Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin cmm tabiki
Hoş buldum
peki nasıl başlanıyo ? şimdi baştaki bütün yazıları okudum ..
boyum 1.63
kilo 76
ilk hedefim 68
hayalim 55
sabah küçük bir elma yedim şekersin espresso ve bir kurabiye
evlendigimde 55 kiloydum.. sonra 65 oldu..hamileliğimde 88 i gördüm doğumdansonra ilk 77 yi görünce moralim çok bozulmuştu sadece diyetle üç ayda 64 e düştüm..ama kısa sürede hemen 77 ye geri çıktım moralim çok mozuk ama .. motive olursam yapabilirim ..

Son düzenleme:
Dun menumu yazicam demistim ama gece giremedim cocuklar uyumadi ben de uyuyakalmışım sonra ugrasirken .

Sabah 9.30
4 yk yulaf
1 bardak sut
1 kucuk muz
2 ceviz

Oglen
1.5 lahmacun

Aksam
1 kepce mercimek çorbası
3 köfte
1 tabak Semizotu salatasi

Gece geç saatte ölçüsü tam bilmiyorum ama fazla miktarda karışık kuruyemis yedim malesef

Su 2 lt civari
Spor biraz yuzme. Cocuklarla girdigim icin yüzdüm mu yüzmedim mi belli değil:)

kaptanımmm çok güzel gidiyor bir yanım mavi bir yanım yeşil denize gittik geçen gün yuzdum çook iyi gidiyor
sizin nasıl döndünüz mü?

Döndüm canım. Dün düğünümüz vardı, Kırşehir'deydim. Bugün itibariyle her işimi bitirip tam gaz döndüm çok şükür. Sende tatilin keyfini çıkart bol bol yüz. Yediklerine de dikkat et

Herkes bildirimini yaptığına göre bende yapayım. Normalde tane sarı kartımız vardı. Bu ne demek oluyor onu da açıklayayım. Takım ortalamamız cuma bildirim gününde eğer 0,30 un altında olursa ilkinde nota, ikincisinde sarı kart alıyoruz. Toplamda 1 sarı kartımız 1 tane de notamız var. Yani üç bildirim haftasında ortalamamız 0,30 un altında kalmış demek. Bugünde maalesef benden kaynaklı kötü bir sonuç bildireceğiz. Dolayısıyla iki sarı kartımız olacak ve ceza alacağız. Şükür cezayı tamamen ben çekeceğim sizlere bir zararı olmayacak. Bundan sonra çok daha dikkatli olmamız lazım. Umarım hep birlikte güzel sonuçlar göreceğiz

Geçen hafta: 71

Bu hafta : 72.2

Fark :- 1.2

Hemen neden böyle bir sonuç gördüm tartıda sebebini de açıklayayım. Tatilin ilk haftası kilo almadığımı görünce biraz gaza gelip yedim nasılsa almıyorum diye. Üzerine eve geldiğim gün yani 1 gün önce regl oldum. Bir kısmı ödem ama yine de yememin etkisi de var maalesef. İnşallah haftaya hem ödemden kurtulup hem kilo verince çok güzel bir sonuç göreceğime inanıyorum.

Hiç moralini bozma canım. Eğer sen kendine güvenir kararlı ve istekli olursan aldığın o bütün fazlalıklar geldiği gibi gidecekler. Hikayemiz seninle çok benziyor. Bende evlendiğimde 50 kiloydum. Boyum 170 benim. Evlendikten sonra 64 kiloya çıktım ve o kiloda hamile kaldım. 82 ile doğum yaptım. Sonra yavaş yavaş zamanla dikkat etmeden 69 a kadar indim ama bu iki yıl felan sürdü. O zamanlar kiloyu hiç dert etmemiştim. Boyum biraz uzun olunca çok kötü görünmüyor. Sonra şehir değişikliği yaptım. Yeme düzenim bozuldu. Arkasından ayağım kırıldı, bir ay alçıda kaldı derken tartıda 85,5 kiloyu gördüm. Şoka girdim. Tepemden aşağıya kaynar sular döküldü. Hayatımda ilk kez o zaman diyet yapmaya karar verdim. Kadınlar kulübünü buldum. 13. takım çağırdı beni Hilal'in kulakları çınlasın 6 ayda 85,5 kilodan 61,8 kiloya indim. Yani kısaca istenilince yapılıyor.

***13. Takım 635. Etap***

sisyphos (65///%)
betuld(72.3///%)
dira90(63.3///%)
LAydLiNe(71///%)

13. Takım ortalaması :

Döndüm canım. Dün düğünümüz vardı, Kırşehir'deydim. Bugün itibariyle her işimi bitirip tam gaz döndüm çok şükür. Sende tatilin keyfini çıkart bol bol yüz. Yediklerine de dikkat et
çok dikkat edemiyorum ama abartma dan yiyorum if yapmaya çalışıyorum dönünce inşallah beraber başlarız. zaten kimse de kalmadı herkes gidiyor tek tek

çok dikkat edemiyorum ama abartma dan yiyorum if yapmaya çalışıyorum dönünce inşallah beraber başlarız. zaten kimse de kalmadı herkes gidiyor tek tek

Canım 13. takım yıllardır var. Birileri gider birileri gelir. Ben giderim sen gelirsin, sen gidersin başkası gelir. Önemli olan şahıslar değil. Önemli olan amaç, hedef. Daha esik zamanlarda çok daha zor durumlar geçirdi 13. takım. Yeri geldi kapandı, sonra yeniden açıldı. Birileri gitti, birileri geldi ama burası hep baki kaldı. Yeni ve güzel bir başlangıç yapabileceğimize inanıyorum

Haklisin kaptanim burda hem zayiflayip hem saglikli yaşam dogru beslenme alişkanlini kazanip hayatimiza kazandirmak bir birimize yardimci olmak
Yoksa bizler nevsimize irademize dur diyemiyoruz
Burda bunu hep birlikte uygulamaya çalişiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…