Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hızlanmak istiyorum..Düzenli spor daha dikkatli beslenme ile..Detoks düşünüyorum aslında ama pek iyi bisey değil biliyorum
Aksam yemek saatlerini öne çekmek cok ise yariyor normalde kacta yiyorsun ?
Mesela bu hafta 6-7gibi bitirsen yemek olayını cok etki edebilir

Ben de kahvalti yaptim .
Oglen yemiycem bir ara ogun yaparim .
Saat 6 7 gibi aksam yemegi yiyip su icicem sadece yatana kadar

Hızlanmak istiyorum..Düzenli spor daha dikkatli beslenme ile..Detoks düşünüyorum aslında ama pek iyi bisey değil biliyorum
11ila 16 diyetini duymuştum bütün yiyeceklerini bu arada yiyip onun dışında sadece su ve bitki çayı .
çalışıyorsanız zor gelebilir ama detokstan daha iyi gibi

11ila 16 diyetini duymuştum bütün yiyeceklerini bu arada yiyip onun dışında sadece su ve bitki çayı .
çalışıyorsanız zor gelebilir ama detokstan daha iyi gibi
8:00-16:00 veya 10:00-18:00 veya 12:00-20:00 saatleri canım. Yani 8 saat yemek 16 saat açlık yapacaksın

Mrb arkadaşlar nasıl u ye olunup paylaşmam gerektiğini anlamadim ama bu şekilde dışardan yazabilirim.
Bugün Sabah 11:00 de tartıldım. 60.85 geldim.
Kahvaltı 11:00 2 dilim ısıtılmış tam buğday ekmeği ne tereyağ, 2 salatalık, 1 haşlanmış yumurta.
13:00 1 büyük bardak rezene çayı
14;30 1 ceviz, 1 kuru incir 1 su bardagi tarcinli sıcak süt. 1 litre su.
Şimdilik bu kadar

formu nasf
Tabii ki canım hoş geldin aramıza. Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Okuduktan sonra formu doldurup burada paylaş lütfen
[/QUOTE
Tabii ki canım hoş geldin aramıza. Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Okuduktan sonra formu doldurup burada paylaş lütfen
Canım formu nasıl durdurmam gerek. Baktım forma karşısında kilo nick yazmaya çalıştım yazilmiyor. Form doldurmadan kuralları kabul edip bu şekilde yazamaz miyim

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

@My bayb bunu kopyalayarak ya da alıntı yaparak doldurabilirsin.

akşamı öne alamıyorsan sadece bi salata yoğurt filan ye öncesinde ikindi gibi atıştıra bilirsin belki bende bugün yoğurt kürüne başlıyacağım :)
Bende akşam hiç ekmek yemiyorum.yemek de normalde yiyecegimin yarısi kadar salata yerken zaten doymuş oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…