- 6 Ağustos 2014
- 517
- 318
- 323
Hoş buldumHoşgeldin cmm tabiki
Hoşgeldin canimselam kızlar..... yeni geldim benide aranıza alırmısımız? zayıflamayı çok istiyorum 76 kiloyum
hoşbuldum cnmHoşgeldin canim
selam kızlar..... yeni geldim benide aranıza alırmısımız? zayıflamayı çok istiyorum 76 kiloyum
dira90 , @sisyphos betuld candy_candy kızlar uyanın artık hadi hep birlikte yepyeni güzel bir güne başlayalım
Hoş buldum cnmHoş geldin canım ne demek tabii ki alırız aramıza
canım ben grupta devam edemicem maalesef
hoşçakalın
kaptanımmm çok güzel gidiyor bir yanım mavi bir yanım yeşil denize gittik geçen gün yuzdum çook iyi gidiyor
sizin nasıl döndünüz mü?
Hoş buldum
peki nasıl başlanıyo ? şimdi baştaki bütün yazıları okudum ..
boyum 1.63
kilo 76
ilk hedefim 68
hayalim 55
sabah küçük bir elma yedim şekersin espresso ve bir kurabiye
evlendigimde 55 kiloydum.. sonra 65 oldu..hamileliğimde 88 i gördüm doğumdansonra ilk 77 yi görünce moralim çok bozulmuştu sadece diyetle üç ayda 64 e düştüm..ama kısa sürede hemen 77 ye geri çıktım moralim çok mozuk ama .. motive olursam yapabilirim ..
Slm kizlar ya dişcide randavum vardi gittim doktorum toplantisi varmiş geri geldim ya pirovam kaldi
İyi tarafi yürüş yaptim eve yakin oldugu içi araç binmedim
çok dikkat edemiyorum ama abartma dan yiyorum if yapmaya çalışıyorum dönünce inşallah beraber başlarız. zaten kimse de kalmadı herkes gidiyor tek tekDöndüm canım. Dün düğünümüz vardı, Kırşehir'deydim. Bugün itibariyle her işimi bitirip tam gaz döndüm çok şükür. Sende tatilin keyfini çıkart bol bol yüz. Yediklerine de dikkat et
Teşekurler kaptanimİyi yapmışsın canım yürümek her zaman iyidir
çok dikkat edemiyorum ama abartma dan yiyorum if yapmaya çalışıyorum dönünce inşallah beraber başlarız. zaten kimse de kalmadı herkes gidiyor tek tek
Haklisin kaptanim burda hem zayiflayip hem saglikli yaşam dogru beslenme alişkanlini kazanip hayatimiza kazandirmak bir birimize yardimci olmakCanım 13. takım yıllardır var. Birileri gider birileri gelir. Ben giderim sen gelirsin, sen gidersin başkası gelir. Önemli olan şahıslar değil. Önemli olan amaç, hedef. Daha esik zamanlarda çok daha zor durumlar geçirdi 13. takım. Yeri geldi kapandı, sonra yeniden açıldı. Birileri gitti, birileri geldi ama burası hep baki kaldı. Yeni ve güzel bir başlangıç yapabileceğimize inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?