Sabah açkarina iç çamasirlarimizla tartiliyoruzKizlar kilo soylerken ac kilomuzu mu toku mu söylüyoruz?
Hoş geldin cnmmerhaba herkese, ben yeni geldm
İç çamaşırına gerek yok boş yere 100 gr fazla gelmeyinSabah açkarina iç çamasirlarimizla tartiliyoruz
Cuma günler
Hoş geldin cnm
Tatlım alıntıyı sanırım yanlış yere yapmışsın. Anladığım kadarıyla yeni üyesin. Ürün ve marka ismi belirtmek yasak diye biliyorum bu konuda dikkat et olur mu?Vücuttan su kaybettiren çaylar ilaçlar vs. Su kaybının ardından iştah açan bir hormonu tetikliyor. Çünkü beyinde susuzluk ve açlık merkezleri yanyana. Fazla tüketmemek gerek gibi. Veya ardından 1lt fazladan su içmeniz gerek. Bu arada aromaterapi denilen bir uygulama var. Özellikle geceleri fazla acıkanlar için de etkili olanlar var. Kişiden kişiye kokular değişiyor. Gül kokusunu ve lavanta kokusunu denedim faydaları oldu. Özellikle gül kokusu açıkınca koklarsak rahatlatıp bir süreliğine yatıştırıyor. Geceleri de lavanta kokusu rahatlatıp kolayca uyumanızı sağlıyor. Bunun farmaside lavantalı uyku spreyi de var. Daha etkili. Gece uyursanız da yeme alışkanlığınız da düzene girer.
Sabırlı olursan biraz daha güzel olacak her şey. Detokslar geçici çözüm. Bizim beslenme alışkanlığımızı düzeltmemiz lazım çünkü kilo almamıza o sebep oluyor.Kilo vermeye başladıkça sabrım azaldı hızlanmak istedim sanki
Günaydın canım nasılsın? Nasıl gidiyorGünaydın kızlar
Evet haklısın.Ya hergun turk kahvesi içiyorum bunun acaba bi zararı varmı.Aklıma takıldıSabırlı olursan biraz daha güzel olacak her şey. Detokslar geçici çözüm. Bizim beslenme alışkanlığımızı düzeltmemiz lazım çünkü kilo almamıza o sebep oluyor.
Şekersiz ve sade içiyorsan bence bi zararı yok. Sadece lokma dahi olsa kaçamak yapmamak lazım o zaman haftada en az 1 kg kesin gidiyorEvet haklısın.Ya hergun turk kahvesi içiyorum bunun acaba bi zararı varmı.Aklıma takıldı
İyiyim canım sen nasılsın. Baya yorucu geçti bayram tatili bu gün dinlenip yarın diyete odaklanacağımGünaydın canım nasılsın? Nasıl gidiyor
Evet.Gece cok uyuyamıyorum sanki kahve içince dinleniyorum gibi oluyo.Şekersiz ve sade içiyorsan bence bi zararı yok. Sadece lokma dahi olsa kaçamak yapmamak lazım o zaman haftada en az 1 kg kesin gidiyor
Hoşgeldin canım..Ooo maşallah..1kg mu sadece okadar şey yemişsin ama..Helloooooooo ben geldiiiiim. Trabzon,sivas,erzurum gezdim ,yedim ,yürüdüm ve yedim tabi...Ne yedim ne yedim :))) Kısırlar,mantılar,cağ kebapları,çerezler,kavurmalar,sivas katmerleri,çörekleri ... iyi yedim kabul ediyorum,güzel yedim,ama ne yedim... Ve bir kilo almışım 57,6 kg olmuşum.
Bugün itibari ile tekrar eski rutinime dönüyorum..Şunu fark ettim ki midem küçülmüş. Yemekleri yedim ama çok fazla değil çünkü midem almıyordu artık.Birkaç gün lif ve protein ağırlıklı besleneceğim; yulaf,avakado,proteinli ve laktozu azaltılmış sütler vs..Karbonhidrat ağırlıklı beslenme bende kabızlık yapıyor artık.
dağ taş çok yürüdüm ondandır:) Bir de her akşam 8000-9000 adım arası yürüdümHoşgeldin canım..Ooo maşallah..1kg mu sadece okadar şey yemişsin ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?