- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
evet bu nicki ben de beğendimYine nick değiştirmiş yaramaz kız ama bunu beğendim. Hadi bakalım inşalllah tatilden sonra yine aynı kiloyla dönersin. Ben sabit çıktım bu sabah. Veremesemde almadığım için mutluyum. Bugün dikkat edeceğim yarına eksik çıkmak için.
bence bugün yarım sekerli yap kahveyi bir süre devam Edip sonra hepten kesersin.Herkeslere günaydin
Günün menüsü ve programım şu şekilde olacak.
08/08/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ,2 hindi füme,1 dilim peynir,7 yeşil zeytin,2 çeri domates, tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle:
yoğurt, bol salata
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
armut
Akşam:
Yoğurt-yulaf +probiyotik tozu
Spor:
30-45 dk Leslie, ve 30-45 dk jillian level 1 ( hedef +9000 adım olursa leslie yapmayacağım)
Su:
2,5-3 lt
bu arada dün ne leslie ne de jillian yaptım.Bazı nedenlerle moralim bozuktu ve yatana kadar kahve-sigara yaptım.Evet sigaraya yeniden başladım ve anladım ki sigara içmek beni mutsuz birisi haline getiriyor,yoruyor ve sabah geç kalkmama neden oluyor.Bunu buraya yazıyorum çünkü maalesef kendimi ikna etmem zor oluyor bazen.Tatile çıkarken ne yanıma sigara alacağım ne de gittiğim yerden sigara alacağım.Sigara ile aramdaki romantik ilişkiyi de bitirmem gerekiyor,bunu net anladım.Kızlar bana dua edin de şu sigara illetinden tamamen kurtulayım.
Bence sinirlenince yada moral bozukluğundaHerkeslere günaydin
Günün menüsü ve programım şu şekilde olacak.
08/08/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ,2 hindi füme,1 dilim peynir,7 yeşil zeytin,2 çeri domates, tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle:
yoğurt, bol salata
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
armut
Akşam:
Yoğurt-yulaf +probiyotik tozu
Spor:
30-45 dk Leslie, ve 30-45 dk jillian level 1 ( hedef +9000 adım olursa leslie yapmayacağım)
Su:
2,5-3 lt
bu arada dün ne leslie ne de jillian yaptım.Bazı nedenlerle moralim bozuktu ve yatana kadar kahve-sigara yaptım.Evet sigaraya yeniden başladım ve anladım ki sigara içmek beni mutsuz birisi haline getiriyor,yoruyor ve sabah geç kalkmama neden oluyor.Bunu buraya yazıyorum çünkü maalesef kendimi ikna etmem zor oluyor bazen.Tatile çıkarken ne yanıma sigara alacağım ne de gittiğim yerden sigara alacağım.Sigara ile aramdaki romantik ilişkiyi de bitirmem gerekiyor,bunu net anladım.Kızlar bana dua edin de şu sigara illetinden tamamen kurtulayım.
afiyet olsun pizza gibi gözüküyor çok da güzel hazirlamissinBulut ekmek dediklerini yaptım
Yumurta ile
İlk deneme
Hoşgeldinbence bugün yarım sekerli yap kahveyi bir süre devam Edip sonra hepten kesersin.
ben kahve yanında 1 2 hurma veya kuru kayısı yiyorum minik minik çok güzel gidiyor şekersiz kahveyle
ben sana dua edeceğim insallah bırakırsın
İlk kez denedim kaşar olsaydı daha güzel olurdu evet pizza niyetine yaptım karatayda çok yapiyolarmisafiyet olsun pizza gibi gözüküyor çok da güzel hazirlamissin
aynen öyle 2 kuru kayısı bile çok geliyoHoşgeldin
Evet bence de şekeri birakmakmi istemiyorsun .bence kahvenin yanına ara öğün diye hurma kayısı iki üç tane yiyebilirsin
Şekeri bıraktıktan sonra o hurmalar bile çok şekerli ve güzel geliyor
Sabah kahvaltidada bir adet meyve yiyebilirsin bence .oda şeker ihtiyacını karsilar
İyi tatiller bol bol dondurma yebende bugün yola çıkıyorum kaptanım
bugün son bı kez tartildim 58.6 geldim
artık tatil zamanı
kararında yicem benİyi tatiller bol bol dondurma ye
tatile çıkacağım için dolaptakileri bitirmeye çalışıyorum;nedeni o:) Gerçekten de sigara için haklısın. İş hayatı vs nedenlerle başlanan o kadar kötü bir alışkanlıkmış ki..O kadar severek içtikten sonra 2 ay ilaçla bırakmıştım ama şimdi yeniden başladığımda dank etti bunun nesini seviyormuşum ben diye..Bence sinirlenince yada moral bozukluğunda
Alışverişe git yada cik bir kahve içmeye git insanları izle
Yada yürüyüş yap ..kendini dışarıya at
Oldum olası o sigaradan ne anlarsınız anlamadım
Okadar kötü kokuyu nasıl cekiyorsunuz
İnsan ilişkileri açısından da kötü bence
Annemde 30 yıl içti kızım annenne sana sarılmak istiyorum ama sarilamiyorum pis kokuyosun diyince zoruna gitti bıraktı
Sende yaslanıp torunun olmasinimi bekliceksin
Birde menun hergun aynı gibi geldi bana yada benmi tedlsaduf öyle gördüm
Hindi fumede güzel ama oda tuz dolu ödem tutarsin
Arada bir yemesenmi
çok teşekkür ederimbence bugün yarım sekerli yap kahveyi bir süre devam Edip sonra hepten kesersin.
ben kahve yanında 1 2 hurma veya kuru kayısı yiyorum minik minik çok güzel gidiyor şekersiz kahveyle
ben sana dua edeceğim insallah bırakırsın
Hadi bakalım insllh ☺kararında yicem ben59 la döncem buraya hahaha
Evet bence cildede çok kotu etkisi vartatile çıkacağım için dolaptakileri bitirmeye çalışıyorum;nedeni o:) Gerçekten de sigara için haklısın. İş hayatı vs nedenlerle başlanan o kadar kötü bir alışkanlıkmış ki..O kadar severek içtikten sonra 2 ay ilaçla bırakmıştım ama şimdi yeniden başladığımda dank etti bunun nesini seviyormuşum ben diye..
iyi tatiller:))İyi tatiller bol bol dondurma ye
oku valla hatunEvet bence cildede çok kotu etkisi var
İnsallh bırakırsın canım
Tefriciyemi okusak napsak
diyorum ya yağ yakıyorsun :)3 gündür aç yatıyorum 1 cm inceldimSabahları 06.30da yürüyüşe çıkan ben bugun ilkkez kendimi kaldiramadim.
uyanamadim bile.
2 gecedir bir acıkmayla uyanıyorum.
Düşünüyorum da proteinime vitaminine dikkat ettim ama bu açıkma neyin nesi anlamadım.
Su içiyorum bastirsin diye yok yok yok okadar zor uyuyorum ki anlatamam.
vallahi beni çok sevindirdindiyorum ya yağ yakıyorsun :)3 gündür aç yatıyorum 1 cm inceldim
Yediklerimi görsen şoka girersin yani bende çok mutluyumevet bu nicki ben de beğendim
tatilde sabit olmak bile.cok güzel kaptanım hatta süper bol bol yüzün hareket halinde olunca insan almıyor kilo gerçekten de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?