Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Biz buralardayız canım sen rahat ol ama her zaman dediğim gibi sık sık gelmeye çalış lütfen. Benim tatilimde bitmek üzere.

gerçekten yazın zor oluyormuş bi de 1 aydır annem bende kardeşim geldi tatile kapadokyaya gittik eşimle derken olmadı bi türlü bu bayram da geçince önümüzde bişey kalmıyor ben de bunu anladım ki yaza kadar ne yaptın yaptın yazın diyet olsa bile takımda aktif olmak çoooook zor

15 gündür asansörümüz bozuk akşam işten çıkıyorum ya gezmek ya deniz sonra çoluk çocuk merdiven çıkıp duşa girip uyuyoruz.. güzel bir yaz ama ayrıca da rezalet bir yaz oldu..

ama asansör olmaması işe yarıyor gibi

bugün tartı 126,9 +1 kilo yediklerime nazaran o kadar az ki

***13. Takım 634. Etap***

sisyphos (63,5///%)
zeyneppk(62.5///%)
betuld(72.8///%)
dira90(64.1///%)
LAydLiNe(71.2/71/0.2/%0.28)

13. Takım ortalaması :

Keşke hiç almamış olsaydın. Diyetisyen ne diyecek?

Haklısın .belkide farklı düşündüğümüz için mutlu olamadık

Kızlar bildirimimi yapayım;
Geçen hafta: 63.5
Bu hafta: 65.0
Fark: artı 1,5 kilo
Kusura bakmayın tatildeyim, pek giremiyorum. Çok sıkı diyet yapamıyorum, ama yine de dikkat ediyorum. Aslında en büyük sorunum tuvalet, yaklaşık 10 gündür tuvalete çıkamıyorum.

Menülerimi yazarım kızlar ama otelde kalıyorum, ölçüyü hesaplayamıyorum. Bir de interneti çok kullanamıyorum

Çok fazla bi artı olmuş canım. Büyük ihtimal etap sonuncusu sen olacaksın. O zaman yazman gereken yerler var. Takipte kal olur mu? Ne zaman bitecek tatilin?

Günaydın kızlar
LAydLiNe kaptanim bende sabitim bu hafta ..
Listeden ayrilabiliyormuyum kilo veremiyorum çünkü ..
Biraz ara verip sonra diyete devam etmek istiyorum belki ozaman daha çok asilirim

Günaydın kızlar
LAydLiNe kaptanim bende sabitim bu hafta ..
Listeden ayrilabiliyormuyum kilo veremiyorum çünkü ..
Biraz ara verip sonra diyete devam etmek istiyorum belki ozaman daha çok asilirim
İstersen sende direkt 6. Takıma transfer olabilirsin ara vermene gerek kalmaz

İstersen sende direkt 6. Takıma transfer olabilirsin ara vermene gerek kalmaz
Yok canım ben şuan diyet modunda olamıyorum böyle olunca da üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum kendimi biraz nadasa bırakmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…