Güzel menüiyi Akşamlar , benim menüm
10:00 bir elma
13:00 ıspanaklı yumurta küçük bir parça b.peynir
arada bir şeftali
19:00 salata ve et ızgara yogurt kürüm
3lt su
Tere yagin mikrarini yazmamişin?Slm lar kızlar;
11;00 2 tb ekmeğine tereyağ, 2 salatalık, 1 yum haşlama.
13;00 1 rezene çayı
14;30 1 ceviz 1 kuru incir 1 s.bardagi tarcinli sıcak süt
16;30 1 halley 1 kase yoğurt 1 minik (avuç ici kadar ) kakolu kek
20;00 5 kavun, 1 el büyüklüğünde dana et haşlama kemikli, 2 dilim tb ekmeği, 4 yk salata ( çoban salata)
1 yeşil çay
3 litre su.
15 squat, 30 dk göbek bacak egzersiz..
Halley ve kek olmaması gerekirdi ama oldu;(((
Tereyağ ekmeğin üzerine sürme şeklinde canm. Miktarını bilmiyrm. Kek ve halley malesef. Kavun da canım çok çekti;(Tere yagin mikrarini yazmamişin?
Haley kek olmamiş
Kavun 5dilim fazla
Onun disinda güzel menü
Canım keki komşu ikram etti çok küçüktü. Halley de emzirdigim için bazen şeker düşüklüğü yasiyrm kavun da keza öyle. Yavaş yavaş azalticam sanirim.Evet halley ve kek ben burdayım diyo..
Akşam kavun da 5dilim fazla sanki..
Yinede afiyet olsun canım
Anladim cnmTereyağ ekmeğin üzerine sürme şeklinde canm. Miktarını bilmiyrm. Kek ve halley malesef. Kavun da canım çok çekti;(
Sabah aç karnına ve tuvalete gittikten sonra mümkünse üzerimizdeki kıyafetleri çıkartıp tartılıyoruz canımKizlar kilo soylerken ac kilomuzu mu toku mu söylüyoruz?
Detoks yapma canım bildiğin gibi iyi bişey değilHızlanmak istiyorum..Düzenli spor daha dikkatli beslenme ile..Detoks düşünüyorum aslında ama pek iyi bisey değil biliyorum
Senin sıktığın limondan zarar gelmez hatta faydasına olurmeyvalı değil sade ama ara sıra içine biraz limon sıkıyorum
Vücuttan su kaybettiren çaylar ilaçlar vs. Su kaybının ardından iştah açan bir hormonu tetikliyor. Çünkü beyinde susuzluk ve açlık merkezleri yanyana. Fazla tüketmemek gerek gibi. Veya ardından 1lt fazladan su içmeniz gerek. Bu arada aromaterapi denilen bir uygulama var. Özellikle geceleri fazla acıkanlar için de etkili olanlar var. Kişiden kişiye kokular değişiyor. Gül kokusunu ve lavanta kokusunu denedim faydaları oldu. Özellikle gül kokusu açıkınca koklarsak rahatlatıp bir süreliğine yatıştırıyor. Geceleri de lavanta kokusu rahatlatıp kolayca uyumanızı sağlıyor. Bunun farmaside lavantalı uyku spreyi de var. Daha etkili. Gece uyursanız da yeme alışkanlığınız da düzene girer.bacum evdeyiz napalım kendimi diyete adepte etmeye çalışıyorum yememi azalttım ama kilo verecem stresindenmidir edir sanki yağlarım dondu bi gelişme yok :çok üzgünüm:
verdiğin link içinde teşekkürler canım a.s. yaptığım hareketler bunlar benimde ayrıca kalçalarımı duvara vuruyorum bununda faydasını gördüm ben .tabi kalçalardan kurtulacam diye hırpalamadan yapıyorum.geçensene diyet yaptım çokda kolay olmuştu hiç zorlanmamıştım ama neden bu sefer zorlanıyor gibiyim.neyseki burdayım sizlerle beraber adapte olmaya çalışıyorum ve inanıyorum ki kiloları verecem .
canım ben tam anlamıyla spor yamasamda hareketlerimi aksatmadan yapmaya çalışıyorum.göbeğim için oturduğum yerden bile eğilip doğruluyorum göbek egzersizi oluyormuş.
inşallah cuma günü iyi sonuçlar yazarım buraya .
bu arada canım kocişim evde baskülüm vardı ama birde dijital getirmiş emin olayım diye .şu anda ikiside aynı kiloyu gösterdi .hadi hayırlısı inşalah cumaya kadar 1_2 kilo atarım
tekrar olursa faydalı linkler yada yağ yakıcı çaylar paylaşalım olurmu kızlar.
ben funda yaprağı (göbek yağlarını eritiyor)
biberiye
mısır püskülü
bunları bir arada kaynatıp içiyorum hepsininde yağ yakıcı özelliği var .netten baktım doğrumu diye evet doğru şimdi günlük demleyip içiyorum.
yalnız içtikten sonra idrara fazla çıkarıyom su yolu ediyorum wc kapısını kaydirigubbakcemile3 sanırım birikmiş toksinler bu yolla vücuttan atılıyor .herkesin bünyesinde aynımı bilmiyorum bende böyle oluyo içince
sizlerle daha iyisini başaracağıma inanıyorum :lepi:
Merhabalar ben de yeniyim :))) memnun oldummerhaba herkese, ben yeni geldm
Kilo vermeye başladıkça sabrım azaldı hızlanmak istedim sankiDetoks yapma canım bildiğin gibi iyi bişey değil
Hoşgeldin canımmerhaba herkese, ben yeni geldm
Hoşgeldinmerhaba herkese, ben yeni geldm
Hoşgeldin canımKullanıcı Adı : amelie
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: hekim
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: erzurum
Boyunuz : 163
Kilonuz: 75
Hedef kilonuz : 62
Kilo alma hikayeniz : stres
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : daha fit ve sağlıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayir
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?