Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tere yagin mikrarini yazmamişin?
Haley kek olmamiş
Kavun 5dilim fazla
Onun disinda güzel menü

Benim menüm
Sat 1
Melemen yumurtali
2dilim peynir
1.5 çavdar ekmegi

Ara sat 4
1 subardagi
Tarçinli süt

Akşam sat 6
3 kaşi taze fasulye
1 porsuyon
Erişte ev de yapilmiş
Su 1.5
Bugun su tüketimim az oldu kosusturmadan unutum içmeyi
Bügün eeişte kestim kiş hazirligi
LAydLiNe

Vücuttan su kaybettiren çaylar ilaçlar vs. Su kaybının ardından iştah açan bir hormonu tetikliyor. Çünkü beyinde susuzluk ve açlık merkezleri yanyana. Fazla tüketmemek gerek gibi. Veya ardından 1lt fazladan su içmeniz gerek. Bu arada aromaterapi denilen bir uygulama var. Özellikle geceleri fazla acıkanlar için de etkili olanlar var. Kişiden kişiye kokular değişiyor. Gül kokusunu ve lavanta kokusunu denedim faydaları oldu. Özellikle gül kokusu açıkınca koklarsak rahatlatıp bir süreliğine yatıştırıyor. Geceleri de lavanta kokusu rahatlatıp kolayca uyumanızı sağlıyor. Bunun farmaside lavantalı uyku spreyi de var. Daha etkili. Gece uyursanız da yeme alışkanlığınız da düzene girer.

Kullanıcı Adı : limoncicegim
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: fizyoterapist
Yaşınız : 37
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 156
Kilonuz: 60.6
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : şimdiki kilom bana yakışmıyor
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayir
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Kullanıcı Adı : amelie
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: hekim
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: erzurum
Boyunuz : 163
Kilonuz: 75
Hedef kilonuz : 62
Kilo alma hikayeniz : stres
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : daha fit ve sağlıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayir
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Barsak tembelliği için suyu canlandırmak denilen bir yöntem var. Bunun için ingiliz tuzu bikarbonat kullanabilirsiniz. Eczanelerde satılıyor 1 damacanaya 1 paket deniliyor ama plastiğin içinde bozulabilir de deniliyor. Ben cam şişedeki suya çok az katıyorum. Bunun ciddi faydası oldu. Barsak tembelliği için de kabak yemeği fesleğenli ve zeytinyağlı iyi geliyor. Yulaf ezmesiyle 1 kase yoğurt kahvaltıda iyi geliyor. Ayrıca chia tohumu da katarak zenginleştirebilirsiniz. Kuru hurma da katabilirsiniz. Ara öğünlerdeki 1-2 meyve de iyi geliyor. Paketli gıdalar hem gaz yapıyor hem barsak tembelliği yapıyor. Ek olarak ' Beslenerek kalıcı iyileş' kitabını önerebilirim

Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…