Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Toz pudingli kurabiye var ben çilekli yada muzlu pudingle yapıyorm kokusu bile çok güzel.Buzlukta duuryo çıkarınca pudra şekerini üzerine döküyorum.
tarifi yazabilirmisin canım ? Yada youtubeda yapılışı varsa oradan bakayım....

Menü bildirimi zamani!!

Kahvaltı 10.00
1dilim tb ekmek
2dilim sucuk
1dilim peynir
Salatalik dereotu maydanoz

13.00
Yarim muz
Küçük kase yogurt

Ara Şekersiz türk kahvesi

18.30 Akşam yemeği
1bucuk kase sütlü havuçlu kabak çorbası
Bol salata
1bardak ayran

20.00 yeşilçay

Su 3lt
Spor yok ama temizlik yaptım tüm gün.

herkese tekrar selam
30 dk hızlı tempo leslie sonrası jillian level 1 yaptım. Ancak yaz bitmeden jillian bir daha yapmam sanırım.Belki leslie sonrası direkt başladığım içindir ama çok zorlandım.İki kere durdurup nefesimi düzenleyip devam ettim. Neden jillian yüzünden sporu bıraktığımı anladım.Çok hızlı kardiyo hareketleri içeriyor . Açıkcası spora veya zayıflamak için hareket etmeye yeni başlayan birine tavsiye etmem. Ben sanırım pilates+leslie şeklinde devam edeceğim.En azından yaz bitimine kadar.

Jillian kondisyonu olmayan biri için çok zor.. ben ki günde 2 saat spor yapıyorum ben bile bugün zorlandım...

Sabah
İki yumurta oopsie ekmek le pizza
Salatalık zeytin
Bir avuç badem kaju

Ayran

Patlıcan yemeği 3 4 kaşık
2 köfte
Yoğurt semizotu

Maden suyu

14/30 jullian

Merhaba kizlar

Benim bugün dışarda çok işim vardı ve çok sağlıksız bir yemek seklim oldu .Ara öğün yapamadım ve malesef az su ictim

kahvaltı
domates salata maydanoz peynir ve yumurta

öğlen
Tavuk şiş ızgara ayran

Akşam
Yulaf yoğurt

Yarimdilim karpuz

çok kötü bana göresaatler karıştı duzensiz oldu ve su yok.Gecenin 22.00 karpuz nedir yani.cok kızdım kendime cok

Kızlar bennde katıldım ama her zaman giremiyorum internete . Gun gunn yazmasak ne olur ki.Sadece kilo verdikçe buraya yazsak olmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…