Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yoo bence karpuz ve su dışında kötü birşey görünmüyor .arada kaçamak olur üzülme devam

Herkese günaydın
Sabahtan tartıldım .Buna göre
56,6 kg. Geçen hafta 57.4 tüm .Fark: 0,8 kg
Kalça 102 den 100 e
Bel 74 ten 73 e
İç bacak (üst kısım-tigh denilen bölge) 59 dan 57 ye düşmüş. Göğüs ve kol aynı.. 3 senedir ilk defa 56 yu görüm tartıda ,Aynada baktığımda biraz incelmişim ama ölçüler öyle demiyor çok.Biraz daha zaman lazım sanırım. Topu topu bir ay olmuştur.Bu arada 1 ay içinde 59.3 ten 56.6 ya düşmek ve 2,7 kilo bence kötü değil,ne dersiniz?

Günün menüsü ve programım şu şekilde olacak.
09/08/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ,2 hindi füme,1 dilim peynir,7 yeşil zeytin,3 çeri domates,1 salatalık tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle:
yoğurt-yulaf
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
armut
Akşam:
???? Henüz belli değil (ailemin yanına gideceğim. Diyorum ki içimden Allahım lütfen annem börek falan ye diye zorlamaz)
Spor:
30-45 dk Leslie (sabahtan yapacağım), ve 30-45 dk pilates ( hedef +9000 adım )
Su:
2,5-3 lt

Bu hafta için son menü mesajım buydu hanımlar.Bugün tatile çıkıyorum.Hafta içi artık giremem ;belki haftaya cuma.Biraz internete vs ara vereceğim. Zaten yürüyüşe ve pilatese devam ederim,eşyalarımı aldım yanıma.Zaten dağ bayır gezeceğim ama inşallah orman havası ile yemeklere dalmam.
Görüşürüz..

gayet güzel sonuç

Gunaydin kizlar ben bu grupta pek mutlu değilim galiba ,çoğu tatilde olanlarda belli bir kilonun altında akışına bırakmış durumda benim gibi çok kilosu olupta azimli birilerini göremedim .kişisel olarak sevdiklerim var ama grup olarak motive olamıyorum .ben daha listeye filan girmedimya başka takımlara girebiliyormuyum

Şuan tartildim.
77.1 den 75.9 inmisim.
Bende çok yeniyim ve bilgi sahibi değilim konu hakkında.Burda olman tabiki çok güzel,değer katıyoruz birbirimize ama haklı olabilirsin tabi,daha az kilolu arkadaşlarımız ama sagolsunlar destek veriyorlar yinede.Motive durumuna gelince diğer grupları bilmiyorum ama bizde sanki biraz düşük gibi.Yinede seninle ve diğer arkadaslarimla hedefe yürümek çok güzel.

Evet ne demek istediğimi anlamissin
Biz grubun pasif dönemine denk geldik galiba
Bir kural yaptırım filan olmayincada
Zaten kendi kendimede yapıyorum buranın hiçbir artısi olmuyor bana
Ve kendim yaptığımda yapılan kacamaklari görmediğim için bendede öyle bir istek olmuyor
Bende yeniyim sizleri sevdim ama takım ruhu yok

haklısın canım

Ben gerçekten çok sevdim sizleri.
Sadece ben şuan 77 olduğum için daha çok yolum var ve böyle itici guce ihtiyacım oluyor.
seninde harika bir enerjin var.İyiki yollarımız kesisti.cok çok öpüyorumtekrar görüşürüz umuyorum ki.

sizleri çok iyi anlıyorum ... görüşmek üzere

Kızlar bennde katıldım ama her zaman giremiyorum internete . Gun gunn yazmasak ne olur ki.Sadece kilo verdikçe buraya yazsak olmaz mi
Maalesef canım sürekli takımda olman lazım. Bazı zamanlar idare ediliyor ama bu sürekli olmaz.

sevgili LAydLiNe canım takım hiç aktif değil motive olamıyorum bende ayrılma kararı verdim herşeyi için teşekkürler uğrarım yine

Yaz dönemi bütün gruplarda olan bişeydir bu çok normal.

amaaaan bu ne böyle yaprak dökümü gibi

kızlar ben iki haftadan beri çok giremiyorum geçen hafta izinliydim bu hafta da inanın ancak işten kafamı kaldırdım dün mesai bitimine kadar kafamı kaldırmadan çalıştım buraya arada girdim tam okicam bişey çıkıyor, tam bişeyler yazıyorum gidiyor. 3 katta birden çalıştım bu hafta çok zor bi haftaydı benim için..

ama bayramdan sonra aktif olarak ben burada olucam beni sayın burdan çıkarsam olacakları biliyorum ben

Biz buralardayız canım sen rahat ol ama her zaman dediğim gibi sık sık gelmeye çalış lütfen. Benim tatilimde bitmek üzere. Ayrılanlara üzülüyorum ama bu motive olamıyorum lafı bana çok itici geliyor. Farklı düşünüyoruz bu konuda diğer arkadaşlarla. İnsanın en büyük motive kaynağı kendi zihnidir. Sen kendi kendini motive edemiyorsan kimse yardımcı olamaz bence sana. Önemli olan kendi beyninin içi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…