baş ağrılarım oluyor o sebepten hastaneye gittim merdiven çıkmak bile beynimi sarsıyor sanki jullian yapabilir miyim
karatay en sağlıklı beslenme şekli ben karatayda bir tek yağ konusunda katılmıyorum , bol bol zeytinyağı kullandığım dönemben kilo verememiştim ama yağı azaltınca kilo vermelerim hızlanmıştı.... öğün araların en az 5-6 saat olmalı iki öğün yapabilirsin bir minik arada büyük bardak ayran içebilirsinGünaydın kızlar
Anneme geldim nete girebildim ..
Dün arkadaşlarımla pikniğe gittim bı arkadaşım çok kiloluydu çok guzel kilo vermiş karatayla onu görünce çok motive oldum karataymi yapsam diye düşünmeye başladım zamanında yapmistim çünküada81 nedersin
hayır bence çekilmeTartı en son 58.300 gösterdi ama dün yediklerimden sonra tartı bugun neder bilemedim çıkmadım tartıya... aslında gelgit yaşıyorum çok diyet modunda değilim spor olmasa coktan kilo almıştım... biraz inzivaya mı çekilsem sonra mı dönsem aranıza bilemedim düşünmekteyim
tünaydınlarrr... Ben yeni üyeyim :))Günaydın millet
merhaba ilk sayfada katılım formu ve kurallarimiz yazıyor önce kuralları okuyun eğer kabul ederseniz aramıza katılabilirsiniz bide katılım formunu doldurun ki sizi tanıyalımtünaydınlarrr... Ben yeni üyeyim :))
şuanki kilom 62,3 hedefim 55 aslında 52 ama ilk hedef 57 sonra 55 falan motivasyonum çok düşükkk
13. TAKIM KATILIM FORMUmerhaba ilk sayfada katılım formu ve kurallarimiz yazıyor önce kuralları okuyun eğer kabul ederseniz aramıza katılabilirsiniz bide katılım formunu doldurun ki sizi tanıyalım
Henüz birşey demedi emar istedigeçmiş olsun canım dr nededi neyden kaynaklanıyormuş ? doktoruna sor onun önerdiği sporları yap bence ... yürüş olabilir...
Sağıl canım teşekkür ederim bu aradageçmiş olsun canım dr nededi neyden kaynaklanıyormuş ? doktoruna sor onun önerdiği sporları yap bence ... yürüş olabilir...
Daha önce katıldıniz mi zayıflama grubuna13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : hayriye12
İsim (İsteğe Bağlı ):hayriye
Mesleginiz:muhasebe
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :0
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz :155
Kilonuz:62,3
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :evlendikten sonra 10 kilo aldım. eşim polis çalışma saatleri belli olmuyo. işten geldiğimd eben bi yiyorum bide onunla yiyorum. birde çok abur cubur yiyoruz evden eksik olmuyo çayın yanına onu getirelim bunu alalım vs.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : rahatsız hissediyorum kendimi begenmiyorum. poğaça yanakla
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
hiçbir şeySelam kızlarkahvemi aldım geldim. Bugunluk işlerim bitti. Akşam spora çıkarım. Kızlar bayram da ikramlik ne hazirliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?