Aynen canım nesfit öğünü tetiklemişAcaba nesfit mi tetikledi.
Neyse artık yarın hiç karbonhidrat almazsın telafi edersin.
Kahvaltı günün en önemli öğünü bence mutlaka yapılmalıAnladım.Bende kahvaltı alışkanlığını baya zor edindim.Simdide yapmadan aklım başıma gelmiyo sanki
Öğlen nadiren yiyorum.Bikac gündür iştahım baya azaldı.Midem de küçüldü galiba.Ama regl zamanı tam bi canavar oluyorumsizde öğle yemeğini atlamıssınız ama iki ögün, ben sizin gibi yapsam akşam dayanamıyorum saldırım kesin bugünkü menünüz çok güzel
Bende öyle düşünüyorum.Kahvaltı günün en önemli öğünü bence mutlaka yapılmalı
Canım aslında dikkat ederdim ama eşim emrivaki yapmis;( almis gelmiş o ara bebek ağlıyor hadi paket yaptırdım hemen eve gidelim dedi tamam dedim eve geldik bi baktım yaklaşık 1 yoldan fazla süredir yemedigim seyler;( canım çok istedi tabi bide acıktım. Indirdim hemen mideye hızlı hızlı yedim ;((İyi akşamlar herkese, Cep telefonundan yazıyorum emojisiz olacak o yüzden siz yazdıklarımı okurken sevimli ve güleryüzlü bir ben hayal ederek okuyun lütfenHoş geldin canım. Hareket her zaman iyidir. Fazla kilo almamana sevindim. O fazlalığı da sen kısa zamanda halledersin inanıyorum sana.
Ben de temizlikle uğraştım bütün gün çok yoruldum
Menün güzel olmuş ama günü erken kapatmışsın. Umarım çöm zorlanmazsın.
Akşam neden bozduğunu ben sana söyleyeyim. Saat 16:00 da yediklerin vücudun şeker dengesini bozmuş. O yüzden çok acıkmışsın. Çok takma kafana yarın telafi edersin ama unutma sağlıksız yaptığın her öğün bir diğerini tetikleyecek.
Pasta ve şekerli kahve haricinde güzel bir menü. Kahvaltıyı herkes söylemiş zaten sende açıklamışsın ama eğer haşlanmış yumurta yiyebiliyorsan elma yerine bir tane haşlanmış yumurta tercih edebilirsin.
Bir avuç yiyebilirsin ara öğünde ama geç saatte olmazsa iyi olur
Afiyet olsun güzel menü olmuş Su ve sporda Harika
Su az olmuş gibi sanki canmBiraz gec oldu ama
Bugunku menüm
Sabah sat 11
Domates sosli biber
1 dilim peyni
2 dilim çavdar ekmek
Sat 2
Taze 4 incir
Sat 5 döner porsuyon
Ama tam yiyemedim
1 ayran
Su 1.5
Sat 8
1 nektari
LAydLiNe
iniŞallah cnm geçmiş olsunİnsahllah disleeime kavusacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?