oku valla hatun
Bende bakayimYoutubeda ece içen var karatayla zayıfladı ben ondan çok motive olmuştum..
Mutlaka yapGünaydın kızlar
Anneme geldim nete girebildim ..
Dün arkadaşlarımla pikniğe gittim bı arkadaşım çok kiloluydu çok guzel kilo vermiş karatayla onu görünce çok motive oldum karataymi yapsam diye düşünmeye başladım zamanında yapmistim çünküada81 nedersin
Sabahtan beri çarşı gezdim ama şimdi gidiyorum yapicam mecburyeşil çayım bitti hadi ben kaçar ev toparlamaca Batu85 bugün kesin jillian yapıyorum seni haberdar edecem
Bende 10dak lık kahve molası verdim.Süslü bi kurabiye tarifi arıyorum bende.Selam kızlarkahvemi aldım geldim. Bugunluk işlerim bitti. Akşam spora çıkarım. Kızlar bayram da ikramlik ne hazirliyorsunuz.
eylülde karataya başlayabiliriz canımhayır bence çekilme
olsun benim hedefinde yaz ayını 60a çıkmadan bitirmek.
eylülde beraber başlayalım mı seninle beraber spor ve Karatay yaparız.
sonra sen 52 bende 54 de bitirir sen 55 e kadar yersin bende 57ye kadar yerim
anlaştık mı
merhaba hoşgeldiniz aramıza keyifle kilo vermeler13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : hayriye12
İsim (İsteğe Bağlı ):hayriye
Mesleginiz:muhasebe
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :0
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz :155
Kilonuz:62,3
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :evlendikten sonra 10 kilo aldım. eşim polis çalışma saatleri belli olmuyo. işten geldiğimd eben bi yiyorum bide onunla yiyorum. birde çok abur cubur yiyoruz evden eksik olmuyo çayın yanına onu getirelim bunu alalım vs.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : rahatsız hissediyorum kendimi begenmiyorum. poğaça yanakla
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
drla görüş öyle spora başla derim canım inşallah bişey çıkmaz... sinüzit olabilir o çok baş ağrısı yapıyor...Henüz birşey demedi emar istedi
Cumartesi günü emar çekicem
Çarşambada doktorla görüşücem
ece içeni izle canım her detayı anlatmış youtubeda bak ben çok motive olmuştum onunlaKaratay diyetinle çok kg veren var.Siz daha önce denedinizmi?2 ogunmu oda.Detayli bilgi sahibi degilim aslinda
bende bugün kendimi spora adadım yarın dip köşe ev temizleyecem cumarteside salonu yaparım.... bayram için şekerpare yapcam bize gelen giden pek olmuyor bunu yapsam yeter onuda ev halkı yer zatenSelam kızlarkahvemi aldım geldim. Bugunluk işlerim bitti. Akşam spora çıkarım. Kızlar bayram da ikramlik ne hazirliyorsunuz.
inşallah canım araya bayram giriyor ama araya sıkıştıracam ben bunu yaparım artık çok etkili hissettim
Bende bakayim
Mutlaka yap
Sabahtan beri çarşı gezdim ama şimdi gidiyorum yapicam mecbur
Mutlaka yap bak 1 hafta içinde ne kadar incelediğinde sasiracaksin
Evet bir hafta lesli ve dqhaoncesi yürüyüş yapiyordum.julliana başlayınca hicbiyerim calismiyormus dedim.ama o hamlamada 3. Gün geçiyor sakın bırakma bak kilonda az normal yesem bile tartı inmesede görünür şekilde inceleceksin bak sana foto atıyorumBatu85 canım jıllianı yaptım oy oy oy o neydi öğle bütün kaslarım çalıştı resmen devam edecem bakalım 1 haftada ne kadar fark edecek
Adacim noldu hani yapiyorduk hep beraber biraktinmieylülde karataya başlayabiliriz canımşuan ben menü vermeyecem çünkü 2 gün iyi gidiyorum 1 gün bozuyorum sanki korumada gibiyim... sporumu ihmal etmem ama yemeklerimden şuan kısmayacam birde bu ay misafirlerim olacak onlarla diyet pek yapmam .... ama benim başlamam eylül 15 i bulur
Evt bende izledim bugün bayram ertesi başlayacağım inşallahece içeni izle canım her detayı anlatmış youtubeda bak ben çok motive olmuştum onunla
HAYIR KATILMADIMDaha önce katıldıniz mi zayıflama grubuna
TEŞEKKÜR EDERİMM :)merhaba hoşgeldiniz aramıza keyifle kilo vermeler
olur bana uyar beraber başlayalım o zamaneylülde karataya başlayabiliriz canımşuan ben menü vermeyecem çünkü 2 gün iyi gidiyorum 1 gün bozuyorum sanki korumada gibiyim... sporumu ihmal etmem ama yemeklerimden şuan kısmayacam birde bu ay misafirlerim olacak onlarla diyet pek yapmam .... ama benim başlamam eylül 15 i bulur
Maşallah çok farketmişEvet bir hafta lesli ve dqhaoncesi yürüyüş yapiyordum.julliana başlayınca hicbiyerim calismiyormus dedim.ama o hamlamada 3. Gün geçiyor sakın bırakma bak kilonda az normal yesem bile tartı inmesede görünür şekilde inceleceksin bak sana foto atıyorum
Canım , 2 gün iyi gidiyor 3. Günü yiyorum o yüzden aramı versem diye düşündüm... yoksa seninle karatay mı yapsam bilemedim karışık kafamAdacim noldu hani yapiyorduk hep beraber biraktinmi
Geçen gün Tv'de bir sanatçı ile söyleşi yapıyorlardı diyet nasıl gidiyor diye yok yapamıyorum Eylül'de maraton başlayacak dedi guldummmCanım , 2 gün iyi gidiyor 3. Günü yiyorum o yüzden aramı versem diye düşündüm... yoksa seninle karatay mı yapsam bilemedim karışık kafam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?