Pilav ne pilavıydı? Su ve spor harika. Menüdeki pilav eğer pirinçse olmamış, bulgursa gayet güzel bir menü.Iyi akşamlar kızlar
Sabah 10.00 Kahvaltı
1dilim tb ekmek
1haslanmis yumurta
Bol yeşillik salatalik domates
1dilim peynir
12.30
Şekersiz türk kahvesi
14.30
2dilim firnda kabak mücver
1fincan yeşilçay
16.00
Yarım şeftali
1cay bard kefir
19.30
3yem kaşığı patlican guvec
1kasik pilav
1kase cacık
3lt su..spor yok ama 30dak yürüyüş.
Çerkez pilavı arpa şehriye pirinç bulgur havuç lu.1yem kaşığı derken dolu kasik değil.ekmek olmayınca onun tadına baktım kaptanimPilav ne pilavıydı? Su ve spor harika. Menüdeki pilav eğer pirinçse olmamış, bulgursa gayet güzel bir menü.
Kız ben ömrümde hamburgerin tadına bakmadım muhallebi gördüm falan desen inanırlar belkiAnka'cim ben gördüm bir hamburger vardı elinde
(Nasılsın canım?)
Hamburger kılığına girmiş muhallebi gördüm o zamanKız ben ömrümde hamburgerin tadına bakmadım muhallebi gördüm falan desen inanırlar belki
İyiyim sen nasılsın.kilon ne durumda
Sen mezun olmuştun devam ediyor musun vermeye ben korumaya geçtin sandım.Hamburger kılığına girmiş muhallebi gördüm o zaman
İyiyim tatlım, biraz azalsa da gidiyor yavaş yavaş anka'cim
Arada uğra, özledik
Evet devam etmeye çalışıyorum canımSen mezun olmuştun devam ediyor musun vermeye ben korumaya geçtin sandım.
Şu sıralar bi yoğunluk var gelirim inşallah canım
4 hafta var daha 1 derece hepsini siler hadi patlat haftaya bi %2 kurtar takımıAma maalesef takım olarak sonuncu olduk. Ve sonuç hazırlama cezası alıyoruz haftaya
o nasil oluyor canımAma maalesef takım olarak sonuncu olduk. Ve sonuç hazırlama cezası alıyoruz haftaya
Bu hafta ben de bi hızlanmak istiyorum4 hafta var daha 1 derece hepsini siler hadi patlat haftaya bi %2 kurtar takımı
GunaydiiinnGunaydın kızlar
GünaydınGünaydı :)
ya dün menümü yazamadım oğlum telimi aldı vermedi şarjı bitene kadar dünkü yediklerim
sabah saat 9:30 gibi bir şekersiz kahve bir kurabiye küçük bir elma
ögleyin soğanlı yumuyta (iki yumurtalı acılı ) küçük parça beyaz peynir üç tana küçük mor erik
akşam bir kase salata 7tana frında yağsız pişmiş köfte
2,5 litreye yakın su içtim ama ben normal su değilde maden suyu çok içiyorum onun bi farkı olurmu ?
çocukla parka gittik biraz dolaştım bir daat kadar spor yapamadım çocuk olunca şimdi uyuyo belki biraz eğzersiz yaparım ..
Menin de kurabiye dışında guzel olmusGünaydı :)
ya dün menümü yazamadım oğlum telimi aldı vermedi şarjı bitene kadar dünkü yediklerim
sabah saat 9:30 gibi bir şekersiz kahve bir kurabiye küçük bir elma
ögleyin soğanlı yumuyta (iki yumurtalı acılı ) küçük parça beyaz peynir üç tana küçük mor erik
akşam bir kase salata 7tana frında yağsız pişmiş köfte
2,5 litreye yakın su içtim ama ben normal su değilde maden suyu çok içiyorum onun bi farkı olurmu ?
çocukla parka gittik biraz dolaştım bir daat kadar spor yapamadım çocuk olunca şimdi uyuyo belki biraz eğzersiz yaparım ..
kurabiye yediğimde daha bu gurubu görmemiştim bunda sonra o da yok :)Menin de kurabiye dışında guzel olmus
Hoşbuldum :)Hosgeldin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?