Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kizlar bugun iki ogun yapabildim, sabah kahvaltı 1 dilim ekmek, haslanmis yumurta, biraz peynir 3 gibi de bi tabak menemen 2 dilim ekmek 2 luppo ve cay. Sonrasinda 5 gibi uzum ve leblebi yedim. cok kotu oldu umarim bu saatten sonra yemem
Tol cnm gayet güzel.ben beğendim. Asil beni gör bugün çok yedim hem de ne kaloriler;((((

20.30 a kadar hersey kontrol altindaymis, o saatte bisey olmus sana kuzum

iYi akşamlar , benim menüm
9:00 sabah bir küçük elma
12:30 yarım kase tarhana çorbası , bir büyük kase salata içinde 3 yemek kaşığı kadar kısır vardı
15 :00 gibi iki kuru incir ve bir elma 4 çatal kadar pasta kahve iki şekerli :/
18:45 büyük kase salata ve kavrulmuş kıyma
19:30 yoğut kürümü yedim ve yatana kadar başka bişi yok 3lt kadar su içtim dahada içerim

ka kahvalti niye yok canim, elma doyurmazki seni, bide ac karna meyve gastritin varsa mahveder seni

kola olmasaymış gene iyiymiş.. ama yarın telafi edersin artık

ka
kahvalti niye yok canim, elma doyurmazki seni, bide ac karna meyve gastritin varsa mahveder seni

sabah geç kalkıyorum birde çok hareketli bi hayatım yok çalışmıyorum .. evde kahvaltı yapan da yok tek başıma cnm istemiyo . çok rahatsız etmiyo kahvaltı yapmamak .gastritim yok

Hos geldin cnm

Sen uzgunsen bize diyecek bisi kalmamış canım.Aksam çok feci olmuş..Ama yinede afiyet olsun

Canım kahvaltı neden yapmıyorsun.Daha çabuk acıkıyorum ben mesela kahvaltı etmeden.Bugun herkesin bol kaçamaklı olmuş sanki

20.30 a kadar hersey kontrol altindaymis, o saatte bisey olmus sana kuzum
Canım eşimle akşam 5 gibi dışarı çıktık. Gezdik gezdik acıktım tabi ne koysalar onume yücel modundaydim. Ben bebek odasında bebeği emzirirken baktım eşim pizza nugget patates kola tavuk almis gelmiş. Çok açtım indirdim mideye ;(

Canım kahvaltı neden yapmıyorsun.Daha çabuk acıkıyorum ben mesela kahvaltı etmeden.Bugun herkesin bol kaçamaklı olmuş sanki
kahvaltı alışkanlığım yok normalde sabah kahve yanında kurabiye bisküvi tarzı geçiştirirdim şimdilik bir elma yetiyor . birde sabah geç kalkıyorum

Bugunki menüm
Güne ılık limonlu su ile başladım
1dilim tb ekmek
1yumurtadan kırmızı yesilbiberli omlet
1salatalik 1dilim peynir

14.30 yeşilçay 2ceviz 5badem

16.00
Şekersiz türk kahvesi

18.30 Akşam
1kase kiymali tam buğday makarna
Salata
1bardak naneli ayran

3lt su..
2mile leslie..50squat..

kahvaltı alışkanlığım yok normalde sabah kahve yanında kurabiye bisküvi tarzı geçiştirirdim şimdilik bir elma yetiyor . birde sabah geç kalkıyorum
Anladım.Bende kahvaltı alışkanlığını baya zor edindim.Simdide yapmadan aklım başıma gelmiyo sanki

Acaba nesfit mi tetikledi.
Neyse artık yarın hiç karbonhidrat almazsın telafi edersin.

Anladım.Bende kahvaltı alışkanlığını baya zor edindim.Simdide yapmadan aklım başıma gelmiyo sanki
sizde öğle yemeğini atlamıssınız ama iki ögün, ben sizin gibi yapsam akşam dayanamıyorum saldırım kesin bugünkü menünüz çok güzel

İyi akşamlar herkese, Cep telefonundan yazıyorum emojisiz olacak o yüzden siz yazdıklarımı okurken sevimli ve güleryüzlü bir ben hayal ederek okuyun lütfen Hoş geldin canım. Hareket her zaman iyidir. Fazla kilo almamana sevindim. O fazlalığı da sen kısa zamanda halledersin inanıyorum sana.
İyiyim canım sen nasılsın. Baya yorucu geçti bayram tatili bu gün dinlenip yarın diyete odaklanacağım
Ben de temizlikle uğraştım bütün gün çok yoruldum
kizlar bugun iki ogun yapabildim, sabah kahvaltı 1 dilim ekmek, haslanmis yumurta, biraz peynir 3 gibi de bi tabak menemen 2 dilim ekmek 2 luppo ve cay. Sonrasinda 5 gibi uzum ve leblebi yedim. cok kotu oldu umarim bu saatten sonra yemem
Menün güzel olmuş ama günü erken kapatmışsın. Umarım çöm zorlanmazsın.
Akşam neden bozduğunu ben sana söyleyeyim. Saat 16:00 da yediklerin vücudun şeker dengesini bozmuş. O yüzden çok acıkmışsın. Çok takma kafana yarın telafi edersin ama unutma sağlıksız yaptığın her öğün bir diğerini tetikleyecek.
Pasta ve şekerli kahve haricinde güzel bir menü. Kahvaltıyı herkes söylemiş zaten sende açıklamışsın ama eğer haşlanmış yumurta yiyebiliyorsan elma yerine bir tane haşlanmış yumurta tercih edebilirsin.
kizlar leblebi serbest mi, zira ac karnima iyi geliyor
Bir avuç yiyebilirsin ara öğünde ama geç saatte olmazsa iyi olur
Afiyet olsun güzel menü olmuş Su ve sporda Harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…