Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım , 2 gün iyi gidiyor 3. Günü yiyorum o yüzden aramı versem diye düşündüm... yoksa seninle karatay mı yapsam bilemedim karışık kafam
İstersen yarın başlayalım birazdan çıkıp kuruyemiş alayım ..
Videoda kadının dediği 4 saat arayla 3 öğün yapıyormuş bizdemi öyle yapalım
Yaa bırakınca da kilo alıyoruz en azından yine sağlıklı beslenelim aralarda kaçamak hakkımız olsun hemen toparlayalim eylülden sonrada asilalim

bende bugün kendimi spora adadım yarın dip köşe ev temizleyecem cumarteside salonu yaparım.... bayram için şekerpare yapcam bize gelen giden pek olmuyor bunu yapsam yeter onuda ev halkı yer zaten ))
Yemek ne yapacaksın ada. Kv Gil 3 yada 4. Gün geliyor. Dolma mi yapsam kuru fasulye pilav mi diye düşünüyorum gündüz geliyolar kadın oturması oluyor. Ama yoğun geçiyor bayram ancak Aksam yapar dolaba koyarım 2. Gunu

Geçen gün Tv'de bir sanatçı ile söyleşi yapıyorlardı diyet nasıl gidiyor diye yok yapamıyorum Eylül'de maraton başlayacak dedi guldummm buda bizden diye
demekki genel olarak yazın diyet zorluyor
Biraz önce kuaföre gittim.. kuaförümde diyette 10 kilo vermiş diyetisyen eşliğinde diyor ki çok zor yazın diyet yapmak 10 tane incir yedim diyor

Canım söz veremiyorum , kendime güvenmiyorum bu ay misafirlerim olacak... onların yanında diyet yapamıyorum... tekrar alıştım derken bu ay biter zaten...bu dönemde korusam kilomu yeter diye düşünüyorum...

Menum kızlar
Sabah 10.30
2 has yumurta
Çeyrek ekmek tost çay

Ara
1 elma 1 şeftali sütlü kahve

Akşam 6 yk yeşil fasulye
2 bardak ayran

Su 2 lt
Spor yok şimdilik yapınca yazarım kızlar

Canım söz veremiyorum , kendime güvenmiyorum bu ay misafirlerim olacak... onların yanında diyet yapamıyorum... tekrar alıştım derken bu ay biter zaten...bu dönemde korusam kilomu yeter diye düşünüyorum...
Tmm canım sen bilirsin

Elmas kurabiye , ıslak kurabiye , kakaolu şekerpare yapicam bende bayramda pastanelerde var çok güzel oluyor bakalım ben yapabilecekmiyim
Buzluğa atılacak kurabiye tarifin var mı ? Pişirip atayım buzluğa kızımın beslenmesine koyarım

Bir sabah bir akşam yiyoruz diyete aliskinsaniz hic3 öğün yapmayın bir avuç kuruyemis yedinizmi tok tutuyor hiç acikmiyorsunuz.
Ben sabah 1 ekmek yerdim şimdi aramıyorum
Kuruyemiş olarakta geçen bime gelmişti çiğ kaju badem fındık ben ordan aldım güzel

Buzluğa atılacak kurabiye tarifin var mı ? Pişirip atayım buzluğa kızımın beslenmesine koyarım
Toz pudingli kurabiye var ben çilekli yada muzlu pudingle yapıyorm kokusu bile çok güzel.Buzlukta duuryo çıkarınca pudra şekerini üzerine döküyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…