Hızlanmak istiyorum..Düzenli spor daha dikkatli beslenme ile..Detoks düşünüyorum aslında ama pek iyi bisey değil biliyorumBu haftaki hedefin neydira90
Aksam yemek saatlerini öne çekmek cok ise yariyor normalde kacta yiyorsun ?Hızlanmak istiyorum..Düzenli spor daha dikkatli beslenme ile..Detoks düşünüyorum aslında ama pek iyi bisey değil biliyorum
Tatil bitti artık görüceğizzzz
11ila 16 diyetini duymuştum bütün yiyeceklerini bu arada yiyip onun dışında sadece su ve bitki çayı .Hızlanmak istiyorum..Düzenli spor daha dikkatli beslenme ile..Detoks düşünüyorum aslında ama pek iyi bisey değil biliyorum
Menün güzel olmuş canım afiyet olsunToprak ve su maden suyunu sudan sayabilirsin ama sadeyse. Meyveliyse içmememiz lazım. betuld maden suyu su yerine geçiyor canım. Mineralli su zaten
8:00-16:00 veya 10:00-18:00 veya 12:00-20:00 saatleri canım. Yani 8 saat yemek 16 saat açlık yapacaksın11ila 16 diyetini duymuştum bütün yiyeceklerini bu arada yiyip onun dışında sadece su ve bitki çayı .
çalışıyorsanız zor gelebilir ama detokstan daha iyi gibi
10 -18 yapabilirim bana uyar8:00-16:00 veya 10:00-18:00 veya 12:00-20:00 saatleri canım. Yani 8 saat yemek 16 saat açlık yapacaksın
Ben de 10-18 yaptım güzel kilo verdim o hafta Pazartesi yeniden başlayacağım10 -18 yapabilirim bana uyar
Eşim işten 7buckta gelmiş oluyo.en geç 7bck ta yiyoruz malesefAksam yemek saatlerini öne çekmek cok ise yariyor normalde kacta yiyorsun ?
Mesela bu hafta 6-7gibi bitirsen yemek olayını cok etki edebilir
Saatler uymuyoki bana.Okul açılınca hiç uymaz artik.11ila 16 diyetini duymuştum bütün yiyeceklerini bu arada yiyip onun dışında sadece su ve bitki çayı .
çalışıyorsanız zor gelebilir ama detokstan daha iyi gibi
akşamı öne alamıyorsan sadece bi salata yoğurt filan ye öncesinde ikindi gibi atıştıra bilirsin belki bende bugün yoğurt kürüne başlıyacağım :)Saatler uymuyoki bana.Okul açılınca hiç uymaz artik.
Tabii ki canım hoş geldin aramıza. Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Okuduktan sonra formu doldurup burada paylaş lütfen
[/QUOTE
Canım formu nasıl durdurmam gerek. Baktım forma karşısında kilo nick yazmaya çalıştım yazilmiyor. Form doldurmadan kuralları kabul edip bu şekilde yazamaz miyimTabii ki canım hoş geldin aramıza. Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Okuduktan sonra formu doldurup burada paylaş lütfen
Bende akşam hiç ekmek yemiyorum.yemek de normalde yiyecegimin yarısi kadar salata yerken zaten doymuş oluyorum.akşamı öne alamıyorsan sadece bi salata yoğurt filan ye öncesinde ikindi gibi atıştıra bilirsin belki bende bugün yoğurt kürüne başlıyacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?