Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

A amelie
Tatlım alıntıyı sanırım yanlış yere yapmışsın. Anladığım kadarıyla yeni üyesin. Ürün ve marka ismi belirtmek yasak diye biliyorum bu konuda dikkat et olur mu?

Kilo vermeye başladıkça sabrım azaldı hızlanmak istedim sanki
Sabırlı olursan biraz daha güzel olacak her şey. Detokslar geçici çözüm. Bizim beslenme alışkanlığımızı düzeltmemiz lazım çünkü kilo almamıza o sebep oluyor.

Sabırlı olursan biraz daha güzel olacak her şey. Detokslar geçici çözüm. Bizim beslenme alışkanlığımızı düzeltmemiz lazım çünkü kilo almamıza o sebep oluyor.
Evet haklısın.Ya hergun turk kahvesi içiyorum bunun acaba bi zararı varmı.Aklıma takıldı

Evet haklısın.Ya hergun turk kahvesi içiyorum bunun acaba bi zararı varmı.Aklıma takıldı
Şekersiz ve sade içiyorsan bence bi zararı yok. Sadece lokma dahi olsa kaçamak yapmamak lazım o zaman haftada en az 1 kg kesin gidiyor

Helloooooooo ben geldiiiiim. Trabzon,sivas,erzurum gezdim ,yedim ,yürüdüm ve yedim tabi...Ne yedim ne yedim :))) Kısırlar,mantılar,cağ kebapları,çerezler,kavurmalar,sivas katmerleri,çörekleri ... iyi yedim kabul ediyorum,güzel yedim,ama ne yedim ... Ve bir kilo almışım 57,6 kg olmuşum.
Bugün itibari ile tekrar eski rutinime dönüyorum..Şunu fark ettim ki midem küçülmüş. Yemekleri yedim ama çok fazla değil çünkü midem almıyordu artık.Birkaç gün lif ve protein ağırlıklı besleneceğim; yulaf,avakado,proteinli ve laktozu azaltılmış sütler vs..Karbonhidrat ağırlıklı beslenme bende kabızlık yapıyor artık.

kizlar bugun iki ogun yapabildim, sabah kahvaltı 1 dilim ekmek, haslanmis yumurta, biraz peynir 3 gibi de bi tabak menemen 2 dilim ekmek 2 luppo ve cay. Sonrasinda 5 gibi uzum ve leblebi yedim. cok kotu oldu umarim bu saatten sonra yemem

Hoşgeldin canım..Ooo maşallah..1kg mu sadece okadar şey yemişsin ama..

Kizlar mrb; bugun hafta sonu idi dolayisi ile esimle disari çıktık ve akşam dayanamadım;;( ama ıns bidaha yapmicam. ;(
Kahvaltı 11:00 1 haşlanmış yumurta, 1,5 tb ekmeği, 2 salatalık, 1 domates, 1 biber,1 şekersiz açık çay
Ara 12.30 1 ceviz 1 kuru incir
16:00 1 kase yoğurt, 1 yemek kasesine nestle sütlü nesquik, 1 altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi.
20:30 4 dilim pizza, 1 büyük kola, 7 nugget, 5 parmak patates ;((((((((((((
3 litre su.
Tempolu diil ama 2500 adim.
Birazdan beypazarı maden suyu icicem.
Bugün için çok üzgünüm;(((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…