- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Canım şimdi tatildeyim pc den değil cep telefonundan yazıyorum. Buradan liste yapması çok zor oluyor. Bu hafta yapamayacağım free liste. Haftaya inşallahkaptanım free listeyi de paylaşır mısın rica etsem
tatil buraya gelmeme engel değilHani sen tatile gitmiyor muydun?
Haftalık -800 evet benim içinde güzle bir sonuçGayet güzel bir sonuç canım tebrik ederim. Tatilde olduğum için tanışamadık seninle. Listede olmasanız da bildirim yapmanız gerekiyor
Teşekkür ederim :)Tebrikler canım
Süpersin o zamantatil buraya gelmeme engel değil
iyi tatiller kaptanımKızlar maalesef bu hafta sonuncu olduk. Haftaya umarım hepimiz daha güzel sonuçlar alırız. Ben hâla İzmir’deyim. Bayramın 1. günü Aydın’a geçeceğim. 2. gününde Denizli’ye geçip sonra eve döneceğim inşallah. Vertigom olduğu için arabada telefona bakamıyorum maalesef. Yoldayken çok yazamam ama molalarda bakabilirim.
Günaydın canımGünaydın kimsecikler yok herkes nerde yaaa
Herkes nerde kaptanımGünaydın canım
ben temizlik yapıyorum canım sabahtan beri, diğer arkadaşlar da motive olmadıklarını söyleyerek başka takıma geçtilerHerkes nerde kaptanım
Anladım canım bende öyle temizlikle ugrasiyorum bayram telaşı iste.ama herkes mi cıktı takımdan.Cidden kimse kalmamisben temizlik yapıyorum canım sabahtan beri, diğer arkadaşlar da motive olmadıklarını söyleyerek başka takıma geçtiler
çoğunluk gitti. ben kaldım sen kaldın kaptan kaldı o kadar işte.Anladım canım bende öyle temizlikle ugrasiyorum bayram telaşı iste.ama herkes mi cıktı takımdan.Cidden kimse kalmamis
Buralardayım diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?