Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar selam herkese.
Telefonum kırılmıştı dun yaptırdım nihayet.
Geçmişi geri dönüp okuyamadım transferler olmuş. Herkesin hakkında hayırlısı olsun . Onemli olan nerde olduğumuz degil. Herkesin olduğu yerde mutlu olması ve kilo verebilmesi . Tam kimler ayrıldı bilmiyorum ama herkese iyi dileklerim

Dün gelemedim kızlar. Tatile kayınvalidemin yanına geldiğim için bayram bayram telefonu elime almak istemedim. Öğleden sonra yola çıkacağımız için de hiç boş kalamadım eşyaları, valizleri toplamaktan. Öğleden sonra 3 gibi yola çıktık. Aydın’dayız şu an annemin yanında. Bugünde inşallah evimize gitmek için yola çıkacağız. Geç oldu ama herkesin bayramı kutlu olsun

kızlar bayram bitti bahaneler de bitsin

kaptanım yarın tartı var mı LAydLiNe

bi de bence ben burdayım diyen herkesi iyi de kilo vermişlerse listeye al bu hafta kaptanım.. nacizane fikrim bu insanlarda bağlılık oluşturuyor bu cuma yarışmasının başına ne geldiyse bence bu deneme süresinden geldi ben size diyim

herkes günde 1 saat spor yapsın yürüyüş de olur bence evde bile koridorda yürüseniz olur yani hareket berekettir spor yarışması yapılmasını ben uygun bulmuyorum nedenini de söyliyim çünkü bu gibi yarışmalarda bir adet gruptan birisi oluyor işi gücü hayatı çoluğu çocuğu kocası vakti pek müsait olduğundan 4 saat 5 saat spor yazıyor yazıyor da yazıyor bunu gören x kişisi bunu hergün göreceğinden emin olduğu için yapacağı 1 saatten de cayıyor o yüzden ben bu yarışmaları uygun bulmuyorum yok illaki de yapacaz derseniz de ben yokum o yarışmada diyim

sadece canım takım arkadaşlarımdan (ki kim var kim yok onu da tam bilememekteyim kaptanım sen bi yoklama çek bence free listeyi ve asıl listeyi herkes devam mı bi öğrenelim) her gün aynı günün menüsünü akşam yatarken ne olacak da alarm kurun bişey yapın buraya yazın kimseyi yorumlamasanız da olur ertesi gün yorumlarsınız ama herkes menü paylaşsın kaptanım sen de her akşam girmeye çalış menüleri yorumla senin aktifliğin takımı motive edecek

benim fikirlerim bunlar darısı size kalmış

Slm kizlar nasilsiniz geçmiş bayraminiz mubarek olsun
Bugun iş basi yapan arkadaslarada kolay gelsin
Benimde bugunum hastanede gecti
Tiroit konturoluma geldim ama hoş şeyler söylemedi doktor?
Nodil oluşmuş 1 adet tam ortada solunum yolununda
Endokorinne sevk eti
Tiroit ilacimda yüksek çikti onuda 100 ml ayarladi
Kara cigerde yaglanma çikti
Diyetisyenede giti oda hoş şey soylemedi
1 kilo almişim oda yagdan
Malesef böyle çikti sonuçlarim LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…