Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Youtubeda ece içen var karatayla zayıfladı ben ondan çok motive olmuştum..
Bende bakayim
Mutlaka yap
yeşil çayım bitti hadi ben kaçar ev toparlamaca Batu85 bugün kesin jillian yapıyorum seni haberdar edecem
Sabahtan beri çarşı gezdim ama şimdi gidiyorum yapicam mecbur
Mutlaka yap bak 1 hafta içinde ne kadar incelediğinde sasiracaksin

Batu85 canım jıllianı yaptım oy oy oy o neydi öğle bütün kaslarım çalıştı resmen devam edecem bakalım 1 haftada ne kadar fark edecek

eylülde karataya başlayabiliriz canım şuan ben menü vermeyecem çünkü 2 gün iyi gidiyorum 1 gün bozuyorum sanki korumada gibiyim... sporumu ihmal etmem ama yemeklerimden şuan kısmayacam birde bu ay misafirlerim olacak onlarla diyet pek yapmam .... ama benim başlamam eylül 15 i bulur

merhaba hoşgeldiniz aramıza keyifle kilo vermeler

Henüz birşey demedi emar istedi
Cumartesi günü emar çekicem
Çarşambada doktorla görüşücem
drla görüş öyle spora başla derim canım inşallah bişey çıkmaz... sinüzit olabilir o çok baş ağrısı yapıyor...

Selam kızlar kahvemi aldım geldim. Bugunluk işlerim bitti. Akşam spora çıkarım. Kızlar bayram da ikramlik ne hazirliyorsunuz.
bende bugün kendimi spora adadım yarın dip köşe ev temizleyecem cumarteside salonu yaparım.... bayram için şekerpare yapcam bize gelen giden pek olmuyor bunu yapsam yeter onuda ev halkı yer zaten ))

Bende bakayim

Mutlaka yap

Sabahtan beri çarşı gezdim ama şimdi gidiyorum yapicam mecbur
Mutlaka yap bak 1 hafta içinde ne kadar incelediğinde sasiracaksin
inşallah canım araya bayram giriyor ama araya sıkıştıracam ben bunu yaparım artık çok etkili hissettim

Son düzenleme:
Kadayıflı revani..Tatlıya karar verdim..Yediklerime dikkat ediyorum ama spora zamanım kalmıyo.Bayram telaşı, oğlumun tuvalet eğitimi bu nasıl bi tempo anlamadım.

Batu85 canım jıllianı yaptım oy oy oy o neydi öğle bütün kaslarım çalıştı resmen devam edecem bakalım 1 haftada ne kadar fark edecek
Evet bir hafta lesli ve dqhaoncesi yürüyüş yapiyordum.julliana başlayınca hicbiyerim calismiyormus dedim.ama o hamlamada 3. Gün geçiyor sakın bırakma bak kilonda az normal yesem bile tartı inmesede görünür şekilde inceleceksin bak sana foto atıyorum

Adacim noldu hani yapiyorduk hep beraber biraktinmi

olur bana uyar beraber başlayalım o zaman

Maşallah çok farketmiş

Canım , 2 gün iyi gidiyor 3. Günü yiyorum o yüzden aramı versem diye düşündüm... yoksa seninle karatay mı yapsam bilemedim karışık kafam
Geçen gün Tv'de bir sanatçı ile söyleşi yapıyorlardı diyet nasıl gidiyor diye yok yapamıyorum Eylül'de maraton başlayacak dedi guldummm buda bizden diye
demekki genel olarak yazın diyet zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…