tarifi yazabilirmisin canım ? Yada youtubeda yapılışı varsa oradan bakayım....Toz pudingli kurabiye var ben çilekli yada muzlu pudingle yapıyorm kokusu bile çok güzel.Buzlukta duuryo çıkarınca pudra şekerini üzerine döküyorum.
Batu85 jiliani bulamadım.
Bende yapayim kadayifli yi tutturamayabilirim ama revaniyi denicem. İyi düşürdün aklımaIçine portakal kabuğu rendeliyorum ben bi de kadayifli revani keşfettim bi kez yaptım herkes bayıldı.
teşekkür ederim canimİzlesene.com | Türkiye'nin Video Sitesi
Türkiye'nin İlk ve en büyük video topluluğu! Onbinlerce video arasından sevdiklerinizi izleyin, kendi videolarınızı yükleyin, milyonlarla paylaşın, ünlü olun!www.izlesene.com
Yarim paket margarintarifi yazabilirmisin canım ? Yada youtubeda yapılışı varsa oradan bakayım....
Ben elmas kurabiye misafirlerime yapmıştım hazır sandılarIslak kurabiye geçen bayram yaptım elmas kurabiye bakım bi hiç yapmadim
Bi bakım tarifine merak ettimBen elmas kurabiye misafirlerime yapmıştım hazır sandılar
Buna bende bakayımBen elmas kurabiye misafirlerime yapmıştım hazır sandılar
Tesekkürler canım favorilerime ekliyorum...Yarim paket margarin
1yumurta
1cay bard sıvı yağ
1kabartma tozu
Vanilya
1paket puding
Un aldigi kadar
Üzerine pudra şekeri
Tarif bu canim
Jillian kondisyonu olmayan biri için çok zor.. ben ki günde 2 saat spor yapıyorum ben bile bugün zorlandım...herkese tekrar selam
30 dk hızlı tempo leslie sonrası jillian level 1 yaptım. Ancak yaz bitmeden jillian bir daha yapmam sanırım.Belki leslie sonrası direkt başladığım içindir ama çok zorlandım.İki kere durdurup nefesimi düzenleyip devam ettim. Neden jillian yüzünden sporu bıraktığımı anladım.Çok hızlı kardiyo hareketleri içeriyor . Açıkcası spora veya zayıflamak için hareket etmeye yeni başlayan birine tavsiye etmem. Ben sanırım pilates+leslie şeklinde devam edeceğim.En azından yaz bitimine kadar.
Rica ederim.Un kurabiyesi gibi ağızda dagiliyoTesekkürler canım favorilerime ekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?