Inşallah kaptanim
ben de inanıyorum kaptanim inşallah güzel kilolar vericez dönünce beraber başlayalım artık hedefe doğru gidelimCanım 13. takım yıllardır var. Birileri gider birileri gelir. Ben giderim sen gelirsin, sen gidersin başkası gelir. Önemli olan şahıslar değil. Önemli olan amaç, hedef. Daha esik zamanlarda çok daha zor durumlar geçirdi 13. takım. Yeri geldi kapandı, sonra yeniden açıldı. Birileri gitti, birileri geldi ama burası hep baki kaldı. Yeni ve güzel bir başlangıç yapabileceğimize inanıyorum
ben de inanıyorum kaptanim inşallah güzel kilolar vericez dönünce beraber başlayalım artık hedefe doğru gidelim
Dun menumu yazicam demistim ama gece giremedim cocuklar uyumadi ben de uyuyakalmışım sonra ugrasirken .
Sabah 9.30
4 yk yulaf
1 bardak sut
1 kucuk muz
2 ceviz
Oglen
1.5 lahmacun
Aksam
1 kepce mercimek çorbası
3 köfte
1 tabak Semizotu salatasi
Gece geç saatte ölçüsü tam bilmiyorum ama fazla miktarda karışık kuruyemis yedim malesef
Su 2 lt civari
Spor biraz yuzme. Cocuklarla girdigim icin yüzdüm mu yüzmedim mi belli değil:)
Listede ben olsam ben de batıracakmışım bulunduğum takımı 2 kilo almışım resmen***13. Takım 635. Etap***
sisyphos (65/64.8/0.2/%0.31)
betuld(72.3///%) Kilosu sabit
dira90(63.3/63.8/-0.5/%-0.79)
LAydLiNe(71/72.2/-1.2/%-1,69)
13. Takım ortalaması : -0.542
Listede ben olsam ben de batıracakmışım bulunduğum takımı 2 kilo almışım resmen
beklemeyin zaten ben gelince ikimiz beraber yapariz onu diyorumSenin dönmeni beklemeyeceğim ben maalesef beklersem hiç görmek istemediğim rakamlar görebilirim tartıda
Bilmiyorum ki çok yemedim de aslındaSen neden aldın ki?
Ödem vardır ya da daha az hareket etmişsindir. Bir de dolunay var bu aralar ondan da olabilirBilmiyorum ki çok yemedim de aslında
Evet dolunaydan ödem oldum sanırım. 10 binden aşağı adımım yokÖdem vardır ya da daha az hareket etmişsindir. Bir de dolunay var bu aralar ondan da olabilir
Anka'cim ben gördüm bir hamburger vardı elindeBilmiyorum ki çok yemedim de aslında
Tabii ki canım hoş geldin aramıza. Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Okuduktan sonra formu doldurup burada paylaş lütfenMerhabalar arkadaşlar; ben de diyet yapmak istyrm. Aç 61 tok 62 kiloyum. Hedefim 58. Boyum 169-170. 4 Ay önce doğum yaptım. Bebeğimi emziriyrm. Beni de araniza alır mısınız
Senin biraz nefsine hakim olman lazım canım. İki kaşık dondurmadan bişey olmaz ama senin tiroid hastalığın var. O yüzden biraz daha dikkat etmen lazım. Ama eskiye göre menün gayet güzelBugunku menum
Sabah sat 10
Buharinda pisirilmiß
Patatesli sebzeli yumurta
1 dilim peynir
Ara
Sat 2.30
4 taze incir
Aksam sat 6
Karni yarik
1 dilim çavdar ekmegi
2 tatli kasi maras dondurma
Not
Patlicani yagda kizarmadim
Önce firinda hafif yalayip
Firda kizartip yaptim
Tavsiye ederim süper hafif oluyor
Su 2 lt
Adim sayar
6009
@laydinline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?