Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabahları detoks suyu hazırlayıp gün boyu aralarda içiyorum 2-3 gündür.

10-15 dal maydonoz
1 elma
yarım limon
tarçın
karanfil

kaynayan suyun içine atıp yaklaşık 5-6 dakika kaynatıyorum. Bağırsaklarımı çok fazla çalıştırdı.

Gayet güzel bir sonuç canım tebrik ederim. Tatilde olduğum için tanışamadık seninle. Listede olmasanız da bildirim yapmanız gerekiyor
Haftalık -800 evet benim içinde güzle bir sonuç
Tatil dönüşü tanışırız inşallah evliyim 1 kızım var 21 aylık ve üzerime yapışan ilk etapta 15 kilodan kurtulup 60 olmak istiyorum
Daha sonra yavaş yavaş 55 e doğru gitmek istiyorum
Bende haftaya pazar tatile çıkacağım o zamana kadar bir kilo daha gitse bile süper olur
Aslında 2 hafta öncesine kadar da 73 kilo idim ama nedense iki haftada birden 75.5 oldum ve çok yavaş gidiyor
Neyse bir detoks suyu yapayım ben

Kızlar maalesef bu hafta sonuncu olduk. Haftaya umarım hepimiz daha güzel sonuçlar alırız. Ben hâla İzmir’deyim. Bayramın 1. günü Aydın’a geçeceğim. 2. gününde Denizli’ye geçip sonra eve döneceğim inşallah. Vertigom olduğu için arabada telefona bakamıyorum maalesef. Yoldayken çok yazamam ama molalarda bakabilirim.

iyi tatiller kaptanım

ben temizlik yapıyorum canım sabahtan beri, diğer arkadaşlar da motive olmadıklarını söyleyerek başka takıma geçtiler
Anladım canım bende öyle temizlikle ugrasiyorum bayram telaşı iste.ama herkes mi cıktı takımdan.Cidden kimse kalmamis

Kızlar kimse kalmadı neredeyse takımda. Eylülde mi dönmeyi düşünüyorsunuz. ada81 canım sen neden ayrıldın birden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…