Geçmiş olsun canım. Senin mutlaka yediklerine dikkat etmen lazım.Slm kizlar nasilsiniz geçmiş bayraminiz mubarek olsun
Bugun iş basi yapan arkadaslarada kolay gelsin
Benimde bugunum hastanede gecti
Tiroit konturoluma geldim ama hoş şeyler söylemedi doktor?
Nodil oluşmuş 1 adet tam ortada solunum yolununda
Endokorinne sevk eti
Tiroit ilacimda yüksek çikti onuda 100 ml ayarladi
Kara cigerde yaglanma çikti
Diyetisyenede giti oda hoş şey soylemedi
1 kilo almişim oda yagdan
Malesef böyle çikti sonuçlarimLAydLiNe
O börek ne öyle hiç olmamış bu menü. Senin sağlığın için herkesten daha dikkatli olman lazım. Bundan sonra daha iyi menüler bekliyorum. Diyetisyen liste vermedi mi?Bugunku menum
Sabab sat 10
1 porsuyon kiymali borek
Çay 2 fincan
Sat 1
Cayin yaninda ciz biskuvi
Sat 4
2 orta boy incir
Akşam sat 6 30
1 orta boy biber dolmasi
Mevsim salata
Ar sat 8 30
3 tane
Taze
İncir
Su 2.30
LAydLiNe
Liste verdi kaptanim tüm gün hastanede olunca o nu aldim malum yumusakdiye dislerdede sorun oluncaO börek ne öyle hiç olmamış bu menü. Senin sağlığın için herkesten daha dikkatli olman lazım. Bundan sonra daha iyi menüler bekliyorum. Diyetisyen liste vermedi mi?
Dişlerin nasıl oldu?Liste verdi kaptanim tüm gün hastanede olunca o nu aldim malum yumusakdiye dislerdede sorun olunca
Ama evet dahada dikat etmeliyim salik acisindan
Gayet güzel bir sonuç canım. Tatilden sonra seni daha güzel sonuçlarla bekliyoruzKızlar kilomu bildireyim;
Geçen hafta: 65
Bu hafta: 64,8
Fark: -200 gram
Afiyet olsun canım. Gayet güzel görünüyor ama o patateslerin olmaması lazım. Bir dahakine dikkat et olur mu? Senin yediğin her şeye dikkat etmen lazım.
Teşekürler kaptanim dikate alicam uyarilariniAfiyet olsun canım. Gayet güzel görünüyor ama o patateslerin olmaması lazım. Bir dahakine dikkat et olur mu? Senin yediğin her şeye dikkat etmen lazım.
Hoşgeldin cmm tabikiselam kızlar..... yeni geldim benide aranıza alırmısımız? zayıflamayı çok istiyorum 76 kiloyum
kaptanımmm çok güzel gidiyor bir yanım mavi bir yanım yeşil denize gittik geçen gün yuzdum çook iyi gidiyoraypare ackerman Huuu huuu tatilci nasıl gidiyor tatil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?