Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sizde öğle yemeğini atlamıssınız ama iki ögün, ben sizin gibi yapsam akşam dayanamıyorum saldırım kesin bugünkü menünüz çok güzel
Öğlen nadiren yiyorum.Bikac gündür iştahım baya azaldı.Midem de küçüldü galiba.Ama regl zamanı tam bi canavar oluyorum

Kızlar günaydın
Yeni arkadaşlara merhaba beni tanıyanlara da merhaba
Artık bugün itibariyle ben de kendimi toparlamaya başladım maalesef motive olamıyordum ama eşim de çok kilo alınca ve bu durum sağlığını da etkilemeye başlayınca birlikte dün karar verdik şu an regl 2. Günü ve ben 60,5 kg dayandım bundan 2,5 ay önce falan 54 kg idim mezun bile olmuştum ama olsun hiç moralim bozuk değil gönlümce bir tatil geçirdim gözüm hiçbirşeyde kalmadı
Haydi bakalım sağlıklı beslenmeye var mısınız

Diyetin ilk günü sağlıklı birşey yok evde alışverişe de gidemiyorum çocuklar durmuyor dur bakalım allah yardım eder ne yiyeceğim

Canım aslında dikkat ederdim ama eşim emrivaki yapmis;( almis gelmiş o ara bebek ağlıyor hadi paket yaptırdım hemen eve gidelim dedi tamam dedim eve geldik bi baktım yaklaşık 1 yoldan fazla süredir yemedigim seyler;( canım çok istedi tabi bide acıktım. Indirdim hemen mideye hızlı hızlı yedim ;((

Günün menüsü ve programım şu şekilde olacak.
19/08/2019 Menü-program
Kahvaltı:
1 yumurta ve 1 dilim peynir ile omlet,7 yeşil zeytin,2 çeri domates,2 minik salatalık tek şekerli limonlu çay,3 adt peksimet
Öğle:
yok
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
birkaç siyah üzüm
Akşam:
Yoğurt-yulaf +probiyotik tozu
Spor:
30-45 dk Leslie, ve 30-45 dk pilates( iç bacak -karın)
Su:
2,5-3 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…