Bende aynı öyle. Müsait olduğumda yapıp bırakayım diyorum dolapta bir kaç gün bekleyebilecek bişey bakıyorumBende 10dak lık kahve molası verdim.Süslü bi kurabiye tarifi arıyorum bende.
İstersen yarın başlayalım birazdan çıkıp kuruyemiş alayım ..Canım , 2 gün iyi gidiyor 3. Günü yiyorum o yüzden aramı versem diye düşündüm... yoksa seninle karatay mı yapsam bilemedim karışık kafam
Yemek ne yapacaksın ada. Kv Gil 3 yada 4. Gün geliyor. Dolma mi yapsam kuru fasulye pilav mi diye düşünüyorum gündüz geliyolar kadın oturması oluyor. Ama yoğun geçiyor bayram ancak Aksam yapar dolaba koyarım 2. Gunubende bugün kendimi spora adadım yarın dip köşe ev temizleyecem cumarteside salonu yaparım.... bayram için şekerpare yapcam bize gelen giden pek olmuyor bunu yapsam yeter onuda ev halkı yer zaten))
Biraz önce kuaföre gittim.. kuaförümde diyette 10 kilo vermiş diyetisyen eşliğinde diyor ki çok zor yazın diyet yapmak 10 tane incir yedim diyorGeçen gün Tv'de bir sanatçı ile söyleşi yapıyorlardı diyet nasıl gidiyor diye yok yapamıyorum Eylül'de maraton başlayacak dedi guldummmbuda bizden diye
demekki genel olarak yazın diyet zorluyor
Benimde 1 yıl olacakgünler uzun ya oyuzden zorluyor olabilir.
1 aydir diyet yapıyorum sanki 10 ay gibi uzun geldi
Dolma sarma düşünüyorum...Yemek ne yapacaksın ada. Kv Gil 3 yada 4. Gün geliyor. Dolma mi yapsam kuru fasulye pilav mi diye düşünüyorum gündüz geliyolar kadın oturması oluyor. Ama yoğun geçiyor bayram ancak Aksam yapar dolaba koyarım 2. Gunu
Aaa bende revani yapayımKadayıflı revani..Tatlıya karar verdim..Yediklerime dikkat ediyorum ama spora zamanım kalmıyo.Bayram telaşı, oğlumun tuvalet eğitimi bu nasıl bi tempo anlamadım.
Önce mi yapıyorsun bayram da mı sarıyor sun adaDolma sarma düşünüyorum...
Elmas kurabiye , ıslak kurabiye , kakaolu şekerpare yapicam bende bayramda pastanelerde var çok güzel oluyor bakalım ben yapabilecekmiyimBende 10dak lık kahve molası verdim.Süslü bi kurabiye tarifi arıyorum bende.
Canım söz veremiyorum , kendime güvenmiyorum bu ay misafirlerim olacak... onların yanında diyet yapamıyorum... tekrar alıştım derken bu ay biter zaten...bu dönemde korusam kilomu yeter diye düşünüyorum...İstersen yarın başlayalım birazdan çıkıp kuruyemiş alayım ..
Videoda kadının dediği 4 saat arayla 3 öğün yapıyormuş bizdemi öyle yapalım
Yaa bırakınca da kilo alıyoruz en azından yine sağlıklı beslenelim aralarda kaçamak hakkımız olsun hemen toparlayalim eylülden sonrada asilalim
Arefe günü yaparım akşam ... sabah pişiririmÖnce mi yapıyorsun bayram da mı sarıyor sun ada
Tmm canım sen bilirsinCanım söz veremiyorum , kendime güvenmiyorum bu ay misafirlerim olacak... onların yanında diyet yapamıyorum... tekrar alıştım derken bu ay biter zaten...bu dönemde korusam kilomu yeter diye düşünüyorum...
Buzluğa atılacak kurabiye tarifin var mı ? Pişirip atayım buzluğa kızımın beslenmesine koyarımElmas kurabiye , ıslak kurabiye , kakaolu şekerpare yapicam bende bayramda pastanelerde var çok güzel oluyor bakalım ben yapabilecekmiyim
Içine portakal kabuğu rendeliyorum ben bi de kadayifli revani keşfettim bi kez yaptım herkes bayıldı.Aaa bende revani yapayım
Bir sabah bir akşam yiyoruz diyete aliskinsaniz hic3 öğün yapmayın bir avuç kuruyemis yedinizmi tok tutuyor hiç acikmiyorsunuz.İstersen yarın başlayalım birazdan çıkıp kuruyemiş alayım ..
Videoda kadının dediği 4 saat arayla 3 öğün yapıyormuş bizdemi öyle yapalım
Yaa bırakınca da kilo alıyoruz en azından yine sağlıklı beslenelim aralarda kaçamak hakkımız olsun hemen toparlayalim eylülden sonrada asilalim
Islak kurabiye geçen bayram yaptım elmas kurabiye bakım bi hiç yapmadimElmas kurabiye , ıslak kurabiye , kakaolu şekerpare yapicam bende bayramda pastanelerde var çok güzel oluyor bakalım ben yapabilecekmiyim
Yuh 10 incir nedir ya insan yiyemezki şişerBiraz önce kuaföre gittim.. kuaförümde diyette 10 kilo vermiş diyetisyen eşliğinde diyor ki çok zor yazın diyet yapmak 10 tane incir yedim diyor
Toz pudingli kurabiye var ben çilekli yada muzlu pudingle yapıyorm kokusu bile çok güzel.Buzlukta duuryo çıkarınca pudra şekerini üzerine döküyorum.Buzluğa atılacak kurabiye tarifin var mı ? Pişirip atayım buzluğa kızımın beslenmesine koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?