Tol cnm gayet güzel.ben beğendim. Asil beni gör bugün çok yedim hem de ne kaloriler;((((kizlar bugun iki ogun yapabildim, sabah kahvaltı 1 dilim ekmek, haslanmis yumurta, biraz peynir 3 gibi de bi tabak menemen 2 dilim ekmek 2 luppo ve cay. Sonrasinda 5 gibi uzum ve leblebi yedim. cok kotu oldu umarim bu saatten sonra yemem
Kizlar mrb; bugun hafta sonu idi dolayisi ile esimle disari çıktık ve akşam dayanamadım;;( ama ıns bidaha yapmicam. ;(
Kahvaltı 11:00 1 haşlanmış yumurta, 1,5 tb ekmeği, 2 salatalık, 1 domates, 1 biber,1 şekersiz açık çay
Ara 12.30 1 ceviz 1 kuru incir
16:00 1 kase yoğurt, 1 yemek kasesine nestle sütlü nesquik, 1 altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi.
20:30 4 dilim pizza, 1 büyük kola, 7 nugget, 5 parmak patates ;((((((((((((
3 litre su.
Tempolu diil ama 2500 adim.
Birazdan beypazarı maden suyu icicem.
Bugün için çok üzgünüm;(((((((((
20.30 a kadar hersey kontrol altindaymis, o saatte bisey olmus sana kuzumKizlar mrb; bugun hafta sonu idi dolayisi ile esimle disari çıktık ve akşam dayanamadım;;( ama ıns bidaha yapmicam. ;(
Kahvaltı 11:00 1 haşlanmış yumurta, 1,5 tb ekmeği, 2 salatalık, 1 domates, 1 biber,1 şekersiz açık çay
16:00 1 kase yoğurt, 1 yemek kasesine nestle sütlü nesquik, 1 altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi.
3 litre su.
kahvalti niye yok canim, elma doyurmazki seni, bide ac karna meyve gastritin varsa mahveder seniiYi akşamlar , benim menüm
9:00 sabah bir küçük elma
12:30 yarım kase tarhana çorbası , bir büyük kase salata içinde 3 yemek kaşığı kadar kısır vardı
15 :00 gibi iki kuru incir ve bir elma 4 çatal kadar pastakahve iki şekerli :/
18:45 büyük kase salata ve kavrulmuş kıyma
19:30 yoğut kürümü yedim ve yatana kadar başka bişi yok 3lt kadar su içtim dahada içerim
Kizlar mrb; bugun hafta sonu idi dolayisi ile esimle disari çıktık ve akşam dayanamadım;;( ama ıns bidaha yapmicam. ;(
3 litre su.
ka
kahvalti niye yok canim, elma doyurmazki seni, bide ac karna meyve gastritin varsa mahveder seni
ne guzel canim ben meyve yiyemem ac karna hemen spazm basliyorsabah geç kalkıyorum birde çok hareketli bi hayatım yok çalışmıyorum .. evde kahvaltı yapan da yok tek başıma cnm istemiyo . çok rahatsız etmiyo kahvaltı yapmamak .gastritim yok
zormuş cnm , ama zaten kahvaltıyı ihmal etmemek gerek sağlık açısındanne guzel canim ben meyve yiyemem ac karna hemen spazm basliyor
Hos geldin cnmHelloooooooo ben geldiiiiim. Trabzon,sivas,erzurum gezdim ,yedim ,yürüdüm ve yedim tabi...Ne yedim ne yedim :))) Kısırlar,mantılar,cağ kebapları,çerezler,kavurmalar,sivas katmerleri,çörekleri ... iyi yedim kabul ediyorum,güzel yedim,ama ne yedim... Ve bir kilo almışım 57,6 kg olmuşum.
Bugün itibari ile tekrar eski rutinime dönüyorum..Şunu fark ettim ki midem küçülmüş. Yemekleri yedim ama çok fazla değil çünkü midem almıyordu artık.Birkaç gün lif ve protein ağırlıklı besleneceğim; yulaf,avakado,proteinli ve laktozu azaltılmış sütler vs..Karbonhidrat ağırlıklı beslenme bende kabızlık yapıyor artık.
Sen uzgunsen bize diyecek bisi kalmamış canım.Aksam çok feci olmuş..Ama yinede afiyet olsunKizlar mrb; bugun hafta sonu idi dolayisi ile esimle disari çıktık ve akşam dayanamadım;;( ama ıns bidaha yapmicam. ;(
3 litre su.
Canım kahvaltı neden yapmıyorsun.Daha çabuk acıkıyorum ben mesela kahvaltı etmeden.Bugun herkesin bol kaçamaklı olmuş sankiiYi akşamlar , benim menüm
12:30 yarım kase tarhana çorbası , bir büyük kase salata içinde 3 yemek kaşığı kadar kısır vardı
19:30 yoğut kürümü yedim ve yatana kadar başka bişi yok 3lt kadar su içtim dahada içerim
Canım eşimle akşam 5 gibi dışarı çıktık. Gezdik gezdik acıktım tabi ne koysalar onume yücel modundaydim. Ben bebek odasında bebeği emzirirken baktım eşim pizza nugget patates kola tavuk almis gelmiş. Çok açtım indirdim mideye ;(20.30 a kadar hersey kontrol altindaymis, o saatte bisey olmus sana kuzum
kahvaltı alışkanlığım yok normalde sabah kahve yanında kurabiye bisküvi tarzı geçiştirirdim şimdilik bir elma yetiyor . birde sabah geç kalkıyorumCanım kahvaltı neden yapmıyorsun.Daha çabuk acıkıyorum ben mesela kahvaltı etmeden.Bugun herkesin bol kaçamaklı olmuş sanki
Anladım.Bende kahvaltı alışkanlığını baya zor edindim.Simdide yapmadan aklım başıma gelmiyo sankikahvaltı alışkanlığım yok normalde sabah kahve yanında kurabiye bisküvi tarzı geçiştirirdim şimdilik bir elma yetiyor . birde sabah geç kalkıyorum
Acaba nesfit mi tetikledi.Canım eşimle akşam 5 gibi dışarı çıktık. Gezdik gezdik acıktım tabi ne koysalar onume yücel modundaydim. Ben bebek odasında bebeği emzirirken baktım eşim pizza nugget patates kola tavuk almis gelmiş. Çok açtım indirdim mideye ;(
sizde öğle yemeğini atlamıssınız ama iki ögün, ben sizin gibi yapsam akşam dayanamıyorum saldırım kesin bugünkü menünüz çok güzelAnladım.Bende kahvaltı alışkanlığını baya zor edindim.Simdide yapmadan aklım başıma gelmiyo sanki
Hoş geldin canım. Hareket her zaman iyidir. Fazla kilo almamana sevindim. O fazlalığı da sen kısa zamanda halledersin inanıyorum sana.Helloooooooo ben geldiiiiim. Trabzon,sivas,erzurum gezdim ,yedim ,yürüdüm ve yedim tabi...Ne yedim ne yedim :))) Kısırlar,mantılar,cağ kebapları,çerezler,kavurmalar,sivas katmerleri,çörekleri ... iyi yedim kabul ediyorum,güzel yedim,ama ne yedim... Ve bir kilo almışım 57,6 kg olmuşum.
Bugün itibari ile tekrar eski rutinime dönüyorum..Şunu fark ettim ki midem küçülmüş. Yemekleri yedim ama çok fazla değil çünkü midem almıyordu artık.Birkaç gün lif ve protein ağırlıklı besleneceğim; yulaf,avakado,proteinli ve laktozu azaltılmış sütler vs..Karbonhidrat ağırlıklı beslenme bende kabızlık yapıyor artık.
Ben de temizlikle uğraştım bütün gün çok yoruldumİyiyim canım sen nasılsın. Baya yorucu geçti bayram tatili bu gün dinlenip yarın diyete odaklanacağım
Menün güzel olmuş ama günü erken kapatmışsın. Umarım çöm zorlanmazsın.kizlar bugun iki ogun yapabildim, sabah kahvaltı 1 dilim ekmek, haslanmis yumurta, biraz peynir 3 gibi de bi tabak menemen 2 dilim ekmek 2 luppo ve cay. Sonrasinda 5 gibi uzum ve leblebi yedim. cok kotu oldu umarim bu saatten sonra yemem
Akşam neden bozduğunu ben sana söyleyeyim. Saat 16:00 da yediklerin vücudun şeker dengesini bozmuş. O yüzden çok acıkmışsın. Çok takma kafana yarın telafi edersin ama unutma sağlıksız yaptığın her öğün bir diğerini tetikleyecek.Kizlar mrb; bugun hafta sonu idi dolayisi ile esimle disari çıktık ve akşam dayanamadım;;( ama ıns bidaha yapmicam. ;(
3 litre su.
Pasta ve şekerli kahve haricinde güzel bir menü. Kahvaltıyı herkes söylemiş zaten sende açıklamışsın ama eğer haşlanmış yumurta yiyebiliyorsan elma yerine bir tane haşlanmış yumurta tercih edebilirsin.iYi akşamlar , benim menüm
Bir avuç yiyebilirsin ara öğünde ama geç saatte olmazsa iyi olurkizlar leblebi serbest mi, zira ac karnima iyi geliyor
Afiyet olsun güzel menü olmuş Su ve sporda HarikaBugunki menüm
Güne ılık limonlu su ile başladım
1dilim tb ekmek
1yumurtadan kırmızı yesilbiberli omlet
1salatalik 1dilim peynir
14.30 yeşilçay 2ceviz 5badem
16.00
Şekersiz türk kahvesi
18.30 Akşam
1kase kiymali tam buğday makarna
Salata
1bardak naneli ayran
3lt su..
2mile leslie..50squat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?